O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Horni vyklopna dvirka bez uchytek
Hezky den, ladime nasi kuchyn do finalni podoby, nez pujde do vyroby. Chceme bezuchytkova dvirka a …
honzik75
Před 5 lety
11
Čerpadlo
Dobry den, mám tepelné čerpadlo, vzduch a venkovní jednotka mi námrzá v pruzích, 15cm nic pak cca…
kopca89
Před 5 lety
4
Projekt domu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na názor projektu, ještě není ve finální verzi.. Už teď víme, co b…
sarinecka3
Před 5 lety
12
Teresa bungalov do L
Zdravím , potřebuji se s vámi poradit. Jelikož se mi kreslí projekt bungalov do L a moc rad bych ve…
pavel_drahos
Před 5 lety
1
Cena zámkové dlažby
Chtěla bych se zeptat na kolik vás vyšla zámková dlažba za metr čtvereční máme obyčejný obdélník v …
midori91
Před 4 lety
12
Renovace podlahových dlaždic
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost natíráním dlažby-podlahy? Poradili byste j…
burek
Před 5 lety
2
Kuchyně v podkroví
Dobrý den, Prosím přišla jsem si pro radu a inspiraci.. Budeme mít kuchyň v podkroví. Ještě nic zař…
verunka989
Před 5 lety
1
Jaké dveře k podlaze
Ahoj, jdu si opět pro radu. Vybíráme interiérové dveře a jsem z toho lehce vedle :smiley: Podlahu…
luckavra
Před 5 lety
16
sponzor fóra
TV na kryté terase
Máte někdo TV na terase (zastřešené)? Jak řešíte připojení? Má cenu dělat TV přípojku, když se jed…
burek
Před 5 lety
7
Hikvision Intercom 1generace
Dobry den preji,je tu nekdo kdo používá spolecne s aplikaci hik-Connet domaci interkom a poradil s …
luks34
Před 5 lety
1
Kdy zacne topit
Zdravim. Chtel bych se zeptat, za jak dlouho od zapojeni podlahovky zacnou byt videt stoupajici stu…
slabici
Před 5 lety
7
Zahájení stavby
Dobrý den, je zde někdo, kdo začínal stavět v tuto roční dobu? Může mi prosím můj záměr někdo vyml…
kutilgabi
Před 5 lety
6
Materiál a tepelná ztráta
Mám v projektu vypočtenou celkovou tepelnou ztrátu RD 7,2 kW. Zajímá mne kde najdu informace o tep…
lto007
Před 5 lety
1
2
...
3
69
Přečerpávací Šachta
Ahoj stavebníci, Bohužel máme odpad pod úrovni kanalizace, 💩 máte někdo nejaké zkušenosti, nebo rad…
francik002
Před 5 lety
3
Zemní TČ Acond
Mám konkurenceschopnou nabídku na zemní TČ Acond. Cena za TC 6kW, bivalance, hadice kolektoru, nem…
lucka_dc
Před 5 lety
2
Vestavná digestoř v horní skříňce
Ahoj stavitelé, chtěla bych se zeptat, zda je tu mezi Vámi někdo, kdo má doma digestoř Electrolux…
ajka85
Před 5 lety
5
Viděli jste někde toto řešení oken? Případně fasády ?
Ahoj, s architektem připravujeme projekt domu, v projektu máme rozdělená okna dřevem podobně jako j…
jakubopava
Před 5 lety
7
Osvětlení zahrady
Dobrý den, mám dotaz na někoho, kdo by mi mohl poradit, jak fungují led reflektory s nějakými exter…
fretyno
Před 5 lety
5
Mrazuvzdorny vs. nezamrzny kohout - venkovní obvodová zeď
Zdravím všechny, chci se zeptat ohledně kohoutků, které máme dva, vyvedene přes zeď ven na obvodovo…
vrajmantak
Před 5 lety
8
Kachlová kamna
Zdravím, koupili jsme dům, kde zůstala kachlová kamna viz foto, která si ale nechat nechceme. Jsou…
burek
Před 5 lety
3
Jaký odstín podlah k této dlažbě?
Ahoj. Mám v plánu předělat byt, kde zůstane jen podlaha v předsíni, koupelna a záchod. Jinak vše os…
staqor
Před 5 lety
4
Úchytky do kuchyně
Zdravim, prosim chci se zeptat mate vsude na skrinkach/suplikach stejny rozmer uchytek nebo mate vi…
verunky
Před 5 lety
3
Elektro přípojka a vlastní studna ke stavebnímu povolení
Zdravím všechny, plánujeme stavbu rodinného domu, zatím nemáme dovedenou elektřinu a není zde ani p…
petranejlova
Před 5 lety
7
Kuchyňa vysoký lesk
Stolár vyrobil lakovanú kuchyňu vo vysokom lesku. Pri osvetlení vidieť na celom povrchu mikroškraba…
sandra068
Před 4 lety
12
Interierové dveře Sapeli
Podařilo se někde objednat s větší slevou? Uvítám kontakty, díky
aludanewra
Před 5 lety
7
Sokl u domu
Dobrý den, chtěl jsem znát váš názor na výšku soklu 20cm u domu, kolem domu budeme mít dlažbu. Fasá…
lukasberan
Před 5 lety
7
Návrh na klad do KN - rozdělený pozemek
Dobrý den všichni, Prosím vás o radu. Můj otec vlastní pozemek, který je geometrickým plánem rozděl…
petranejlova
Před 5 lety
3
Truhlář Vysočina
Doporučite šikovného truhláře na kuchyni v okolí Jihlava/ Havl.Brod/ Žďár n.S.? Díky
aludanewra
Před 4 lety
6
Dunění taškové střechy při větru
Ahojte. Máme sedlovou střechu z pálených tašek. Sklon 40stp. Zateplení stříkanou izolací. Problém j…
sasynkamil
Před 5 lety
22
Řadový domek
Dobrý den, prosím o Vaše názory na projekt řadového domku. Nejsem spokojená s halou uprostřed, kter…
josefx
Před 5 lety
2
1
2
…
246
247
248
249
250
…