O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dětské pokoje
Dobry večer, rád bych poprosil o vaše názory, v projektu nám vychází dva dětské pokoje v těchto vel…
mrlitva
Před 5 lety
15
Porta dveře či jiné levné
Ahojte, hledám si dveře a obložky do nového baráku. Jelikož rozpočet není nafukovací, hledám mezi l…
zdenek_valek
Před 5 lety
14
Rosení při dočasném topení
Dobrý den, prosím o radu, právě řeším jakým způsobem vytápět stavbu na zimu pro snesitelnou práci n…
michalsz
Před 5 lety
1
Hoření sazí
Dobrý den, Jelikož máme na přitápění vložku Blanzek AQUA 730S (22kw/15kw voda) a topí se v ní, doch…
vladimir_sacha
Před 5 lety
28
Zazdění oken
Dobrý den, je potřeba u zazdění oken opravdu stavební povolení společně s projektem ? Nelze to něja…
norikakaa
Před 5 lety
6
Climaglass w nebo supafil
Dobry den stavitele. Rozhodovali jste se nekdo mezi temito 2 foukanymi izolacemi? Jak jste se rozho…
petr13
Před 5 lety
3
Vánoční SOUTĚŽ: Ukaž svůj adventní věnec a vyhraj jednu z 5 cen!
Zbývá už jen pár dní do Vánoc, tak proč si je nezpříjemnit vánoční soutěží? 😍 Ukažte svůj adventní …
deto_oesya
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
115
Kdy začít stavět, kolik mít naspořeno?
Chtěl bych se zeptat na názor. Chceme stavět bungalov na klíč přes firmu v ceně cca 4,5 - 5 milionů…
romik67
Před 4 lety
25
sponzor fóra
Ikea, pracovní deska křemen OXSTEN
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s těmito pracovními deskami z Ikey v kuchyni? https://www.ikea.…
norikakaa
Před 5 lety
2
Podlahový rozdělovač
Čau všem, Máme tepelné čerpadlo plus podlahové topení, chci se vás zeptat co je lepší zvednout kři…
wpavel
Před 5 lety
3
Navlhlé zdivo a anhydrid z protékající baterie
Dobrý den, 5 měsíců bydlíme v novostavbě a nyní jsme zjistili, že po celou dobu protékala baterie z…
saruskas
Před 5 lety
1
AZ Okna Veselí nad Moravou
Vlastní zkušenost: Kounikace konkrétně s panem Markem šílená, dokola slibuje, že zavolá. Nakonec po…
alan_olsak
Před 5 lety
1
Obývák 5x5m2
Zdravím, našla by se tu nějaká dobré duše, které by nám poradila jak nejšikovněji uspořádat "čtver…
norikakaa
Před 5 lety
2
Kuchyně s ostrůvkem
Ahoj, zajímalo by mě, jak by jste u této místnosti řešili kuchyň do L - jak je namalováno, ale s os…
puhelin
Před 5 lety
3
WC - odtah zápachu - jaký ventilátor?
Prosím o radu s realizací WC s odtahem zápachu. Koupili jsme modul Geberit Kombifix pro odsávání zá…
ventilatory
Před 7 měsíci
19
Interiérové dveře truhlářství Josef Čurda a syn
Dobrý den, nemáte náhodou někdo interiérové dveře od truhlářství Josef Čurda. Našla jsem si je na i…
katka_michalczykova
Před 5 lety
3
Zastavovací studie - vítám zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zastavovací studií? Jak u vás probíhala? Jaký byl celý proces, zasek…
pernicek1
Před 5 lety
1
Kterou nabídku od projektantů byste vybrali?
Hezký den, ráda bych znala vaše názory na nabídku od oslovených projektantů. Ti levnější nám tvrdí,…
lto007
Před 5 lety
1
2
38
Osvětlení dlouhé příjezdové cesty - reflektor a 2 pohybová čidla?
Dobrý den, k domu vede 100m (nejedná se o překlep) dlouhá příjezdová cesta. V okolí není žádné veř…
specnaz84
Před 5 lety
2
Názory k půdorysu bungalov
Dobry den, mohli bychom poprosit o vaše názory, případně zkušenosti s tímto půdorysem? -Vchod z vý…
specnaz84
Před 5 lety
23
Prymalex - jaky pouzit na finalni vymalbu?
Zdravim, prymalexu je spousta druhu, poradite mi jakym presne omalovat finalni steny?? Diky
bavo
Před 5 lety
1
Stavební úřad Šumperk - jak rychle vyřídí stavební povolení?
Máte zkušenost? Co bylo potřeba dodat za dokumenty, na čem bazírovali a co prošlo vpohodě?
pernicek1
Před 5 lety
1
Mělník - zedník
Dobrý den, s přítelem se chystáme stavět v Mělníku dům (bungalov) svépomocí. Bohužel nemáme žádné p…
domdomca
Před 5 lety
1
Dvířka pro psa -prosklené dveře
Z názvu diskuze je asi jasné. :wink: Máme prosklené dveře na terasu. Je možné do takovýchto dveří z…
fantomik
Před 5 lety
1
Spravna montaz oken?
Dobry den, Zdravim, mel bych otazku ohledne montaze oken. Zacatkem listopadu nam namontovali okna…
dave_91
Před 5 lety
8
Kombinovaný zebrik
Zdravím vás prosím o radu máme kombinovaný žebřík jen nám podlahari řekli že je to zbytečné napojov…
lukasberan
Před 5 lety
21
Orosené okno na půdě
Zdravím, máme novostavbu a na půdě udělaný půdní výlez, který se nám hodně rosí. Jinak se nám okna …
stanislav_palcovic
Před 5 lety
6
Stavební řízení - úřední deska
Dobrý den, mám dotaz ohledně stavebního a územního řízení. Je možné aby stavební úřad vydal oznámen…
puhelin
Před 5 lety
2
Těsnění HS portálu
Mám dotaz, těsní Vám HS portál dobře? Máme první zimu a pozoruji, že tím středem dost "táhne". Pros…
jakubopava
Před 5 lety
2
Zateplení střechy pěnou
Zdravím ve spolek, o zateplení střechy je tu spousta příspěvků.... Ale je tu někdo, kdo už má delší…
ondra_ondra
Před 5 lety
5
1
2
…
248
249
250
251
252
…