O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plastová okna vekra nebo okna.eu
Dobrý den máte někdo zkušenosti s těmito firmami případě doporučit i jiného dodavatele děkuji
jandour
Před 5 lety
9
Uspořádání soukromé koupelny a šatny u ložnice
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o nestranný pohled na uspořádání šatny, WC a soukromé koupelny p…
bayt
Před 5 lety
22
Voál nebo záclony?
Dobrý den, budu do nového domu pořizovat záclony, ale nevím si rady s výběrem. Teď mám v bytě spíš …
petta33
Před 5 lety
17
Atrium zkušenosti
Ahoj. Je tu někdo, kdo stavěl se společností Atrium? Čím delší zkušenost s bydlením domě, tím lépe …
fiserjakub
Před 5 lety
1
Volně stojící vany od Beliani (nebo jiné)
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s volně stojícími vanami z eshopu Beliani? Vypadá to, že to tahají odně…
davex
Před 4 lety
12
Půdorys - studie reko řadového domku
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to domek nalepený z jedné strany…
ev.ka
Před 5 lety
8
Příčky a nosné z Porfixu
Dobrý den, Stavíme z Ytongu Lambda 450 bez zateplení. Momentálně mám založenou první řadu. Co mysl…
s0t0
Před 5 lety
4
Rozšíření stropního otvoru
Máte zkušenosti s rozšířením stropního otvoru, řezáním nosníku, betonu, miako či hurdisků? Koupili …
aspassia
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Posuvné dveře do obývací kuchyně
Ahoj, pomalu přemýšlíme nad okny a dveřmi a přemýšlíme jaké posuvné dveře zvolit do obývací kuchyně…
kofejn
Před 5 lety
10
Rekonstrukce řadového domku
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to takový ten domek nalepený z j…
ev.ka
Před 5 lety
2
Šikmý překlad nad okno
Ahoj všichni, budeme dělat šikmý překlad nad štítové okno. Budeme asi dělat "truhlík" uvnitř bude …
jakubbry
Před 5 lety
1
Covidové období - jak nakoupit materiál na rekonstrukci?
Ahoj všem, chci se zeptat, jestli je tu někdo v podobné situaci jako my... Jak řešíte v současné d…
norikakaa
Před 5 lety
17
Vinyl click nebo dlažba do obýváku s kuchyní
Hezký den, jakou podlahu by jste doporučili do spojeného obýváku s kuchyní ? Vinyl nebo dlazbu ? (i…
jose10r
Před 5 lety
6
Vnitřek vestavěných skříní - lze si navolit vlastní rozteče polic?
Vybírám, od koho a jak vestavěnou skříň. Koukala jsem na různé plánovače, myslela jsem, že to tím v…
myfairlady
Před 5 lety
14
Gabion kolem studny
Dobrý den všem, neřešil jste tu prosím někdo svépomocí gabion kolem studny? Jakým způsobem ho naohý…
dencam
Před 5 lety
3
Co všechno, když bude rekuperace
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, chceme rekuperaci do našeho nového domu. Ještě nevíme, jestl…
khlavacova
Před 5 lety
14
Půdorys bungalov 169m2
Zdravím, než půjdeme k projektantce, chci mít nějaký návrh pro představu již vymyšlený. Tohle je z…
puhelin
Před 5 lety
20
"zašahané" kachle na kamnech - je to důvod k reklamaci?
Ahoj, rozumí tu prosím někdo kachlovým kamnům? Dnes nám přišla kamna a na dvou těch kachlích jsou t…
vrajmantak
Před 5 lety
5
Strop
Dobrý den, prosím vás poraďte. V cihlovém bytě v přízemí z roku 1942 budeme snižovat stropy o 20cm …
stavar2015
Před 5 lety
4
Zatepleni střechy
Zdravím, aktuálně jsme ve fázi výstavby, čeká se na termín montáže krytiny a přišel dotaz od stavby…
calko
Před 5 lety
8
Rekuperace
Dobrý den, chystám se na stavbu rodinného domu, rada bych požádala o radu, kterou firmu na rekupera…
xhex
Před 3 lety
27
Převod pozemku a vyřešení fin. situace v případě rozvodu
Zdravím, s manželem máme v plánu stavět. Dům zafinancujeme částečně prodejem manželova bytu a na z…
doog
Před 5 lety
18
Hlučnost plechové střechy na stání
Jsme před realizací stání pro auta a zvažujeme plechovou krytinu. Tašky z důvodu hmotnosti asi nepř…
lukoid
Před 5 lety
2
Rekuperace Pichler LG350 - Nabídka
Dobrý den, chtěl bych vás požádat o názory na tuto nabídku. Odpovídá cena kvalitě, našla by se pří…
honzik75
Před 5 lety
1
2
49
Tašky Röben Bergamo
Zdravím, máte někdo zkušenosti se střešními taškami Röben Bergamo (https://roben.com.cz/strecha/vyr…
jarin1
Před 5 lety
2
Zhodnocení (snad už finálního) půdorysu bungalovu 4kk se vstupem z jz
Dobrý den, minule jsem vkládala půdorys ke zhodnocení a nyní jsme ještě doplnili nějaké změny. Pros…
carpatia
Před 5 lety
1
2
57
Názor na půdorys
Dobrý den, prosím o názor na uvedený půdorys patrového rodinného domu, co by jste zlepšily, případn…
jose10r
Před 5 lety
6
Obecni chodník výš než chodník u domu a
Prosím poraďte verze řešení naší situace. Máme postavený dům a vydláždili jsme si nájezd ke garáži …
fantomik
Před 5 lety
16
Vana Lesly
ahojte lidičky, máte někdo prosím vanu Lesly z litého mramoru? Jak se Vám udržuje, jak jste s ní ce…
verhal
Před 5 lety
2
O jaké el. vedení přes pozemek jde?
Dobrý den, může mi někdo prosím říct, o jaké jde vedení na fotografii? Ani nevím jestli to takto l…
vrajmantak
Před 5 lety
11
1
2
…
258
259
260
261
262
…