O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fixní Okna
Zdravím Vás, chtěl bych požádat o názory na fixní okna. V návrhu máme v pokojích 205, 206, 207, 20…
sasynkamil
Před 5 lety
10
Obycejny spunt na vanu a umyvadlo. Nebo neco ucinneho?
Ahoj, jsme zatim v najmu a mame tu v koupelne dva systemy spuntu. Od rodicu jsem byla zvykla na nor…
sasynkamil
Před 5 lety
4
Velikost zádveří a šířka chodby
Prosím pěkně, měla bych pár otázek na "zkušenější", dolaďujeme projekt a rádi bychom věděli jak vel…
slabici
Před 5 lety
15
Ohrev vody
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zapojení bojleru na ohřev vody. První varianta (jednodušš…
zubr487
Před 5 lety
6
Podobný obklad
Dobrý den, sháním obklad viz obrázek. Bohužel ten samý se již nevyrábí a tak se snažím sehnat alesp…
lucie89
Před 5 lety
1
Jak zrekonstruovat podlahu
dobry den, bydlime ve starem dome, ktery byl pred 10 lety zrekonstruovan, nicmene, nektere plovouc…
spaghetka
Před 5 lety
10
Podkroví
Dobrý den, Prosím máte někdo zkušenosti s podkroví..? S manželem budeme rekonstruovat, nebo spíš d…
puhelin
Před 5 lety
5
Podlahové topení svépomocí - projekt
Zdravím, v RD budeme mít teplovodní podlahové topení, které si plánujeme položit svépomocí, se znám…
jarin1
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Uložení překladů Heluz
Zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších ohledně uložení překladů. Dům nám staví firma, já jsem k…
zdenek_valek
Před 5 lety
8
Štíty z Osb desek dilatace
Mam zděnou stavbu se sedlovou střechu,štíty mam obité Osb deskou.Stavbu zateplujeme šedým polystyre…
sakule
Před 5 lety
1
Nové vrzajicí schodiště
Dobry den, potrebujeme poradit... loni jsme v nasem novem RD nechali betonove schodiste oblozit - s…
petramana
Před 5 lety
1
Barva spáry
Zdravím, prosím poradíte jakou barvu spárovačky zn. Mapei zvolit k těmto obkladům? Jasmín nebo vani…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Voda okolo baraku
Ahojte, se zenou si nechavame stavet dum na klic. S firmou jsme spokojeni, komunikace skvela a vyho…
zdenek_valek
Před 5 lety
3
Odporový topný kabel vs. teplovodní vytápění
Chtěla bych se s Vámi poradit ohledně našeho vytápění. Já jsem úplný laik, takže za jakékoliv info …
zubr487
Před 5 lety
4
Medmax
Dobrý den, stevěl jste někdo dům z Medmaxu? Zajímají mě zkušenosti lidí, kteří v takovém domě už by…
ajinkah
Před 5 lety
1
Barva oken
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na to, jakou zvolit barvu oken (a zároveň i vstupních dveří, gar…
jitamir
Před 5 lety
2
Jak vyřešit štít nevytápěné půdy
Dobrý den, jak byste řešili zakrytí štítu u sedlové střechy bungalovu s nevytápěným podkrovím? Pr…
noemi77
Před 5 lety
3
Protihlukové dveře do koupelny nebo ne?
Ahoj, přemýšlím zda si máme objednat protihlukové dveře do koupelny místo obyčejných. Hlavně kvůli …
radim2015
Před 5 lety
1
2
33
Podomítková baterie
Dobrý den, prosím o radu, chci podomítkovou baterii do sprchy ( pro dva spotřebiče) . Potřebuji k…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Vytápění terasy- quartzový infrazářič
Ahoj všem. Mate prosim někdo zkušenost s quartzovymi infrazarici na ohřev terasy? Mame terasu cca 8…
xeejka
Před 5 lety
3
Betonová stěrka EXTERIÉR
Prosím o radu.Chci ke vchod.dveřím /zlatý dub/ do exteriéru dát beton.stěrku. Máme okna i vchod.dve…
abasim
Před 5 lety
15
Krbové kamna s Akumulační nádrží
Zdravím, děláme rekonstrukci RD. Momentálně řešíme komplet nové topení. Chceme Krbové kamna s Akumu…
zubr487
Před 5 lety
6
Dub halifax BÍLÝ
ahojte lidičky, nemáte náhodou někdo kuchyň s použitím dřevodekoru Egger dub halix BÍLÝ? Mě přijde …
verhal
Před 5 lety
1
Přípojky_realizované na černo
Dobrý den, mám opravdu špek, nevím,zda jste se s tímto někde někdo setkal. Pozemek je vybaven elekt…
terezkav
Před 5 lety
1
Na balkoně prý nejde celoročně skoro nic :(
byla jsem v zahradnictví že se optám na nějaké možné rostliny na celoroční osázení balkonu. Pán se …
danielodek
Před 1 rokem
10
Vinyl v celem dome
Dobry den, radi bychom meli v celem dome jeden typ podlahove krytiny, i v koupelnach, takze vinyl. …
spaghetka
Před 4 lety
12
Hypotéka na panelový byt na 30 let - kolik?
Ahoj, prosím, kamarádka by potřebovala alespoň orientačně vědět, zda by měla na splácení hypotéky n…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Pc Stůl vhodný na stěhování?
Budu se stěhovat a kupovat vlastní stůl pro PC. "Brzo" (to může být cokoliv od pár měsíců do dvou l…
puhelin
Před 5 lety
5
Výklenek/Nika sprchový kout
Dobrý den, prosím o radu, jak velkou Niku/výklenek máte ve sprchovém koutu? Dle mých propočtů má…
artep1987
Před 3 lety
12
Kolaudace 2020
Dobrý den, je zde někdo, kdo v poslední době ,,kolaudoval´´ dům ? Tento týden budu podávat žádost o…
jenye
Před 5 lety
8
1
2
…
263
264
265
266
267
…