O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaký zvolit půdorys bungalovu při vjezdu z jihu?
Pomozte s inspiraci půdorysu bungalovu 4kk, nebo 5kk s příjezdovou cestou od jihu.. Už jsem bezradn…
jose10r
Před 5 lety
11
Obklad soklu a sklepa kamenem / obkladem
Chceme obložit sokl domu a viditelnou část suterénu kamenem nebo jeho imitací / obkladem, dlažbou. …
renatka_k
Před 5 lety
1
Klimatizace Hitachi - dobra volba?
Ahoj! do novostavby nam navrhli vnitrni klimatizaci multisplit (5 vnitrnich jednotek + 1 venkovni)…
tomas_nikl
Před 5 lety
1
Barva dveří
Dobrý den, nemáte fotky dveří ladících k dřevěné podlaze?Máme anthracitová okna,podlahy (kromě chod…
barter
Před 4 lety
16
Plechova strecha + krovy nacenění
Zdravím. Máme starší domek, který si žádá výměnu střechy, především pak krovů. Zvažuji plechovou kr…
xslunecnice
Před 5 lety
3
Plot
Ahoj máme v územním planu napsáno ze musíme mít plot 1.40 Ale je to u cesty tak tam chodí hodně l…
maki600
Před 5 lety
1
Stavba na pozemku přítele/přítelkyně
Zdravím, poprosím o aktuální zkušenost s touto situací: Můj otec vlastní pozemek, který by rád po…
jandour
Před 5 lety
1
2
39
TČ 16kw IVT/NIBE/VAILLANT
Máte někdo přehled o výkonnějších čerpadlech od těchto tří značek? TZ nám spočítali 10 + 3 větrání,…
spaghetka
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Dispozice kuchyň + obývák
Zdravím, moc ráda bych dostala nějakou REÁLNOU inspiraci, jak řešit rozmístění obývacího pokoje s …
barushka0404
Před 5 lety
3
Vypnuté topení topí
Zdravim, koupili jsme pred rokem hotovy dum, je vytapen z casti podlahovym topenim, z casti radiato…
total
Před 5 lety
14
Vinylova podlaha wineo Energy oak warm
Dobry den, ma nekdo tuto podlahu instalovanou? moc dekuji za pripadne fotky :slight_smile:
zardia
Před 5 lety
12
Výměna topení + plynového kotle
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaká může být orientační cena za výměnu topení (rozvodů) + topných …
adria_winter
Před 5 lety
2
Bílé dveře a šedé obložky
Zdravím všechny stavitele.Chci se zeptat zda někdo náhodou nemá kombinaci bílých interierovych dveř…
martas85
Před 5 lety
1
Vyzvednutí stavebního povolení
Dobrý den. Nevíte někdo, jestli je možné si stavební povolení vyzvednout osobně když uběhlo více ne…
sofieflitchek
Před 5 lety
7
Dvoukridlá brána z Baumaxu
Dobrý den, kvůli místu musíme volit místo posuvné brány bránu dvoukřídlou. 1) Jak je to prosím se s…
suchos
Před 5 lety
5
Jaký odstín bílé fasády a obkladů ?
Dobrý den, jakou jste dávali bílou fasádu a jaký obklad k tomu ? Pochlubte se . My premyslime, že …
milda1234
Před 5 lety
7
Tekuta hydroizolace, poradite?
Ahoj, Dneska jsem dobetonoval venkovni terasu a hledam nejakou tekutou hydroizolaci pod lepenou dla…
raziel628
Před 1 rokem
18
Rekonstrukce střechy bez výměny krovu
Všechny zdravím ☺ dostali jsme nabídku na rekonstrukci střechy. Rozměr je 124m2, plocha kde bude ta…
vemira
Před 5 lety
2
Kam umístit garáž?
Prosím poradíte někdo kam v tomto projektu umístit dvougaraz? Máme dvě varianty: 1) garáž umístěná …
veronique89
Před 5 lety
6
Chata
Ahoj koupily jsme s manželem kousek pozemku a chtěly by nejsme tam postavit chaticku menší můžete …
market_sebastian_sam
Před 5 lety
1
Zo 4izb na 5izb...Style MF pro 228
Niaky dobry napad na upravu 4.izb. bungalovu na 5izbovy? Podmienky: sirka max 13m, exterier aby sa …
lenkito10
Před 5 lety
4
Dům bez technické místnosti
Zdravím, chci se zeptat zda jde bez problemu umístit kotel, zásobník atd do garáže? Jde o to, že má…
sonaxoxo
Před 5 lety
15
Bungalov 5+kk, 5+1 s garáží
Ahoj, nemáte někdo dobrý projekt na bungalov 5+kk nebo 5+1 s garáží? Nějaký projekt už máme, ale n…
sviva
Před 5 lety
9
Vyber projektu
Ahoj, zajimalo by me, zda je tu nekdo, kdo si zaplatil projektanta, ktery vyridi vse s urady a udel…
cital
Před 5 lety
6
Podmínky pro vytápění v roce 2020
Ahoj, ať hledám jak hledám, nemůžu nikde najít odpověď na mou otázku: Je možné od letoška řešit …
zubr487
Před 5 lety
1
2
39
Vyjádření
Zdravim stavebníky, máme k dispozici cenovou nabídku na projekt prodloužení účelové komunikace a in…
norikakaa
Před 5 lety
3
Terasa postup
Ahoj, můžete mi prosim poradit. Jedná se mi o to, že si chci dělat terasu, mám vykopat po obvodu ně…
dave_91
Před 4 lety
20
Laminatovy bazen
Ahoj. Nemate nekdo tip na dodavatele laminatoveho bazenu, popripade plast do zeme? Jsme z Mikulov…
j_k_r
Před 1 rokem
5
Vchod do sklepa zepředu?
Chtěli by jsme částečně podsklepit dům a využít výškový rozdíl 2 metry. Rád bych se zeptal na váš n…
renatka_k
Před 5 lety
3
Dispozice domu
S projektantem jsme dospěli k této dispozici domu. Rád bych se zeptal na váš názor, jestli by ste u…
mtsr
Před 5 lety
6
1
2
…
292
293
294
295
296
…