O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh RD - půdorys => diskuze
Ahoj, s přítelkyní přemýšlíme nad naším budoucím RD. Vlastníme pozemek, náš návrh tedy reflektuje …
qeszi
Před 5 lety
31
Vlhko od země
Dobrý den, potřebovala bych poradit jaké jsou možnosti v našem případě. Bydlíme v domě z kamene, ne…
spaghetka
Před 5 lety
3
Kastlik odpad
Ahoj strecháčci, potřeboval bych poradit. V současné době, máme sprchovy kout walk in a chtěl bych…
crouch14
Před 5 lety
1
Prosíme o doporučení
Dobrý den, rádi bychom poprosili o doporučení na spolehlivou firmu pro zhotovení fasády rodinného …
1harmonika
Před 5 lety
1
Čím vytirate dlažbu s tmavou spárou?
Máme dlažbu v dřevodekoru a čokoládovou spárovačku. Obkladač nás strašil, že vytiranim ta tmavá spá…
geodett
Před 5 lety
2
Na co by jste se ptali u montované dřevostavby?
Dobrý den, příští týden půjdeme na prohlídku dřevostavby v dokončení. Několik otázek už máme, ale..…
ajagachova
Před 5 lety
3
Zasíťování pozemku
Dobrý den, máme možnost koupit pozemek, ovšem nezasíťovaný. Veškeré sítě (elektro,plyn, voda, kanal…
fantomik
Před 5 lety
3
Hydroizolace svislá a mokré mapy, fleky
Ahoj všem, včera jsem našla na hydro svislé tyto mokré mapy. je to skoro všude po obvodě baráku. …
ajagachova
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Doporučení firem/lidí
Zdravím, moc ráda bych získala nějaké reference a doporučení, nemůžu nic dohledat. Jedná se mi o lo…
barunka23
Před 5 lety
3
Kuchyně bez úchytek
Mam na Vas prosbu milí střecháci. Plánujeme kuchyň a jak se tu inspiruji moderními kuchynemi, větši…
betelges
Před 4 lety
1
2
36
E-KEY odemykání na otisk prstu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Přemýšlíme, že si to necháme udělat do domu, ale…
sviva
Před 5 lety
6
Cenový rozpočet
Hezký večer, co jste všechno uváděli do rozpočtu k žádosti o hypotéku při částečné stavbě svépomocí…
jandour
Před 5 lety
3
Stěna za pracovní deskou ze skla?
Kuchyně.. prosím o radu.. máme plyn... za plynem nemůže být deska (nechceme obklad) tak zbávý sklo.…
ivaaviva
Před 5 lety
1
2
32
Lepený vinyl - tmavý dekor
Máte někdo prosím lepený vinyl v tmavě hnědé nebo hnědošedé barvě? Na prodejně jsme si konečně vybr…
moncia
Před 4 lety
11
Omyvatelna barva
Přemýšlím ze kvůli dětem budeme malovat omyvatelnou barvou. Můžete mi nějakou doporučit a jak je to…
ojdipacek
Před 5 lety
1
Montovanedrevostavby.cz
Dobrý de, Má prosím někdo zkušenosti s firmou montovanedrevostavby.cz z Pardubic. Predem děkuji za…
simirge
Před 5 lety
2
Kronospan
Dobrý den, máte někdo kuchyňská dvířka od Kronospanu Acrylic Gloss 8685 AG Snow White - bílý lesk? …
mishulka26
Před 5 lety
1
HEAT FLOW - ZKUŠENOSTI
Ahoj,prosím Vás o recenze na společnost HEAT FLOW. Kdo jste s nimi šel do realizace podlahového vyt…
zubr487
Před 5 lety
3
SamKit
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto zastřešením.https://sam-kit.p…
jakuub27
Před 5 lety
1
Ústecký kraj - QHouse na severu Čech? Nebo jiná firma na klíč.
Ahoj, jsem z Litoměřicka a ráda bych našla firmu, která mi postaví malou dřevostavbu na klíč. Stra…
michullka
Před 5 lety
1
Myčka s tlakovým otevíráním
Hezké odpoledne! Máte někdo tip na kvalitní myčku, která je vybavena funkcí tlakového otevírání? T…
gepe
Před 5 lety
3
Dotace pro pasivní dům - okna
Dobrý den, máte někdo zkušenosti o čerpání dotace na pasivní dům (B.2)? V podmínkách mají, že prost…
ajagachova
Před 5 lety
5
Kuchyň se skrytou špajzkou
Dobrý den, má někdo kuchyň kde je zabudovaná špajzka? Děkuji za případné návrhy nebo obrázky.
lenkito10
Před 5 lety
5
Vinyl vs. dlažba v obýváku
Ahoj, máme trochu rozpor s manželem, co se týče výběru podlah. Já od začátku byla pro lepený vinyl…
kopca89
Před 1 rokem
25
Světla typu kabel s žárovkou bez stínidla - nejsou nepříjemná pro oči?
Prosím, nemáte někdo zkušenosti s podobným osvětlením jako na obrázku - konkrétně u jídelního stolu…
petrabodlina
Před 5 lety
7
Stavební firma - vše v jednom, něco jako Lucern, ale cihla :)
Dobrý den, moc prosím o radu. Moc se nám líbí stavební firma Lucern, ať už nabízenými domy, tak př…
luk92
Před 5 lety
2
Kopaná studna - skruž nebo beton + kámen?
Ahoj, na zahradě mám kopanou studnu, ale nejsou v ní skruže. Teď řeším, co s tím. Jáma je hluboká a…
obludak
Před 5 lety
4
Velkoformátová okna ve štítu
Dobrý den, máte někdo podobná okna (viz foto) ve štítu? Můžete prosím napsat na kolik cca vyšla? Dě…
kriscule
Před 5 lety
1
Zděděný dům
Ahoj, před časem jsem po rodičích zdědila dům na vesnici. Základ domu je postaven za druhé světové …
lenochod90
Před 5 lety
8
Půdorys patrový obdélníkový dům 12x8
Dobrý den, teprve začínám v hlavě přemítat. Za projektantem se teprve chystáme. Ale chtěla bych tam…
barunka23
Před 5 lety
18
1
2
…
315
316
317
318
319
…