O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dekor kuchyně
Ahoj stavaři, potřebuji trošku inspirace. Chci kuchyň dekor dřeva s kombinací imitace betonu. Mát…
jandour
Před 5 lety
6
Vinyl
Dobry den,mame na vyber ze 2podlah,nelibi se mi ani jedna,poradte,tmave bych dala jen do pokoju a z…
maceta2
Před 5 lety
6
Vinyl click bez přechodů
Kdo máte prosím položené vinylové zámkové dílce bez přechodových lišt mezi jednotlivými místnostmi?
mr_falko
Před 5 lety
15
Vinyl click
Kdo máte prosím položené vinylové zámkové dílce bez přechodových lišt mezi jednotlivými místnostmi?
spaghetka
Před 5 lety
5
Oprava akrylátové vany
Dobrý den, prosím, je tady někdo, kdo si opravoval nějaký větší šrám na akrylátové vaně? My jsme po…
radim83
Před 5 lety
4
Předokenní žaluzie v překladu/přiznané
Na jaře zaciname stavět a právě objednávame cihly a překlady a zajímá mě, zda je lepší dát předoken…
davex
Před 5 lety
2
Obložní krbové vložky
Ahoj, Jaký materiál jste prosím použili pro obložení kolem krbové vložky? Rádi bychom udělali spe…
felineli
Před 5 lety
1
Francouzská okna
Ahoj, Chtěla jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s montováním zábradlí na franckouzská okna.…
felineli
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Stavební povolení bez souhlasu obce
Dobrý den, prosím Vás, územně plánovací úřad v Kladně se vyjádřil tak, že jsme v souladu s územním…
kluzo
Před 5 lety
7
Hypotéka Moneta
Co říkáte dnešní nabídce, kterou jsem dostala od Monety máte někdo teď lepší? A kde prosím? Díky Ho…
cudla78
Před 5 lety
4
Podzemnímu sklepu se hroutí vchod
Zdravím pánové a dámy, snad mi tu nějaký kutil poradí jak nejlépe a nejtrvanlivěji opravit toto. Dů…
petrmm
Před 5 lety
4
Příjezdová cesta/vjezd
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor ohledně příjezdové cesty k pozemku. Vlastním pozem…
azeret11
Před 5 lety
6
Firma Elprovod s.r.o. - recenzie
Ahojte Ma niekto skúsenosti s firmou Elprovod s.r.o.? Plánujeme s nimi stavať montovaný dom na klu…
gaaboy
Před 5 lety
1
Podlahové topení nebo radiátory
Hezký den, ráda bych se zeptala na vaše názory a praktické zkušenosti s podlahovým topením. Budeme …
daruna
Před 5 lety
23
Změna UP - nesouhlas zastupitelstva
Dobrý den, zdědil jsem pozemek po prarodičích v centru obce (nyní zahrada naproti chalupě), která …
frantanovaku
Před 5 lety
3
Qhouse zkušenosti
Dobrý den, máme v plánu stavět na klíč s Qhouse. Moc recenzí jsme na netu nenašli (kromě pochvalnyc…
candat
Před 5 lety
2
Izolace do podlahy
Zdravím, potřeboval bych se zeptat někoho zkušenejšího. Stavíme dům a chceme se dostat do Skupiny d…
radim83
Před 5 lety
5
Postup a cena při zpracování studie domu
Mám na vás zkušenější tento dotaz: koupili jsme stavební pozemek, na kterém chceme stavět rodinný d…
blondys24
Před 4 lety
1
2
33
Zhlaví vrtané studny
Zdravím ,dostali jsme povoleni k odběru podzemních vod. Máme vrt,ale potřebujeme udělat zhlaví s be…
maco6666
Před 5 lety
1
Podlahy Mitro Lukáš
Dobrý den, V případě, že řešíte nové podlahy doporučuji se podívat na FB stránky viz. Odkaz https:…
lenik02
Před 5 lety
1
S.O.S - BÍLÉ PODLAHOVÉ LIŠTY
Dobrý den, není tu někdo kdo má bílé podlahové lišty? Dnes nám je dodělali a kvalita napojení mi …
termat5
Před 5 lety
1
Jak řešit napojení přístupové cesty?
Dobrý den všem, obracím se na Vás s problémem příjezdové cesty k budoucímu domu. Před pozemkem …
werushka92
Před 5 lety
1
Umístění domu na pozemku + uspořádání místností
Zdravím, máme s přítelem čerstvě koupený pozemek a chystáme se řešit projekt. S projektantem ještě …
puhelin
Před 5 lety
8
Zasklimeto. cz
Zdravím. Máte nějaké zkušenosti s firmou zasklimeto. cz? Mě 2x neprijeli zasklit lodzii v domluvene…
oklahomma
Před 5 lety
1
Rada - kuchyně šedá/bílá/dřevo
ahoj, chtěl bych poprosit o radu, co říkáte na toto barevné provedení kuchyně? skříňky matně bílá, …
honzap88
Před 5 lety
13
Přístavek a nástavba
Chtěla bych se zeptat, na kolik by podle vás vyšlo přistavět k takovémuto zahradnímu domku pokoj o …
puhelin
Před 5 lety
4
Kuchyň
Ahoj, mam par otazek ke kuchyni :slight_smile: - kdyz jsou horni skrinky v drevodekoru (ne az do s…
verunky
Před 5 lety
8
Filtr na dešťovou vodu
Zdravím ty z vás, co mají nádrž na dešťovou vodu :-) máte mezi okapy a nádrží umístěný nějaký filtr…
prapor1
Před 5 lety
12
Světlo do obýváku
Zdravím všechny. Řeším zrovna světla do nového obýváku a nevím co mám zvolit. Na netu je hrozně moc…
zuzkanem
Před 5 lety
4
Dotace na zateplení střechy svépomocí
Dobrý den, máte někdo už zkušenost se zateplením střechy svépomocí v rámci zelená úsporám? Co je po…
kimitko
Před 5 lety
1
1
2
…
315
316
317
318
319
…