O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Thermofix dub přírodní
Máte někdo lepený vinyl Fatra Thermofix Dub prirodni? Prosím případné foto a zkušenosti. Děkuji
jankaaa222
Před 3 lety
10
Lišty k vinylovým podlahám
Dobrý večer, měla bych dotaz: kteří výrobci vinylových podlah (lepených) vyrábějí také v odpovídají…
sn3k
Před 5 lety
5
Prosím poraďte vzorky nebo revize?
Ahoj, prosím ty kdo dávají vzorky nebo mají revizi 1xza dva roky. Co je lepší? Mám na mysli z pohle…
utety
Před 5 lety
2
Deskový radiátor KORADO
Byly nám naceněny radiátory KORADO, ale jsou dražší a pak mají KORADO RADIK a ty vychází o nějakých…
spaghetka
Před 5 lety
1
Motor Somfy, venkovni zaluzie
Dobrý den, budeme teď delat drážky na venkovní žaluzie. A já se už nedovolam do oken. Motor je Somf…
blazblaz
Před 5 lety
6
Návrh panelákové kuchyně
Pěkný den všem, řešíme rozmístění kuchyně v panelákovém bytě, tedy ne zcela na velkém prostoru. P…
luciiie23
Před 5 lety
5
Kuchyně - návrh a cena
Ahoj, chtěla bych poradit jakou cenu byste očekávali u kuchyně téhle velikosti a stylu a kam byst…
mariacek
Před 5 lety
10
Okna - zpozdeni montaze
Zdravim, Mozna je jedna o trivialnost, ale co se da/muzeme delat pri zpozdene montazi oken a dveri…
mirek1990
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Kuchyně Siko
Cena kuchyně Siko Máte někdo ted v poslední době realizovanou kuchyň ze Sika ? Máme od nich návrh …
jajuskaa
Před 5 lety
7
Rekonstrukce topení
Dobrý den, mám byt 45m/2, kotel už mám a teď se chystám na topení.Výměnu za radiátorové. 2+KK. Chtě…
blacklb
Před 5 lety
5
Opěrná zeď na hranici pozemku mezi sousedy
Dobrý den, potřeboval bych znát názor na různá budoucí rizika nebo případné řešení jak stavbu řešit…
fantomik
Před 3 lety
13
Nemáte někdo koupelnu - obklad Layers?
Prosím nemáte někdo koupelnu s obkladem Layers obklady Španělsko,děkuji moc za případné foto
tomulka4
Před 5 lety
1
Používá někdo Softena Multimix 24 čistička vody?
zdravím, používá tu někdo tohle zařízení ? https://www.watex.cz/obchod/watex-softena-multimix-24/
tomasmartinek
Před 5 lety
1
Co ukazují ventily na rozdělovači podlahového topení
Dobrý den, prosím, co znamenají/ukazují ty ventily s vodou a čísly na rozdělovači podlahového tope…
vmoravek
Před 1 rokem
21
Doporučte projektanta a statika na rekonstrukci bytu
Ahoj, potřebovala bych doporučení na nějakého projektanta, který by za rozumné peníze hodil mé p…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Hledá se dodavatel stavby - Jižní Čechy
Dobrý den, doporučte mi prosím nějakého dodavatele zděné stavby z JČ, který mi podle projektu posta…
luk92
Před 5 lety
1
Jaká by měla být výška francouzských oken?
Zdravím, na jaře začínáme stavět bungalov. Výška stropu bude 2,6m. Mohu poprosit o radu, jak vysoká…
petrakola
Před 5 lety
3
Máte záchod hned vedle vany u hlavy?
Prosím, nemáte někdo WC hned vedle vany v místech, kde je při ležení ve vaně hlava? Myslíte, že je …
petuso
Před 5 lety
1
2
48
Doporučíte mobilní dům nebo dům z kontejnerů
Dobrý den, sháníme větší celoroční mobilní dům, aby měl alespoň 70-80 m2 obytné plochy, tak bych ch…
jozkakomosny
Před 1 rokem
10
Máte někdo kuchyň Tilia od Decodomu - Sklady Dušek?
Ahoj, má někdo tuhle kuchyň? Moc se mi líbí tyhle minimalistické kuchyně a zdály se mi i kvalitně p…
lenni777
Před 5 lety
1
Jak řešíte rozmístění nábytku - kuchyň a obývák?
Zdravim vsechny, potrebovala bych poradit s rozvrzenim nabytku v obyvacim pokoji. Neplanujeme zadn…
lena.k
Před 5 lety
7
Máte chladič vzduchu do rekuperace?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto? http://katalogy.abf.cz/exhibit_769&cat=190 Funguje podle oče…
windu
Před 5 lety
14
Co říkáte na návrh kuchyně?
Krásný den přeji, nechávali jsme si udělat návrh kuchyně v kuchyňském studiu ale stejně mi tam poř…
catle
Před 5 lety
23
Robotický vysavač - Vaše zkušenosti
Zdravím Vás, ráda bych rozjela (možná spíše obnovila) diskuzi co se robotických vysavačů týče. Chtě…
kekita
Před 5 lety
17
Môže byť táto kombinácia - dlažba s dekorom dreva?
Podlaha bude dlažba dekor dreva
verunky
Před 5 lety
14
Předaný byt - jak řešit nevyhovující sklep?
Dobrý den, prosím o názor nebo radu jak postupovat. Od developera jsme převzali byt. Při předání js…
skunkos
Před 5 lety
2
Návrh koupelny - jaká byla vaše cena?
Ahoj, prosím o tip, kde jste si nechávali dělat návrh koupelny nebo kdo Vám koupelnu dělal? Teď bud…
qeszi
Před 5 lety
5
Röben PIEMONT,MONZA PLUS
Zdravím prosím je k vidění někde na Praze-východ střecha od Röbenu, případně fotky vašich střech d…
lukas_konarek
Před 5 lety
9
Japonské stěny
Krásný den přeji , máte prosím někdo doma nebo nejaky vas kamarád , japonské stěny ? Případně dopor…
lmisulkaa
Před 5 lety
1
Skleněné posuvné dvere
Zdravim, Mate někdo v domě dvoukridle skleněné posuvné dvere? Plánujeme je z ložnice do koupelny a …
annysek11
Před 5 lety
4
1
2
…
315
316
317
318
319
…