O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Život po dostavbě domu
Zdravím, zajímal by mě váš názor na to, jak se vám změnil život po dostavbě a nastěhování se do vaš…
maximsoon
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Vinylová podlaha BERRY ALLOC CLICK
Máte někdo podlahu v clicku od tohoto výrobce?
spaghetka
Před 5 lety
1
Skluzavka ve svahu - máte někdo?
Máme na zahradě pěkný svah (je pod ním sklep). Líbilo by se mi jej využít a pořídit na něj dětem de…
xhex
Před 5 lety
20
Věcné břemeno na budoucí kanalizaci
Zdravím, mám dotaz ohledně kanalizace a věcného břemene. K domu si budu muset postavit kanalizační …
tte
Před 5 lety
3
Cena ploché střechy
Zdravím, kolik vám firmy nacenily plochou střechu na klíč? Spiroly, 40cm zateplení, asfaltové pásy.…
nikakaa
Před 5 lety
6
Jak zakrýt trubku od digestoře
Dobrý den, ačkoli nás kuchyňské studio ujišťvalo, že to bude vypadat "v pohodě", tak se mi to tak …
verunky
Před 5 lety
8
Zastínení oken
Dobrý den,rozhodujeme se, co dát do oken, pro zastínění(aby v noci byla tma, v létě nešlo vedro do …
oskar83
Před 5 lety
2
Klimatizace Gree
Dobrý den, chceme si pořídit klimatizaci do bytu. Máte zkušenosti s klimatizací Gree? Děkuji.
xkudrlinka
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Kamenný koberec - renovace
Dobrý den, tady se ví všechno, tak to zkusím. Tento rok už opravdu musím přetřít kamenný koberec na…
bonika69
Před 5 lety
1
Baterie a sanita
Ahoj, zítra jedeme vybrat finální koupelny - baterie, sanitu i obklad.. Jedeme do Mara, kde mají rů…
tommy_hron2
Před 5 dny
1
2
...
...
14
15
428
IKEA Platsa - jak vypadají vaše skříně?
Zdravím, ahoj! :slight_smile: Chtěla bych založit vlákno kde byste posílali fotky, rady, postřeh…
veraplb
Před 4 lety
14
Pomoc se zaměřením - rotační laserový nivelák
Ahoj, chystám se letos udělat základovou desku pro sklad nářadí. Chtěl bych si zapůjčit nivelační …
zubr487
Před 5 lety
3
Obkladač na chodbu a koupelnu v dubnu - Praha
Ahojky, prosím vás o tip na obkladače, potřebujeme položit chodbu a obložit koupelnu. Bohužel pů…
zofkaaz
Před 5 lety
1
Doporučte stavební dozor - Beroun
Dobrý den, plánuji stavbu RD blízko Berouna. Máte prosím někdo doporučení na kvalitní stavební d…
wirthmi
Před 5 lety
1
Vřetenová ruční sekačka
Ahoj,chystám se letos zakládat trávník a hodně se doporučuje používat a sekat vřetenovou sekačkou.B…
zdenek_valek
Před 3 lety
2
Koupili byste v současné době pozemek na rekreaci?
Dobrý den, byli jsme před podpisem kupní smlouvy na pozemek, který chceme použít na rekreaci. Měl b…
maximsoon
Před 5 lety
12
Schod mezi náma a sousedem je 1,5 metru
Dobrý den, máte nápad nebo zkušenost s tím, že jsme o metr a půl níž než soused? Jak udělat plot? T…
radim83
Před 5 lety
3
Rako reklamace
Dobrý den, jdu se zeptat na vase zkusenosti s dlazbou/obklady RAKO. Objednala jsem cca 70 baliku RA…
zuzkaulm
Před 5 lety
1
WINKLMANN CB24
Stavel ci stavi nekdo z cihelnych bloku winklmann CB24
medunovi
Před 5 lety
1
Plastové boxy na uložení
Dobrý den, konečně jsme zrekonstruovali i půdu, kterou bychom chtěli používat k ukládání nepotřebný…
sygin
Před 5 lety
5
Vstup na strechu ano ci ne
Dobry den, zajimaly by me nazory a zkusenosti na moznost vstupu na strechu? V ramci architektonicke…
puhelin
Před 5 lety
5
POPTÁVKA - Připojení na vodu
Dobrý den, sháním v co možná nejkratším termínu vodaře na rozvedení vody po rodinném domě (novostav…
alenape
Před 5 lety
1
Čislo popisné vzhled
Má někdo nějaký netradiční vzhled čísla popisného? Hledáme inspiraci
skunkos
Před 5 lety
3
Projektant z Moravskoslezského kraje - doporuceni/zkusenosti
Dobry den, rad bych touto cestou poprosil o kontakt na projektanta s kterym jste staveli svuj dum v…
m01m03
Před 4 lety
7
Vytápění podkroví
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou možnosti v podlahovém vytápění. Strop mám ytong ekonom …
chnik
Před 5 lety
1
Jak se dělají úpravy dřevěných venkovních obkladů?
Zajima mne zda mate nekdo zkusenost s natery drevenych fasad ktere opravdu "funguji"...nabizi se ru…
jaros77
Před 5 lety
12
Ytong - PUR Pěna
Ahoj, chystám se doma vyzdít jednu příčku - nenosnou. Dočetl jsem se že existuje stejně jak Porothe…
petr13
Před 5 lety
2
Sádrové omítky JM
Prosím tip na kvalitní firmu, která dělá sádrové omítky, realizace Jižní Morava Děkuji
mirek1990
Před 5 lety
1
Výpočet materiálu - kdo poradi?
Zdravim, Dokaze mi nekdo rict kolik by stal pouze material na vystavbu zakladove desky na kumbal u …
jarmilkako
Před 5 lety
2
Dodatečná zkouška těsnosti jímky
Zdravím všechny. Přišla jsem si k Vám po radu. V blízké budoucnosti si pořídíme prefabrikovanou be…
geodett
Před 5 lety
2
1
2
…
313
314
315
316
317
…