O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Senzor CO2 - má to smysl ?
Ahoj, jsou ty měřiče kvality ovzduší v bytě k něčemu, nebo je to do bytu, kde není krb ani plyn, zb…
michalplechacek
Před 5 lety
23
Interierove květiny jako dominanta mistnosti
Ahoj, tuhle jsem videla obyvak A. Gebriana. Zaujalo me, kolik tam bylo velkych rostlin. Prochazela …
kacunek2019
Před 5 lety
1
2
37
TČ vzduch/voda vs. země/voda
Zdravím...Vím že těchto diskusí je tady hodně, mám to načtené snad všechno. Byla jsem rozhodlá pro …
zubr487
Před 5 lety
17
Koupe bytu se zastavnim pravem
Ahoj, kupujeme si byt pres realitku a zjistili jsme (od maklere) ze si pry majitelka toho bytu pujc…
hbboy
Před 5 lety
7
Vytápění garáže - ANO - NE
Ahoj všem, prosím o info, jak máte ( nemáte ) řešené vytápění garáže? plocha cca 45m2 zdivo Ytong l…
jaksestavisen
Před 5 lety
8
Projektant pasivu z VPC
Ahoj, nemáte, prosím, nějaký typy na projektanty, kteří mají zkušenosti s pasivními domy a VPC? Ne…
xhex
Před 5 lety
4
Awdomy
Zdravím. Má tu někdo zkušenost s awdomy? Děkuji za odpověď
arakin93
Před 5 lety
1
(Ne)oddelit zadveri?
Zdravim, prosim o radu ohledne oddeleni zadveri od zbytku chodby. Rekonstruujeme RD a uvazujeme o v…
luciifer
Před 5 lety
12
sponzor fóra
Umělý trávník jako střešní krytina
Ahoj, stavíme zahradní domek, kde bude 2/3 místnost s krbem a 1/3 místo na zahradní věci. Domek je …
jozkakomosny
Před 3 lety
8
Lité teraco
Dobrý den, máte prosím s touto podlahou nějaké zkušenosti? Jak se škrábe/praská?
bayt
Před 5 lety
5
Návrh dispozice - nějaké rady, změny...
Dobrý den, snažila jsem se zhruba přenést náš projektový návrh dispizice, abych měla lepší předsta…
zuzinahol
Před 5 lety
1
Jak napojit spíž na kuchyň
Ahoj, nekdo nejaky napad jak usporadat kuchyn 3x3 m aby se do ni vlezly vsechny spotrebice a byly d…
michaelabinasova
Před 5 lety
8
Navýšení hypotéky - úvěr ze stavebního spoření
Mám dotaz na ty z vás, kdo má s tímto zkušenost. V roce 2019 jsme koupili pozemek včetně projektu v…
spaghetka
Před 5 lety
3
Habr, jilm sibiřský nebo ?
Rozkaz zněl jasně, postav mi tady živý plot ať nečumí sousedi když půjdu do bazénu :smiley: Co ří…
danadan
Před 5 lety
5
Kuchyň kolem komínové zdi
Zdravím, snad je toto správné forum, kde se na to zeptat. Chystáme rekonstrukci domu a jsme ve fáz…
samotcze
Před 5 lety
1
Bílá nebo černá kuchyně - praktičnost
Ahoj, co vám připadá praktičtější? Mít bílou kuchyni?(to teď vídám velmi velmi často) a nebo naopak…
luciifer
Před 5 lety
8
Kameny do skalky
Kde sehnat lomové kameny do skalky? Nemáte nějaký tip kde sehnat na královéhradecku?
peta7178
Před 5 lety
1
Hluk pri vetru
Prosím o radu. Mám bungalov, střecha vazníky. Izolace stropu foukaná 40 cm. Při velkém větru bouchá…
iken
Před 2 lety
12
Zhodnoceni dispozice
Dobry den, dostali jsme od architakta podklady a radi bychom slyseli i nezavisle nazory od Vas co j…
pepitocz
Před 5 lety
16
Sklo ve sprchovem koute - walk in
Mohu se prosim zeptat, jak se resi dodatecne sklo ve sprchovem koute? Chteli bychom sprchovy kout …
annysek11
Před 5 lety
6
Výroba Kallax
Dobrý den, chceme s manželem vyrobit něco jako Ikea Kallax v bílé barvě. Jaký typ desek by jste ná…
jarin1
Před 5 lety
11
Postupná rekonstrukce bytu - začít jádrem a kuchyní?
Dobrý den, několik let jsem sháněl stav. pozemek za Prahou, neúspěšně. Nakonec jsem před měsícem ko…
elektrohubik
Před 5 lety
6
Čím odstranit barvu ze stropních lišt
Dobrý den, prosím o radu ohledně vyčištění barvy ze stropních polystyrenových lišt. Na některá míst…
werunqa1994
Před 5 lety
16
Věnec - ano či ne
Ahoj, stavíme na zahradě zahradní domek a potřebuji zvednout obvodovky ještě o dvě šáry. Chci se z…
zubr487
Před 5 lety
4
Tepelné čerpadlo + krb/kamna
Dobrý den, plánujeme postavit bungalov o velikosti 135 m2, kde budeme topit podlahovým topením + …
maximsoon
Před 5 lety
17
Návrh RD
Dobrý den všem, máme vypracovány první nástřel našeho budoucího domečku. Budu moc ráda, když mi nap…
puhelin
Před 5 lety
14
Projektová dokumentace - dodavatelé ?
Dobrý den, s manželkou jsme se rozhodli pro výstavbu RD svépomocí. V současné době hledáme ideální…
norikakaa
Před 5 lety
2
Nejlepší bíla fasadni barva
Dobry den, poradil by mi nekdo nejlepsi bilou fasadni barvu? Mame chatu 31m2 takze uplne na cene ne…
urbanovic
Před 5 lety
3
Cihly pod betonem
Zdravím všechny a poprosil bych o radu. Začal jsem rekonstrukci kolem RD. Půjčil jsem si sbíječku a…
tanden
Před 5 lety
9
Jak sladit obývák a kuchyň
Dobrý den, ráda bych se podívala na fotky Vás, co máte černou bílou kuchyň (bílé dvířka, černá desk…
marta_kovar
Před 5 lety
2
1
2
…
311
312
313
314
315
…