O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zařízení pokojů v podkroví
Najde se prosím někdo kdo by byl ochotný se podělit o fotky vybavených pokojů v podkroví? Budeme st…
qeszi
Před 5 lety
5
Odstup od pozemku - nekopaný bazén
Dobrý den, rád bych poprosil o radu, jakým způsobem a jestli vůbec je ošetřeno umístění bazénu na z…
zdenek_valek
Před 3 lety
27
Cena za projektovou dokumentaci
Dostali jsme nabídku na zpracování architektonické studie, projektové dokumentace (projekt pro prov…
marcelitov
Před 5 lety
1
2
38
Zapach
Dobry den.mame 7let starou zdenou novostavbu z porotherm 44.v OP pod parapetem a i v zasuvkach mame…
ozzy77
Před 5 lety
2
Kuchyně
Ahojky lidičky, dnes jsme dostali návrh kuchyně a manžel je velmi zklamaný. Představoval si, že b…
candat
Před 4 lety
28
Atika ploché střechy
Dobrý den, prosím o radu jak bude lépe provést atiku zděné stavby s plochou dřevenou střechou: ze p…
darti
Před 5 lety
1
SÍŤOVÝ TYČOVÝ vysavač
Dobrý den, prosím o doporučení nejlépe na síťový tyčový vysavač.. nechce se mi moc kupovat vysavač …
petta33
Před 5 lety
7
Parapet k antracitovým oknům
Prosím jaké máte parapety k antracitovým oknům? Klidně i s fotkou nebo odkazem z kama je máte. Děk…
dita_a_ivan
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Bazény Gluc zkušenosti
Zdravím, Máte někdo zkušenosti s firmou bazény Gluc? Mají zajímavou nabídku, ale nikde jsem nenaš…
bayt
Před 3 lety
13
Zahradní cestičky
Ahoj, dostali jsme se do fáze, kdy zvažujeme realizaci nějakých zahradních cestiček. Aktuálně máme …
zihu
Před 4 lety
1
2
37
Rekuperace - rozvody vzduchu ve stropu bungalovu
Zdravím, vzniká nám projekt zděného bungalovu a narazili jsme na rozpor v přístupu stavební firmy a…
petr13
Před 5 lety
6
Bungalov Valencie Gservis
Zdravím, stavíte někdo RD Valencie od Gservisu? Zajímal by mě interiér. :slight_smile: My máme zatí…
x_sonic
Před 5 lety
2
Překlad nad dvougaráží 5,5 m
Zdravím, projektant mi u přízemního obdélník. domu(bez obytného podkroví) se sílou zdi Ytong lambda…
jajinka121
Před 5 lety
13
Zkrášlení zahradního domku😀
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neřešil "zkrášlení" dřevěného zahradního domku, neb…
alinka1234
Před 5 lety
13
Rozměr krokví
Zdravím, stavím garáž+dílnu svépomocí z tvárnic Porfix 250x250x500. Vnitřní rozměr garáže je 6,4x11…
panlorenc
Před 1 rokem
4
Zkušenosti s 'Patio Life'?
Dobry den, dostal jsem cenovou nabidku na system Patio Life jako levnejsi (o polovinu!) alternativu…
paveltieff
Před 5 lety
1
Obec nechce dat souhlas pro stavbu
Zdravim, mam klasickou situaci kde obec da souhlas se stavbou jenom za nevyhodnych podminek. Koup…
n_ergy
Před 5 lety
18
Patrový dům 5+kk půdorys
Ahoj, najde se někdo kdo má půdorys patrového domu 5+kk menší než 11m x 8.25m? Chceme co nejmenší d…
michaelabinasova
Před 5 lety
28
Půdorys kuchyně s obývacím pokojem
Dobrý den, můžete říci svůj názor na půdorys kuchyně a obýváku? Jsme ve fázi vymýšlení projektu a t…
jarin1
Před 5 lety
18
Rako Extra
Zdravím Vás. 🌼 Máte tu někdo, prosím, na podlaze Rako Extra? Ráda bych viděla, jak vypadá v reálu. …
duck09
Před 4 lety
3
Jak upravit zahradu - tipy, rady
Dobrý den, rekonstruujeme baráček po babičce, kde je i velká zahrada (viz foto). Potřebovala bych …
brigitta
Před 5 lety
3
Základová deska
Ahoj střecháčci, chci se vás zeptat. Nezdá se vám základová deska moc utopená? Díky za názory!😊 Prv…
nicmat
Před 5 lety
8
Kolik stojí m2 základové desky
Kolik stojí m2 základové desky od firmy? Práce, materiál, dovoz atd. Děkuji
atilius
Před 5 lety
4
Hydroizolace na purenitu
Prosím o radu...jak jste řešili hydroizolaci na purenitových soklech pod dveřmi a HS portálem? Děku…
kotatko77
Před 3 lety
23
Podlahové topení
Ahoj, chystáme se na kompletní rekonstrukci bytu v přízemí v asi tak 45 let starém RD. Aktuálně př…
travas
Před 5 lety
14
Podorys poschodového domu 5+kk
Ahojte, chcel by som poprosiť o Vaše názory a rady ako vylepšiť návrh rozmiestnenia izieb poschodo…
pepitocz
Před 5 lety
8
Plot vs veřejné prostranství
Zdravím, koupili jsme pozemek, postavili garáž, udělali studnu, a teď jsme si chtěli oplotit pozeme…
obludak
Před 5 lety
9
Betonové podlahy - okolí Teplic
Ahoj,vypadl nám dodavatel betonové podlahy. Máte nějaké reference na dobrou firmu z okolí Teplic,kt…
pool21
Před 5 lety
5
Doporučení podlahy dovnitř i ven
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit ohledně výběru podlahy. Měla by být odolná (vůči 20 kg pso…
sennorita
Před 4 lety
2
Bude mít koronavirus vlyv na sazby hypoték?
ahojte Co můžeme očekávat po koronaviru? Jaké můžeme čekat sazby hypoték? stejné? zvýšené? sníž…
petsmr
Před 5 lety
10
1
2
…
312
313
314
315
316
…