O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vestavná recirkulační digestoř - může být skřínka až do stropu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Máme rekuperaci a tak plánujeme recirkulační digestoř. Chtěla bych ji…
verunky
Před 5 lety
2
Garáž z dreva
Ahoj Má tu niekdo garáž z hranolov a osb dosiek? Ako máte riešenú komštrukciu? Prípadne foto celej…
tomasq5
Před 5 lety
1
Zhodnocení mého projektu nebo radši typový?
Zdravím, plánujeme stavět svépomocí bungalov o zastavěné ploše cca 120m. Co jsem si tady zjistil, t…
mr_falko
Před 5 lety
4
Skladba podlahy pod zásobníkem TUV 300l
Ahoj, chci se zeptat, jak vyřešit podlahu pod stacionárním zásobníkem TUV. Normálně bude skladba po…
paja_a_daja
Před 5 lety
7
Zakládání fasády
Dobrý den, chci se zeptat stalo se nam, ze nam udělali fasadu jenze do spod nedali zakladovej pas t…
ivousek99
Před 5 lety
1
Kuchyň a obývací pokoj
Dobrý den, prosím o radu uspořádaní kuchyně a obyvácího prostoru. Máme "nějak" nakresleno, ale budu…
agataps
Před 5 lety
10
Bungalov 5+KK+2G názory?
Dobrý den, prosím o názory na bungalov, děkuji
lenkito10
Před 5 lety
4
Markýza nad terasou
Ahoj všem, rád bych všechny poprosil o sdílení zkušeností s markýzou. Plánujeme zastínit terasu mar…
davex
Před 4 lety
12
sponzor fóra
Smart elektronika
Zdravím ve spolek. Jelikož mám ráda všechny chytré elektronické udělatka, chtěla bych tady rozjet d…
honzik75
Před 4 lety
3
Projektant Přerovsko
Dobrý den, můžete mi prosím napsat do zprávy kontakt na dobrého projektanta v okolí Přerova? Děkuji.
kateee1111
Před 5 lety
1
Thermofix dub přírodní
Máte někdo lepený vinyl Fatra Thermofix Dub prirodni? Prosím případné foto a zkušenosti. Děkuji
jankaaa222
Před 3 lety
10
Lišty k vinylovým podlahám
Dobrý večer, měla bych dotaz: kteří výrobci vinylových podlah (lepených) vyrábějí také v odpovídají…
sn3k
Před 5 lety
5
Prosím poraďte vzorky nebo revize?
Ahoj, prosím ty kdo dávají vzorky nebo mají revizi 1xza dva roky. Co je lepší? Mám na mysli z pohle…
utety
Před 5 lety
2
Deskový radiátor KORADO
Byly nám naceněny radiátory KORADO, ale jsou dražší a pak mají KORADO RADIK a ty vychází o nějakých…
spaghetka
Před 5 lety
1
Motor Somfy, venkovni zaluzie
Dobrý den, budeme teď delat drážky na venkovní žaluzie. A já se už nedovolam do oken. Motor je Somf…
blazblaz
Před 5 lety
6
Návrh panelákové kuchyně
Pěkný den všem, řešíme rozmístění kuchyně v panelákovém bytě, tedy ne zcela na velkém prostoru. P…
luciiie23
Před 5 lety
5
Kuchyně - návrh a cena
Ahoj, chtěla bych poradit jakou cenu byste očekávali u kuchyně téhle velikosti a stylu a kam byst…
mariacek
Před 5 lety
10
Okna - zpozdeni montaze
Zdravim, Mozna je jedna o trivialnost, ale co se da/muzeme delat pri zpozdene montazi oken a dveri…
mirek1990
Před 5 lety
4
Kuchyně Siko
Cena kuchyně Siko Máte někdo ted v poslední době realizovanou kuchyň ze Sika ? Máme od nich návrh …
jajuskaa
Před 5 lety
7
Rekonstrukce topení
Dobrý den, mám byt 45m/2, kotel už mám a teď se chystám na topení.Výměnu za radiátorové. 2+KK. Chtě…
blacklb
Před 5 lety
5
Opěrná zeď na hranici pozemku mezi sousedy
Dobrý den, potřeboval bych znát názor na různá budoucí rizika nebo případné řešení jak stavbu řešit…
fantomik
Před 3 lety
13
Nemáte někdo koupelnu - obklad Layers?
Prosím nemáte někdo koupelnu s obkladem Layers obklady Španělsko,děkuji moc za případné foto
tomulka4
Před 5 lety
1
Používá někdo Softena Multimix 24 čistička vody?
zdravím, používá tu někdo tohle zařízení ? https://www.watex.cz/obchod/watex-softena-multimix-24/
tomasmartinek
Před 5 lety
1
Co ukazují ventily na rozdělovači podlahového topení
Dobrý den, prosím, co znamenají/ukazují ty ventily s vodou a čísly na rozdělovači podlahového tope…
vmoravek
Před 1 rokem
21
Doporučte projektanta a statika na rekonstrukci bytu
Ahoj, potřebovala bych doporučení na nějakého projektanta, který by za rozumné peníze hodil mé p…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Hledá se dodavatel stavby - Jižní Čechy
Dobrý den, doporučte mi prosím nějakého dodavatele zděné stavby z JČ, který mi podle projektu posta…
luk92
Před 5 lety
1
Jaká by měla být výška francouzských oken?
Zdravím, na jaře začínáme stavět bungalov. Výška stropu bude 2,6m. Mohu poprosit o radu, jak vysoká…
petrakola
Před 5 lety
3
Máte záchod hned vedle vany u hlavy?
Prosím, nemáte někdo WC hned vedle vany v místech, kde je při ležení ve vaně hlava? Myslíte, že je …
petuso
Před 5 lety
1
2
48
Doporučíte mobilní dům nebo dům z kontejnerů
Dobrý den, sháníme větší celoroční mobilní dům, aby měl alespoň 70-80 m2 obytné plochy, tak bych ch…
jozkakomosny
Před 1 rokem
10
Máte někdo kuchyň Tilia od Decodomu - Sklady Dušek?
Ahoj, má někdo tuhle kuchyň? Moc se mi líbí tyhle minimalistické kuchyně a zdály se mi i kvalitně p…
lenni777
Před 5 lety
1
1
2
…
314
315
316
317
318
…