O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ceny materiálu na stavbu v 2020
Dobrý den, kdo poptáváte materiál na stavbu, na jaké jste se dostali ceny ztraceného bednění nebo c…
lukven
Před 5 lety
1
Trávník
Kdy se chystáte sít trávník prosím? Vůbec nevím kdy jsou ty dobrý podmínky. Děkuji
jakuda
Před 5 lety
6
Tepelný komfort
Dobry den, máme terasu na jih a v létě je tam jak v peci, tak bychom ji rádi zastřešili. Uvažovali …
lto007
Před 5 lety
5
Kuchyne z masivu?
Kuchyne z masivu...pro/proti,zkusenosti,ano ci ne? Nemusela by byt samozrejme cela...cast ci predni…
chocolate22
Před 5 lety
16
Rada koupelna - dřevo dekor
ahoj, chtěl bych se zeptat na názor ohledně této koupelny. Dali byste dřevo i na vanu nebo není tam…
honzap88
Před 5 lety
5
Recenze na remeslnika
Nemáte někdo zkustenosti s panem jménem Pavel Buryanek? - Řemeslník z Roztok u Prahy Předem děkuji …
pamielizu
Před 5 lety
1
Otevřený krov - údržba
Dobrý den, máme nad celým domem otevřený krov, přiznané trámy a dřevěné palubky. V nejvyšším bodě c…
hanahh1
Před 2 lety
4
Jaká je cena za výstavbu nosných zdí?
Kolik se dava zednikum za vystavbu nosnych zdi? Nevite ceny za m2. Cihelny blok winkelmann CB24
medunovi
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Základová deska pod letní kuchyň
Zdravím všechny, poradíte, jak udělat základovou desku pod letní kuchyní. Dům je po celém obvodu od…
nialady
Před 5 lety
1
Odvoz zeminy na zarovnání pozemku
Dobrý den. Vím, že je tu už podobných příspěvků dost, ale.... všude se řeší jak všichni bez problé…
lenkakech
Před 5 lety
10
Vinylová podlaha Fatra Thermofix-s podlahovkou-chemický zápach
Ahoj, máte někdo vinylovou podlahu od Fatry a cítíte nepříjemný chemický zápach? U nás to je hlavn…
mitoma
Před 5 lety
12
Máte doma boxspring?
Ahoj všichni, chci se zeptat, jestli máte doma tuto postel? A je to lepší než klasika? Díky Iv.
iveta_89
Před 5 lety
6
Ratanový nábytek - kde koupit
Prosím poraďte kde koupit ratanový nábytek ( kvalita za rozumnou cenu). Sháním 2 křesla s lavicí a …
spaghetka
Před 5 lety
6
ROMIX nebo Weber?
Zdravím stavaře a stavitele. Chystáme se na finální vrstvu fasády a řešíme zda zvolit Weber Aqua Ba…
lucisekb
Před 5 lety
1
Potah EKTORP IKEA - jaký je kvalitnější?
Ahoj, budeme kupovat potah na pohovku ektorp a chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost. Momentá…
norikakaa
Před 5 lety
2
Jaké jsou podmínky hypotéky?
Jaké jsou podmínky s bankami ohledně stavby domu? Pozemek si koupíme za hotové. Dům by měl b…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
Úprava ceny projektu při zpomalení ekonomiky
Ahoj, rádi bychom se poradili a zeptali na Vaše názory. Budeme mít dokončený projekt, který dáme k…
viados
Před 5 lety
12
Rekonstrukce bytu - cena a pořadí prací?
Dobrý den, uvažuju o rekonstrukci bytu (3+1, 80 m čtverečních), ale nemám absolutně představu, koli…
radim83
Před 5 lety
5
Optický kabel internet
Dobrý den, prosím o radu. Na hranici pozemku nám vede optický kabel - internet, TV Ctěli bychom roz…
jarin1
Před 5 lety
11
Podhrabová deska_montáž ve svahu
Dobrý den, chystám se na stavbu pletivového plotu ve svahu. Vzdálenost mezi sloupky bude 2,5m.…
janess
Před 4 lety
7
Barva dlažby do předsíně, když v obýváku bude dřevěná podlaha
Ahoj, máte nějaké nápady jakou barvu dlažby do bytu, kde z chodby bude otevřený vstup do obývacího …
myfairlady
Před 5 lety
2
Stavba drevostavby i s odkazy na firmy
Zdravim vas vsechny co uz drevostavbu mate a bydlite v ni. Chceme taky stavet a rad chci slyset dop…
molanmolab
Před 5 lety
12
Návrh obytného prostoru s kuchyní
Dobrý den, momentálně si hraji s uspořádáním našeho obývacího prostoru, zkouším různé varianty apo…
zuzinahol
Před 5 lety
6
Dřevostavby
Dobrý den chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti s firmou Kodex reality co se týče dřevostavby…
lucinka39
Před 5 lety
1
Vinylova podlaha Hornbach
Dobry den,mate nekdo vinylovou ci korkovou podlahu z Hornbachu? Jste s ni spokojeni a je kvalitni?D…
maceta2
Před 5 lety
1
Firma "domy-pro-vas.sro"
Dobry den, ma prosim nekdo zkusenost s touto firmou https://www.domy-pro-vas.cz/, dekuji za odpoved…
michal_rybar
Před 4 lety
4
Všeobecné obchodní podmínky-záruka na okna
ahojte lidičky, když už jsme si konečně vybrali dodavatele oken,nechali jsme si zaslat všeobecné ob…
verhal
Před 5 lety
1
Zdivo Leier
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo stavěl se zdiva Leier a jaký máte na to názor oproti Heluz, Por…
hoskyn
Před 5 lety
1
Jakou vybrat barva bazénu/fólie
Zdravím, mám dotaz, který se týká barvy bazénu, jakou byste doporučili a jste s ním spokojení? Vzor…
wasilly
Před 5 lety
6
Firma IK SERVIS - interiérové dveře
Hezký den všem, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou, konkrétně s interiérovými dveřmi? Popřípad…
rejchrt
Před 5 lety
2
1
2
…
314
315
316
317
318
…