O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Japonské stěny
Krásný den přeji , máte prosím někdo doma nebo nejaky vas kamarád , japonské stěny ? Případně dopor…
lmisulkaa
Před 5 lety
1
Skleněné posuvné dvere
Zdravim, Mate někdo v domě dvoukridle skleněné posuvné dvere? Plánujeme je z ložnice do koupelny a …
annysek11
Před 5 lety
4
Cena domu
Zdravím mám projekt domu 8x8 s podkrovím plus přístřešek pro auto celková cena na klíč bez kuchyně …
bayt
Před 5 lety
12
Rudolf ekodomy s.r.o. - vaše zkušenosti?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto firmou? Jednání pana majitele, průběh stavebních prací, ře…
magda4401
Před 4 lety
6
Kterou banku vybrat?
Ahoj, můžete mi prosím poradit, kterou banku pro hypotéku zvolit? Podmínky máme všude stejné. Máme…
mitoma
Před 5 lety
5
Kdo má největší výběr obkladů - Praha a okolí?
Zdravím Vás :slight_smile: Poraďte prosím nějaké koupelnové studio, obchod, klidně i internetovou s…
kofejn
Před 5 lety
3
Daň z příjmu po prodeji nemovitosti
Zdravím vás, mám dotaz ohledně daní, možná nějakých poplatků apod. Vlastníme starší dům, ale rádi b…
mitoma
Před 5 lety
6
Okna
Dobrý den uměl by mi někdo poradit jestli vzít okna od společnosti Vekra ,...? Rám Prima trojsklo j…
pezazape
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Krbová vložka romotop nebo kratki
Zdravím vás, řešíme teď krbovou vložku. Měli jsme vybranou 3 strannou od Společnosti Romotop. Nicmé…
andrew1
Před 5 lety
1
Je reálné se vejít do 500 000,- Kč?
Dobrý den, zdědila jsem byt, jedná se o 3+1, 80 metrů čtverečních, panelák, malé město na západě ČR…
mitoma
Před 5 lety
9
Keramický dom
Zdravím, prosím má niekto keramický dom?
eliss650
Před 5 lety
1
Co se studnou, která vychází doprostřed nového projektu.
Zdravím, máme pozemek se studnou, na kterém stál původně starý dům se studnou lokalizovanou v domě…
haplji
Před 5 lety
13
Přechod dlažby a betonové stěrky
Zdravím, rádi bychom měli v koupelně na podlaze dlažbu a na stěnách betonovou stěrku - kdo to takto…
norah32
Před 5 lety
5
Podkroví a statika - jaký je váš názor?
Dobrý den, prosím o radu. Prosím koupili jsme minulý rok dům s velikou půdou a uvažujeme o půdní v…
annabell92
Před 5 lety
14
Překlad u oken a dveří
Dobrý den, mohl by někdo poradit ohledně překladu viz fotky. Rekonstrukce stareho baraku okno chcem…
lianica
Před 5 lety
2
Japonské rolety
Krásný den přeji , máte prosím někdo doma nebo nejaky vas známí , japonské rolety ? Případně jak…
redberries
Před 5 lety
5
Dodatečná montáž těsnění oken
Ahoj, budu muset udělat dodatečnou instalaci těsnících pásek kolem oken které nám tam nedali, chtěl…
zdenna
Před 5 lety
1
Antracitová okna foto zevnitř se záclonami
Líbí se nám antracitová okna zvenku. Zevnitř jsme zatím na vážkách. Líbí se nám v takových těch mod…
janazzz
Před 5 lety
9
Organická hnojiva na ovocné stromy a keře
Ahoj, zdravím! :) Moc prosím o radu. Nerada používám na zahradě chemické přípravky. Na jahody a bor…
houzkova
Před 5 lety
1
Nábytek
Dobrý den, chci se zeptat, kde nejčastěji kupujete vybavení do bytu/domu.. ptám se na vše - sedačka…
puhelin
Před 5 lety
8
Parotěsná paropropustná páska
Dobrý den, minulý týden mi namontovali okna a dveře do novostavby stavěné z ytongu. V rámci montáže…
norah32
Před 5 lety
3
Fotovoltaika - dotaz na firmu Sun Pi z Písku
Zdravím, chceme do domku pořídit fotovoltaické panely a baterii a zatím nejlepší nabídku poslala fi…
wpavel
Před 5 lety
11
Změřil by mi někdo tloušťku dvířek Voxtorp IKEA?
Byl by někdo ochotný mi změřit tloušťku dvířek a rozměry toho žlábku na dvířkách Voxtorp?
jani_ha
Před 5 lety
8
Ovocný sad na stavební parcelu v CHKO
Máme vyhlídnutou velmi zajímavou parcelu, ale je to druh pozemku ovocný sad a nachází se v CHKO. V …
obludak
Před 5 lety
3
Vestavná myčka
Jdu si pro opět pro radu. Máme výšku kuchyně 97 cm i s deskou. Jak se řeší v tomto případě vestavěn…
luciekrat
Před 3 lety
16
Máte někdo zkušenosti s HK dřestav?
Dobrý den, měl bych otázku, Má někdo aktuální zkušenosti s firmou HK DŘESTAV?
uhrin
Před 4 lety
10
Jake sáčky do koše Blanco?
Zdravíčko střecháčci, prosim vás, vy co mate odpadkové koše Blanco nebo Franke 2ks - 30 a 19l. Jake…
kkkt
Před 4 lety
8
Návrh RD - půdorys => diskuze
Ahoj, s přítelkyní přemýšlíme nad naším budoucím RD. Vlastníme pozemek, náš návrh tedy reflektuje …
qeszi
Před 5 lety
31
Vlhko od země
Dobrý den, potřebovala bych poradit jaké jsou možnosti v našem případě. Bydlíme v domě z kamene, ne…
spaghetka
Před 5 lety
3
Kastlik odpad
Ahoj strecháčci, potřeboval bych poradit. V současné době, máme sprchovy kout walk in a chtěl bych…
crouch14
Před 5 lety
1
1
2
…
314
315
316
317
318
…