O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Z čeho stavět?
Prosím o radu, jsme úplní začátečníci ve stavebnictví. Chystáme se stavět a uvažujeme o stavbě z iz…
maximsoon
Před 5 lety
19
Umyvadlová baterie z Favi
Zdravím, sháním bílou baterií do koupelny, nejlépe bílý mat. Mám vyhlídkou baterií firmy tres, ale …
zdenek_valek
Před 5 lety
2
Obklad koupelny - jakou zed oblozit?
Ahoj, stavime baracek (bungalov) a pred nama je vyber obkladu do koupelny. Nase vize je tmavsi dr…
luckavra
Před 5 lety
2
GServis - RD Alba
Zdravím všechny, po dlouhé době vybírání domečku, který by nám vyhovoval, jsme natrefili na projek…
luciafff
Před 4 lety
2
Šedý porobeton - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenosti se šedým porobetonem? H+H, prefabet premium a další? Vychází cenově …
dzanek771
Před 5 lety
1
Nátěr pergoly
Ahoj, za měsíc plánujeme stavbu pergoly z KVH hranolů a chtěl bych se zeptat, zda máte nějaké dopo…
viados
Před 5 lety
8
Vinyl - click nebo lepený?
Může prosím někdo shrnout pozitiva a negativa? Díky :slight_smile:
venf
Před 5 lety
1
Gerflor creation 30 ballerina
Zdravim vas, nemate nekdo tuto podlahu? Pripadne za foto bych byl moc vdecny. Dale jak se udrzuje? …
andrew1
Před 5 lety
1
sponzor fóra
JAKOU PODLAHU BY JSTE VOLILI
Dobrý den, přítel již pořídil bez mé přitomnosti dveře.. a ted sháníme podlahu aby se nejvíce hodil…
zubr487
Před 3 lety
9
Jaké máte obklady na kuchyňské lince?
Ahoj, stále nemám nápad ani inspiraci, jaké obkladačky si dát do kuchyně mezi spodní a horní skříňk…
esmeralda2
Před 5 lety
11
Podnět od obce na přezkumné řízení vůči našemu stav.povolení
Ahoj všem, dnes jsem si z pošty přivezl hodně nepříjemný pozdrav z SÚ ve kterém stojí že obec vůči …
libor_dostal
Před 3 lety
6
Silikonové formy
Zdravím, Zarizuju si novou kuchyn a chtela bych se tento rok zlepsit v peceni buchet, babovek. Nema…
misabure83
Před 5 lety
2
Kvalitní hrnce
Ahoj, Chtela bych se zeptat, zda nemate nejake zkusenosti nebo typy na kvalitni hrnce. Kazdy rok tu…
maty56
Před 5 lety
5
Parapety v barvě pracovní desky
Ahoj, budeme mít drevohlinikova okna dub/antracit. Ve stejné barvě dubu bude kuchyně, schody v obýv…
zuzkanem
Před 5 lety
6
Zídka z dutých pálených cihel
zbylo mi celkem dost cihel Heluz 44 a plánuji z nich udělat zídku. Zdil bych je na pěnu na tloušťku…
zubr487
Před 5 lety
2
Kuchyne s atypickym tvarem
dobry den, planujeme prestavbu kuchyne. nyni je do tvaru obraceneho L. napadlo nas zazdit dvere do …
pepper12
Před 5 lety
16
Hypotéka
Zdravím, měla bych otázku. S přítelem chceme koupit byt. Hypotéku si budu brát jen já na sebe s měs…
matesboy
Před 5 lety
24
Vjezd na pozemek
Ahoj všem, Začínáme s projektem domu a momentálně řešíme vjezd na pozemek. Od silnice je to cca 50 …
pajaj1
Před 5 lety
3
Podzemní voda na pozemku,
Nejde udělat přepad do kanalizace, vody je dost, je to původně pole a byli meliorace, které se rozb…
gepe
Před 5 lety
6
Vyvýšená terasa - jak upevnit?
Dobrý den všem, prosím o vaše tipy... U dočasného bydlení bych chtěla udělat malou terásku, jen …
specnaz84
Před 5 lety
10
Hypotecni banka nebo stavebni sporeni?
Prosim moc nekoho o radu. Vyrizujeme si uver. Byli jsme se ptat v hypotecni bance i Lisce. Liška na…
peju
Před 5 lety
31
PU pěna
Dobrý den, chceme lepit polystyren na PU pěnu tytan. Dopočujete penetrovat zdivo či nikoliv. Děkuji
klikenka
Před 5 lety
1
Jaké okno do této kuchyně? a kam dřez a desku?
Zdravím, vytvořila jsem si návrh kuchyně do tvaru u, který se mi líbí. Je to zatím opravdu jen prov…
olimoun
Před 5 lety
10
Venec
Dobry den,chtel bych se zeptat jak spravne propojit rohy vencovych kosu.Nekdo rika ze se pretahuje …
kuca1
Před 5 lety
22
Nedodržení termínu předání
Ahoj všem, firma nedodržela druhý termín předání a ptám se, jak správně vymáhat penále. Mám posíl…
vlada24
Před 5 lety
6
Trouba IKEA Bejublad
Máte někdo zkušenost s troubou Ikea Bejublad (ta bílá skleněná)? Na webu mají jen jedno hodnocení a…
jaanina86
Před 5 lety
1
Dvě velká okna v obýváku
Zdravím, zvažuji mít v obývacím pokoji dvě velká francouzská okna na vedlejších stranách pokoje, j…
michaela_nemeckova
Před 4 lety
13
Koupelna a chodba
Prosím vás, kde koupit obklady a dlažbu do koupelny a chodby? Kvalitní, ale ne předražený. Chceme d…
nicmat
Před 5 lety
3
Plot mezi sousedícími pozemky - pletivo
Zdravím všechny, ještě jsme daleko s nějakými terénními úpravami, ale jen ze zvědavosti mě zajímá p…
jandour
Před 5 lety
10
Deska pod umyvadlo EBS VITA vs. Ravak
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se nenajde někdo, kdo by měl doma nějakou z výše uvedených…
ladypet
Před 5 lety
1
1
2
…
316
317
318
319
320
…