O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nika v koupelně
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit ohledně niky v koupelně. Rozhodně ji chceme do sprchového…
market271
Před 5 lety
1
Firma WINKO zkušenosti? Vchodové dveře.
Zdravím, nemáte někdo náhodou nějaké zkušenosti s firmou Winko? Mám od nich poměrně zajímavou nabíd…
raduz24
Před 5 lety
4
Klimatizace a PNEB
Prosím, řešil jste někdo u malého bungalovu 4KW vytápěného elektrickými rohožemi použití klimatizac…
senjesen
Před 4 lety
19
Kuch. úchytka z Ikei VARDE
Dobrý den, nezbyla někomu jedna tato úchytka? Už se neprodává, ale prodávala se dvojmo, tak někomu …
puhelin
Před 5 lety
2
Zahradní schody betonové v trávě
Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil, jak postupovat při položení těchto schodů , které jsem jako…
knapikovad
Před 5 lety
1
Navrh kuchyně
Dobry vecer, mate někdo takovou kuchyň? Chtěli bychom si nechat vyrobit u stolaře, z čeho ji mate v…
verunky
Před 5 lety
9
Koupelna dispozice
Ahoj, s manželem děláme poslední úpravy projektu v našem budoucím domečku a jsme bezradní s koupeln…
papaya001
Před 5 lety
8
Podlahové vytápění
Dobrý den, kdo máte teplovodní podlahové vytápění, můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti, jak se …
wpavel
Před 5 lety
1
2
34
sponzor fóra
Rozloženie kuchyne
Ahojte, chystáme sa rekonštruovať panelákovú kuchyňu. Už niekoľko mesiacov sa trápim s návrhom. Nie…
jankah77
Před 5 lety
4
Dispozice kuchyně a obývaku
Zdravim! Už jsem byl v několika kuchynských studiích a nemohu se rozhodnout pro dispozice kuchyně a…
verunky
Před 5 lety
11
Granitový bílý/černý/antracitový dřez nebo nerez
Dobrý den, potřebovala bych poradit, budeme trochu překopávat kuchyni. Nyní máme granitový dřez Bl…
zdenek_valek
Před 4 lety
9
Reko starého obývaného domu
Zdravím, mám dotaz, zda se vyplatí reko starého, ale obývaného domu. Dům bychom nekupovali, pouze b…
spaghetka
Před 5 lety
8
Návrh fasády
Dobrý den, je tu prosím někdo kdo dělá návrhy fasád? Nemůžeme se shodnout a rádi by jsme vizualizac…
endy85
Před 5 lety
2
Je reálné udat nepálené cihly (vepřovice/kotovice)?
Dobrý den, budeme bourat starý přízemní řadový dům na Olomoucku a zatím máme cenové nabídky na dem…
raimok
Před 5 lety
6
Dveře INVADO
Máme vybrané dveře Invado, máte je někdo? U nás nikde v prodejně nebyly, tak nemůžeme obhlídnout. J…
spaghetka
Před 5 lety
1
Elektricky termostat - problem s pouzitim ci nastavenim
Dobry den, mam problem s elektrickym termostatem. Bydlime v domecku teprve skoro pulroku. Kdyz chci…
kekita
Před 5 lety
8
Zelezo betonova zakladova deska na extrudovanem polystyrenu
ahoj potrebovala bych se zeptat, zda tohle nekdo ma.(=zatepleni jeste i pod zakladovou deskou) kol…
kofejn
Před 4 lety
21
Černá skládka na našem pozemku - co s tím?
Dobrý den, roky se nám na našem soukromém pozemku množí černá skládka. Jedná se jak o bioodpad, tak…
doog
Před 5 lety
11
Jak by jste zmenili barvu fasady?
Ahoj, Rozhodli jsme se ze budeme davat preokenni rolety, bohuzel jsme nedali kastliky tak nas napad…
thynin
Před 5 lety
8
Čím čistit kuchyňskou linku?
Zdravim, Mame kuchyňskou linku vyrobce lamina Egger, mame bile matne celni skrinky a potrebovali by…
hanarejch
Před 5 lety
8
Hypo Raiffka stavební spořitelna
Dobrý den, má tu někdo hypotéku od Raiffeisen stavební spořitelny? NE BANKY. Na jejich stránkách js…
martaskaaa
Před 5 lety
1
Osvětlení vestavné skříně a elektro příprava
Hezké sobotní dopoledne, obracím se na vás s dotazem. Kupujeme nový byt a můžeme si nechat provést…
termat5
Před 5 lety
2
Poradíte zahradního architekta a současně zahradníka v Ostravě ?
Dobrý den, Prosím Vás o doporučení zahradnické firmy, která udělá kvalitní zahradní projekt a souča…
jajinka121
Před 5 lety
6
Martin cechovsky ostrava
Upozornuji na podvodne jednani u osoby jmenem Martin Cechovsky. Veskere podklady a info radi predam…
hilscherova
Před 2 lety
3
Nová zelená úsporám – pouze rekuperace
Dobrý den, u dotací NZÚ nám pro podoblast podpory B.0 nevychází "Měrná neobnovitelná primární ener…
zubr487
Před 5 lety
10
Karma-kondenzát ze spalin řešení
Dobrý den, máme takový problém a doufám, že ho poresime společně. Jak vidíte na foto při stropu je …
obludak
Před 5 lety
2
Krbová vložka Uniflam 600 eco Recenze?
Ahoj máte někdo zkušenosti z Teplovzdušnou krbovou vložkou Uniflam 600 eco ? Jmenovitý Výkon 8kw. …
jarin1
Před 5 lety
1
Stavba domu vedle dalšího domu, který je na hranici pozemku
Ahoj všem, prosím o radu. Bydlíme ve starém domě, který stojí na hranici pozemku se sousední zahrad…
melonkasg
Před 5 lety
13
Projekt bungalov 4 kk
Dobrý den, dostali jsme první náhled dispozice od projektanta. Budu vděčná za jakékoliv připomínky.
cyklos
Před 5 lety
9
Projekt - výška stropu
Dobrý den, potřeboval bych pomoct najít v tomto projektu výšku stropu od podlahy, nejak to nemůžu n…
ptjj
Před 5 lety
7
1
2
…
316
317
318
319
320
…