O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
TČ – dodatečné povolení
Dobrý den, pokud bychom se v průběhu výstavby rozhodli, že chceme místo klasického elektrického ko…
tno
Před 5 lety
8
Podlahovka vytápěná elektrokotlem a zvlášť klimatizace v garáži
Budeme topit elektrokotlem do podlahovky-teplovodní. Vypočtená ztráta domu je bez garáže, která je …
wpavel
Před 5 lety
7
Platnost uzemniho planu
Zdravim, nikde jsem se nedopatrala, kdy jde v platnost uzemni plan, ktery je momentalne do 17.2.202…
greysnow
Před 5 lety
3
Prasklý šamot
Hezký den, praskl mi zadní díl šamotu v krbové vložce, chtěl bych se zeptat, jestli je možné jej v…
bchannu
Před 5 lety
2
Kombinace podlahového topení a radiátorů
Dobrý den, prosím o objasnění a info. Zeptám se jako úplný laik, tak se nezlobte za vyjadřování. Kd…
hanizzek
Před 5 lety
7
Vnitřní vybavení skříněk
Dobrý den, rekonstruujeme stávající dům včetně kuchyňské linky. Udělala jsem si zatím sama návrh a …
evik1976
Před 3 lety
2
Vodovodní řad
Dobrý den chtěl bych se zeptat potřebují prodloužení vodovodního řadu cca 45 m všechny povolení mám…
janany
Před 4 lety
2
Jaké máte negativní zkušenosti s dodavateli?
Zdravím všechny. už dlouho to mám v plánu tu založit tuto diskuzi. zajímá mě kdo Vás nejvíce vypekl…
linee
Před 5 lety
12
sponzor fóra
Kuchyňské skříňky nahoře, změnit?
Prosim máme návrh kuchyně a bojím se,že linka díky horním skrinkam bude moc monotónní, i vzhledem …
qeszi
Před 5 lety
15
Dětské hřiště
Ahoj máte prosím někdo zkušenost se stavebnící dětského hřiště od firmy Wickey nebo Fatmoose? .... …
jitulka89
Před 3 lety
1
2
32
Který půdorys bytu by jste si vybrali?
Jsme 2 dospělí a dvě děti, jedno cca 2 roky a 8 let. Který půdorys se vám zdá lepší a proč? Cenově …
pajamo
Před 5 lety
26
Recenze DK 1 Ostrava stavba rodinného domu
Máte někdo zkušenost s touto firmou? Našla jsem pár informací tady na webu, ale bohužel to vždy ps…
mandy26
Před 5 lety
4
Doporučení na krbaře - Středočeský / Jihočeský kraj
Dobrý den, byla bych velmi ráda za jakékoli doporučení na krbaře / kamnáře ve Středočeském / Jihoče…
bchannu
Před 5 lety
12
Betonové domy
Ahoj.Máte někdo zkušenost s betonovým domem? Docela nás tato technologie zaujala.
kofejn
Před 4 lety
10
Kuchyně - váš názor
Tak je to tady a došlo na kuchyni. Ráda bych znala Vaše názory a připomínky k našemu návrhu.
verunky
Před 5 lety
15
Vrtana studna Brno, Hodonín a okolie
Dobrý deň, hľadáme dobrú firmu na vrtanu studňu v okolí Hodonina, Breclav alebo Brno. Studňa bude j…
heluskas
Před 5 lety
1
Zápustné LED panely - instalační mezera
Zdravím všechny stavebníky, jdu si pro radu, v RD plánujeme osvětlení převážně formou bodového o…
kimseo
Před 5 lety
6
Klimatizace v rd Rýmařov
Dobrý den, mám dotaz, máme 3 roky Novu 101, chtěli bychom dodělat klimatizaci od Rýmařova, při stav…
rdkubis74
Před 5 lety
2
RD Miami - kdo již postavil
Dobrý den. Mám dotaz, kdo má již postaven tento RD a byl by ochoten podělit se o zkušenosti se stav…
cervik21
Před 5 lety
1
Oprava staré dřevěnky - nejvhodnější způsob vytápění
Ahojte, s manželem opravujeme starou dřevěnku - vše - nová voda, elektrika, zateplení (z venku bude…
tomas80
Před 5 lety
26
Dodavatel dřevostavby - Vysočina (Třebíč)
Doporučíte prosím nějakou spolehlivou firmu, která staví dřevostavby na Vysočině? Vím, že v dnešní …
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
18
Dotykové vypínače
Máte někdo zkušenosti s dotykovýma vypínači? Docela se mi to líbí ale chtěl bych verzi bez Wifi, až…
michal_vrba0f
Před 4 lety
21
Krb - sklo před krbem
Ahoj všichni, prosím o fotky skla/dlažby před krbem :slight_smile: Děkuji :slight_smile:
akatla79
Před 5 lety
8
Vrácení daně z nabytí nemovitosti za bytové jednotky v rodinném domě
Zdravím, od listopadu vstoupila v platnost novela, dle které už se neplatí daň z nabytí nemovitosti…
irubby
Před 4 lety
3
Izolace kolem oken
Ahoj, dozvěděl jsem se docela nemilou věc ohledně oken. Při montáži nebyla použita venkovní i vni…
zdenna
Před 5 lety
10
Žaluzie v Praze
Zdravím. Jake mate zkušenosti s firmami a jejich cenami v Praze?
oklahomma
Před 5 lety
6
HS Portál a hned vedle balkónovky
Ahoj, vybíráme okna a nevíme si rady s dveřma na terasu. Jedny (240cm) budou v obýváku a ty druhý (…
ptjj
Před 5 lety
20
Dispozice kuchyně- prosím o radu!
Prosím o radu, ohledně kuchyně. Nejsem si jistá návrhem od stoláře. Jestli nechat dřez, jak dal on…
verunky
Před 5 lety
27
Mozaika v koupelně - inspirace
Dobrý den, prosím kdo máte, dejte fotky, nebo odkaz na "normální" koupelnu s mozaikou.Skoro nic j…
mardaren
Před 5 lety
1
Zkusenosti s ideal domy?
Mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Na netu jsem nenasla zadne recenze :/ Dekuji
edriella
Před 7 měsíci
18
1
2
…
317
318
319
320
321
…