O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov 4+1 názory
Prosím vás o komentář k půdorysu. Vstup je z jihu (jiho-jiho-východ). Vstup chceme z přední strany …
deto_oesya
Před 5 lety
17
Doporučení firmy v okolí Karlovy Vary / vrt studny
Ahojky, má někdo z okolí Karlovy Vary zkušenosti s nějakou dobrou firmu na vrtané studny? Děkuji mo…
daniel72
Před 3 lety
2
Projekt 4kk zhodnoceni
Poprosim o nazory a pripominky.
t_makovice
Před 5 lety
5
Okna Sokol Břeclav
Zdravím, máme naceněny okna od Vekry, nyní nám ještě přisla nabídka od firmy Sokol okna z Břeclavi,…
martin_s
Před 4 lety
6
Vnitrni parapet z eternitu?
Dobry den, nevite nekdo jestli je mozne ze by parapet v byte mohl byt pokryty eternitem? Bydlime ve…
candat
Před 5 lety
7
Obložení sprchové vaničky
Ahoj, rekonstruuju byt v paneláku a vaničku sprchového koutu jsem proto musel zvednout 10 cm nad ze…
fyii
Před 5 lety
2
Zaskleni lodzie
Mate nekdo zkusenosti s firmami a jejich cenami? Svet oken nebrat! Pry 61 %sleva 😄
moravcikemil
Před 4 lety
6
Zútulnění domu
Dobrý den, byla by tady dobrá duše s nadáním na dekorování interiéru? Bydlíme rok a půl v domě, a n…
denisahajdukova
Před 5 měsíci
1
2
46
sponzor fóra
Rekonstrukce nebo demolice + parcelizace
Dobrý den, ráda bych zde poprosila o radu / názor zkušenějších, odbornějších. Předem děkuji. Již …
l_sekanina
Před 5 lety
3
Rekonstrukce bytu 2+1 51m2 - cena?
Ahoj, chci se prosím pěkně zeptat. Plánuji rekonstrukci staršího bytu ze 60. let (Praha 10, cihla) …
pd24
Před 5 měsíci
23
Kde koupit stříšku na elektroměrový sloupek
Zdravím, nevíte někdo, kde se dá sehnat deska na elektroměrový sloupek, tak aby byla ze stejného m…
isthisusernamefree
Před 5 lety
2
Barva podlahy a dveří (šedá podlaha a šedé dveře)
Dobrý den, mám dotaz na ty z vás, jež máte dům zařízený v dekoru dřeva v kombinaci s šedou. Budeme …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Nové interiérové dveře do staré natřené ocelové zárubně
Ahoooj. Všechny moc zdravím.😊🖐 Chci se zeptat jestli by mi někdo mohl prosím zaslat fotky, jak vypa…
jitulkaka
Před 5 lety
3
Blum Aventos
Prosím o pomoc. Máme pět let na horních skříňkách výklopná dvoudvířka s výklopem Blum Aventos. Dnes…
ptjj
Před 5 lety
3
Posuvné dveře do pouzdra - doporučení
Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme desi…
zubr487
Před 5 lety
8
Vrtaná studna - krok za krokem
Dobrý den, máme od obce koupený pozemek. Bohužel bez vodovodu. Budeme provádět vrtanou studnu. Na …
gocovkaveru
Před 5 lety
12
Hypotéka - příjem OSVČ
Budeme žádat o hypo. Já zaměstnanec manžel OSVČ. Na jakou částku se v bance dívají při příjmech u O…
dusli
Před 2 lety
12
Názor na dispozici zděný L BUNGALOV 5+1
Dobrý den,prosím o komentáře k návrhu bungalovu. dispozice,terasa,umístění krbu, budu rád za jakýko…
jenye
Před 5 lety
17
Názor k návrhu
Dobrý den všem, zalozil jsem si zde ucet abych mohl cerpat z vasich nazoru a zkusenosti. Prosim o…
silvinkaova
Před 5 lety
20
Koupelna s walk-in - nemáte někdo takto uspořádanou koupelnu?
Zdravím, prosím nemáte někdo podobně řešenou koupelnu, jako je na obrázkách? Tzn. volně stojící van…
rusanna
Před 5 lety
12
Plánování elektroinstalace
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Odkupujeme hrubostavbu a řešíme rozvody elektřiny, zásuvky,…
jajinka121
Před 5 lety
3
Rentatrend.cz a ceskebungalovy.cz
Ahoj všichni, sháníme někoho, kdo nám postaví rodinný dům na klíč (dřevostavba, bungalov). Najde s…
barbora_c
Před 5 lety
1
Postup při zateplení baraku
Dobrý den. Letos chceme zateplit dům. (fasáda, okna, dveře) Potřeboval bych poradit se správným pos…
stakantin
Před 5 lety
1
Zhodnocení bungalov 4kk 99m užitné plochy + terasa
Krásný den všem, prosím o připomínky, nápady či konstruktivní kritiku na náš amatérský návrh bungal…
bayt
Před 5 lety
19
Úzká dlouhá kuchyně
Zdravím všechny střecháčky, poprosila bych vás o radu, popř zkušenosti s dlouhou úzkou kuchyní,…
apmm
Před 5 lety
6
Kolik stojí v průměru obložení kouelny vč. práce?
Ahoj, staví nám novostavbu a z jejich standardu jsme si nevybrali žádné obklady, které se nám líbí,…
ptjj
Před 5 lety
12
Stavební firma
Dobrý den, nemáte někdo tip na spolehlivou stavební firmu v Libereckém kraji (nejlépe okolí Jablonc…
andybendova
Před 5 lety
1
Do dát za postel na zeď?
Všechny tady zdravím. Hledám postel pro puberťáka. Jelikož bude u zdi, zvažuji co na ni dát, jel…
gepe
Před 5 lety
6
Nový odpad z koupelny a WC v RD
Ráda bych se poradila ohledně rozpočtu na vykopání nového odpadu pro vybudování koupelny a WC v RD …
maglan
Před 5 lety
1
Trvalý pobyt
Dobrý den, jak zjistím kdo všechno má trvalý pobyt v domě, který chci kupovat? Jde mi o to, aby si …
fifina86
Před 5 lety
5
1
2
…
318
319
320
321
322
…