O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pozemky
Chci se zeptat na řešení situace ohledně rozdělení pozemků. Vlastníme pozemek o výměře cca 25 000 …
jardalunak
Před 5 lety
1
Nesmyslné požadavky?
Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo setkal s něčím podobným a případně jak si vydupal své. Jd…
koky999
Před 5 lety
1
2
32
Požadavky hypoteční banky na vlastnictví domu
Dobrý den, neřešil jste někdo situaci, kdy si chcete vzít hypotéku na dům, jehož nejste vlastníkem …
esmeralda2
Před 5 lety
2
Betonové schodiště vs šroubovací schodové hrany
Mám betonové monolitické schodiště na které bych rád nalepil vinyl. Chtěl bych poprosit o radu, jak…
mhlavaty
Před 5 lety
1
Ostravsko / Karvinsko - sekání trávy
Zdravím všechny, máme zakoupen stavební pozemek, na kterém jsme zařídili všechny přípojky i změny …
angie.shy
Před 5 lety
3
Tepelné čerpadlo u domu 9m vzdáleného od našeho?
Prosim radu, co byste si vybrali. Mame drevostavbu, soused bude stavet 4,5m od plotu, my jsme take …
malcao
Před 5 lety
31
Hluková studie pro tepelné čerpadlo - Praha a okolí
Ahoj hygiena chce po mě hlukovou studii k tepelnému čerpadlu. Stavební úřad mi neudělá kolaudaci be…
davex
Před 5 lety
11
Bungalov s krytým garážovým stáním + garáží
Prosím nemáte někdo zkušenost s projektem, kde by byl mezi domem a samostatnou zděnou garáží "průch…
blruakzadsa
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Štukování
Dobrý den, Ráda bych se zeptala, máme starý cihlový byt a nechali jsme si od zedníka přeštukovat ob…
zubr487
Před 5 lety
2
Projekt bungalov 4+kk - vaše názory
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o zhodnocení našeho projektu - domeček 4+kk se sedlovou střec…
pavulka
Před 5 lety
6
VPC tepelný most bungalov
Dobrý den, mám dotaz na ohledně řešení tepelného mostu, viz. jednoduchý náčrt, obvodová stěna z VP…
xhex
Před 5 lety
4
Plotové tvárnice Besta luneta...
Máte někdo ploto z tvarnic Lunetu od Bestu? Ráda uvidím fotky, děkuji klidne i do zpráv.
peta7178
Před 5 lety
3
Máte vstup ze zádveří bez dveří?
Nemáte někdo vstup ze zádveří do chodby bez dveří? Pokud ano, jakou s tím máte zkušenost? Nepořádek…
zuzalinkak
Před 5 lety
15
Zhodnocení dispozice - bungalov 5KK+G
Ahoj, prosím o zhodnocení bungalovu 5kk s přistavěnou garáží. Z ložnice a obýváku bude vstup na ter…
jakubkonecny
Před 5 lety
8
Jeden pokoj pro dvě děti
Ahoj, ráda bych poprosila o radu. Máme dvě děti, bydlíme v pronájmu, takže do velké rekonstrukce se…
puhelin
Před 5 lety
1
2
32
Jak odstranit fleky na světlých ručnících?
Hezkou neděli. Máme od konce roku sušičku. Nemůžu 100% tvrdit, že mi to dělá sušička, ale dřív s…
matty001
Před 5 lety
5
Návrh k projektu rodinného domu - zhodnocení
Dobrý den. Mohla bych vás poprosit o zhodnocení návrhů . Tyto dva dělal manžel. Máme svého projekta…
barcasemi
Před 5 lety
6
Barva futer ke dveřím - stříbrný dub
Ahoj všichni. S přítelem budeme za týden natírat futra a já si nejsem jistá, jakou barvu nátěru zvo…
werunqa1994
Před 5 lety
3
Zkušenosti s bazény Desjoyaux?
Zdravím, má někdo na zahradě bazén od této firmy? Hledám recenze, ale nenacházím. Díky
michaela_konickova
Před 4 lety
5
Navýšení hypotéky
Ahoj, rozhodli jsme si koupit pozemek, na který budeme brát hypotéku. Ale stavět dům je v plánu až …
jenye
Před 5 lety
21
Kam uschováváte usušené prádlo k vyžehlení?
Ahoj, promýšlím nějaké místo na vyprané prádlo určené k vyžehlení. V koupelně se mi nechce, je tam …
bayt
Před 5 lety
14
HS Portál dřevo - montáž rámu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s montáží HS Portálu ve dřevě , kdy by se rám montoval až na stavbě…
jitazem
Před 5 lety
4
Zivy plot z thuji - vzdalenost
Koupili jsme domek, kde je zalozeny zivy plot udelany z thujek. zda se mi ale, ze jsou u sebe moc b…
davex
Před 5 lety
6
Kačírek místo trávníku - jak ho vytvořit?
Zdravim, chteli bychom na zahrade na nekterych castech misto travniku udelat kacirek. nenasel js…
total
Před 5 lety
1
2
41
Příjezdová cesta - věcné břemeno, převod části pozemku
Dobrý večer, Jak byste postupovali.. u pozemku je cesta (ostatní komunikace) která má několik maji…
barunka23
Před 5 lety
1
Na kolik vyjde výkop bazénu 10x5m ?
Hezký večer, chystáme se na výkop pro bazén, který by měl být 10x5 metrů a hloubka 180 cm. Může m…
bayt
Před 5 lety
16
Koupě nemovitosti a následné dluhy
Ahoj, měl bych dotaz. Popis situace: Jedná se o pozemek s domem na demolici. Prodej je přes real…
nevim0005
Před 5 lety
5
Cena za vazníky u Biosu
Zdravím poptal jsem cenu na vazníky u Biosu. bunglaov do L 200m zastavěná plocha. valbová střec…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Zhodnocení natočení domu do L
Dobrý den Požádám o zhodnocení natočení domu půdorysu do L a to s ohledem na světové strany. Trošku…
travas
Před 5 lety
4
Drevostavba na klic kolem 2 mil
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s Drevostavbou na klic do 2,3 mil, …
barushka0404
Před 5 lety
14
1
2
…
318
319
320
321
322
…