O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaké je nejlepší umístění domu?
Dobrý den, mohu poprosit o vaše názory? chtěla bych dům hlavním vchodem k silnici (není zakreslena…
gocovkaveru
Před 5 lety
9
Přeprodej/Odkup projektu
Máte někdo zkušenost, že by jste odkoupili "použitý" projekt od někoho, kdo stavěl nedávno a má dom…
lucyje89
Před 5 lety
2
Čím začít, když máme pouze nezasíťovaný pozemek?
Dobrý den, jsem tu nováček a jdu si pro radu. Poslední 2 roky jsme s obcí řešili změnu územního plá…
jandour
Před 5 lety
9
Amazon Echo plus smart hub a Zigbee
Ahojte. Rozmýšľam nad kúpou Amazon echo. Objavil som verziu plus, ktorá má v sebe aj smart hub na p…
keeny
Před 5 lety
1
Zkušenosti se stavební firmou Bartoš Kladno
Zdravim, mate nekdo zkusenosti se stavebni firmou Bartoš z Kladna?
morgaina
Před 5 lety
1
Šedá podlaha (např. Quick step minimal. světle šedá) - nemáte někdo
Ahoj, vybíráme podlahy do domu, chceme vinyl, a moc se nám líbí jednolitá světlejší šedá, jako je n…
rusanna
Před 4 lety
13
Přeložení plynového vedení STL
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s nutností přeložení STL plynovodu. Mám pozemek vyvýšený op…
tulda27
Před 5 lety
6
Varna deska s digestori
Ahoj, chtěla bych poradit s varnou desku s digestori... Koukala jsem na AEG, ale ta je dost drahá, …
michal_rybar
Před 3 lety
1
2
38
sponzor fóra
Hliníkový okenicový plot - inspirace
Zdravím všechny! Hledáme inspiraci předního plotu a docela se nám zamlouvá hliníkový ( bezúdržbo…
david_bobo_rezler
Před 5 lety
8
Bungalov 5+KK
Dobrý den, sháním inspiraci, nějak se v tom plácáme :disappointed: Potřebuji projekt na bungalov 5+…
barushka0404
Před 5 lety
5
Zhodnocení projektu RD
zdravím, prosím o zhodnocení našeho projektu domu, díky
antoinet
Před 5 lety
19
Zkušenosti se sklopnou baterií ke dřezu
Dobrý večer stavebníci, máte zkušenosti se sklopnou baterií ke dřezu? Pozitiva/negativa, doporučen…
marta_kovar
Před 5 lety
2
Střešní šablony
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Z důvodu lomené střechy nám bylo navrhnuto dát jako střešní…
mavej43
Před 5 lety
1
Výběr stolu do kuchyně
Ahojte, prosím o radu ohledně výběru stolu do kuchyně. Aktuálně s manželem vybíráme k nové kuchyni …
lidus93
Před 5 lety
7
Kam umístit baterie v koupelně?
Hezký den, poradíte kam umístit baterii s ruční sprchou ve vaně a kam ve sprše? Jestli u vany někam…
ajagachova
Před 5 lety
4
Stavební parcela
Dobrý den, mám dotaz týkající se územního plánování a zastavění pozemku. Vlastníme pozemek v Pra…
zumbakus
Před 5 lety
5
Názory na návrh dispozice bungalovu 5+kk
Dobrý den, prosím o Vaše názory, co si myslíte o návrhu dispozice toho bungalovu. Jsme úplní začá…
fazik
Před 5 lety
15
Má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení?
Prosím má tady někdo fotovoltaiky? Jak jste spokojení a opravdu vám to ušetří el.
janopopovec
Před 5 lety
1
2
34
Jaký ventilátor do koupelny a WC?
Dobrý den, jaký koupit ventilátor do koupelny a wc? U koupelnového bych rád kromě časovače i měř…
ventilatory
Před 6 měsíci
10
Venkovní žaluzie ISOTRA
Dobrý den všem, mám dotaz ohledně venkovní žaluzie na hliníkové terasové okno o velikosti 330cmx225…
annysek11
Před 5 lety
16
Fasáda - Martin Černý Příbram strojní profiomítky
Recenze Nedoporučení firmy www.strojni-profiomitky.cz/ - Příbram, pan Černý Martin : Pan Černý se…
jana_jd
Před 5 lety
5
Darování RD s hypotékou a vložení věcného bremene
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se někdo nesetkal s podobnou situaci. Tchán by rád věnoval dům…
mitoma
Před 5 lety
3
Reference firma TOPRODO stavebni firma/Svetice
Dobry den, mate nekdo jakkoliv zkusenost se stavebni firmou Toprodo s.r.o.? Chystame se stavet RD a…
kovisagency
Před 4 lety
16
E.ON doba zbudování připojení
Za jak dlouho Vás připojili? Máme nyní smlouvu o dílu,kde je uvedeno,že budeme napojeni na inženýrs…
jajuskaa
Před 5 lety
1
Rozpoctovy formular - banka chce
Zdravim vsechny a mam prosbu: Banka pro schvaleni komplet uveru (na pozemek i dum) potrebuje rozpoc…
belmonka
Před 5 lety
22
Ostatní pozemek-šance na stavbu
Dobrý den,koupili jsme pozemek který je veden jako ostatní plocha.Je nějaká šance získat povolení k…
weru90
Před 5 lety
6
Jaké ste zvolili ovládání venkovních žaluzií?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jste zvolili ovládání venkovních žaluzií. Budeme je mít na v…
qeszi
Před 3 lety
1
2
48
Přesilikonování sprchového koutu - jak se to dělá?
Moc prosim o radu. Meli jsme doma remeslnika na presilikonovani sprchoveho koutu. D silikonu se nam…
mejj
Před 5 lety
9
Stresni okna 60x60
Ahoj, v projektu mame naprojektovana tri stresni okna o velikosti 60x60. Vyrabi se vubec neco takov…
blazblaz
Před 5 lety
2
Existuje vana 160x60?
Máme pidi koupelnu ve staré zástavbě, kde původně byla klasická smaltová vana o velikosti 170x70 ny…
janess
Před 5 lety
13
1
2
…
319
320
321
322
323
…