O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co říkáte na tento projet 5+kk?
Dobrý den, co prosím říkáte na tento projekt? Vstup máme orientovány jihozápadně . Děkuji.
pyramis
Před 1 rokem
1
2
33
Ústřední topení s plynovým kotlem kalkulace
Dobrý den, prosím o radu. Vůbec nemám tušení kolik co stojí a potřeboval bych alespoň hrubý odhad c…
rytirzde
Před 5 lety
1
Omítáte stropy z miako vložek u novostavby ?
Dobrý den, počítali sme, že budeme omítat a ted nám stavebník řekl, že se už stropy neomítají ale d…
norah32
Před 5 lety
2
DDNK
Dobrý den, má někdo zkušenosti s firmou DDNK, Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč, s.…
iv57
Před 5 lety
1
Prodloužení vodovodního a kanalizačního řádu
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s prodloužením vodovodního a kanaliz…
fandak
Před 4 lety
27
TČ země/voda a využití plochy nad kolektorem
Ahoj, chtěla bych se zeptat majitelů TČ země/voda s plošným kolektorem, jak využíváte plochu zahrad…
zuzekk
Před 5 lety
5
Voda, topeni
Prosím kolik vás stálo podlahové vytápění? Hrubé rozvody vč, nezámrzných ventilů a zazdívacích WC …
petr13
Před 5 lety
2
Psací stůl 85cm nad zemi
Dobrý den, moc prosím o radu. Máme psací stůl 85cm,v podstatě se jedná o pracovní desku, která je m…
kassal
Před 3 lety
14
sponzor fóra
Osvětlení chodníku
Zdravím všechny. Prosím poraďte. Chceme při chodníku instalovat tyto svítidla, ale musí mít funkci …
specnaz84
Před 5 lety
2
Potíže s přístupem na pozemek
Ahoj všem, vlastníme pozemek, dle územního plánu, vyjádření z odd. územního plánovaní je možné na n…
susanna01
Před 5 lety
3
Šířka základu pro terasu ze ztraceného bednění
Zdravím, našel by se tu prosím nějaký odborník na šířku základů? :sunglasses: Konkrétně se bude jed…
supperball
Před 5 lety
1
Dvouúrovňový SDK podhled
Nedělali jste někdo SDK podhled v rámci jedné místnosti ve 2 různých výškách? Máme v suterénu domu …
jani_ha
Před 5 lety
3
Venkovní fasáda nezatepleného Ytong lambda 450, co je správně?
Prosím o radu pouze lidi, kteří mají opravdu zkušenosti, o tom, že to "musí dejchat" apod. už jsem …
jarin1
Před 4 lety
10
Kdo stavěl z porobetonu/cihly, prosím, poraďte
Zdravím všechny, ráda bych se poptala lidí, kteří mají už hrubou stavbu za sebou (případně už bydl…
zubr487
Před 5 lety
13
Jaké zvolit spáry k bílým obkladům?
Prosím o foto Vašich koupelen, kdo dal jinou spáru než bílou k světlým obkladům.. Zakoupili jsme "š…
fifa79
Před 5 lety
25
Hraboš z polí na zahradě - jak se ho zbavit?
Prosim o skusenosti, sme hned vedla poľa a travnik cely predierovany od hrabošov poslednom velkom p…
neyaa_cr
Před 5 lety
1
2
60
Betonové a jiné ploty..
Zdravím, můžete mi, prosím, pro inspiraci poslat fotky betonových plotů? Jde mi převážně o barvu g…
candat
Před 4 lety
4
Realitní kancelář limeta
Dobrý den, Narazili jsme na realitku "realimeta", která nabízí i zprostředkování výstavby RD na k…
nicnevim0
Před 5 lety
3
Plastový plotovy panel
Dobrý den, máte někdo zkušenost s plastovými panely na zahradě? Jsme limitováni, přes zahradu nám v…
lucie471
Před 5 lety
1
Klimatizace
Ahoj, Doporučte mi do bytu v novostavbě Split klimatizaci, firmu nejlépe z Pardubic, která je ochot…
michal_cemper
Před 4 lety
4
Varianty na vytápění domu na elektřinu a TZ domu
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu co se týče TZ domu a zvolení vhodného otopného systému. Chystá…
noemi77
Před 5 lety
30
Zatikani pod dlazbu ve sprchaci
Zdravím, mám problém s tím že mi v jedné koupelně nechce spára ve sprcháči vyschnout ani když se ta…
jouny12
Před 5 lety
1
Montáž skříněk rohové kuchyně
Do novostavby-jedná se o garsonku, musíme dát rohovou kuchyn.linku. Chceme koupit sektorové skřínky…
verunky
Před 5 lety
3
Zrcadlo
Dobrý den, nemáte prosím někdo rohové zrcadlo RAVAK 10° 550 L nebo to vetší. Ráda bych viděla rea…
kocanda123
Před 5 lety
1
Projekt patrového domu na úzký pozemek
Dobrý den, chtěli bychom poprosit zkušené stavebníky o názor. Rádi bychom postavili dům na pozemku …
japona
Před 5 lety
10
Bungalov 1175
Máte někdo fotografie domu - interiér ? Našla jsem jen dva uživatele s albem tohoto bungalovu. Je …
avv
Před 5 lety
2
Zásuvka s ochranou před přepětím
Dobrý den, vybíráme zásuvky a všimnul jsem si, že ABB nabízí i zásuvky s ochranou před přepětím. Ak…
obludak
Před 5 lety
7
Klapka do externího přívodu vzduchu
Dobrý den, máme krbová kamna romotop laredo napojená na externí přívod vzduchu, který je vedený v p…
zubr487
Před 5 lety
9
Podezdívka pro plot ze ztraceného bednění
Zdravím všechny stavebníky! Máme v plánu realizovat pletivový plot s podezdívkou z tvárnic ze ZB (š…
wwwdancer
Před 5 lety
5
Hypo+SFRB?
Ahoj, máte prosím tip na to, která banka je schopna nabídnout hypotéku v kombinaci s úvěrem z SRFB?…
sarkatr
Před 5 lety
11
1
2
…
321
322
323
324
325
…