O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plovoucí podlaha v koupelně a na wc
Dobrý den, má někdo prosím zkušennost s kvalitní plovoucí podlahou v koupelně a na wc?
katamr
Před 5 lety
5
Vestavný kávovar
Dobrý den. Máte prosím někdo vestavný kávovar? Jak máte umístěny? Nad troubou nebo vedle? V jaké vý…
lu_la
Před 5 lety
12
Porotherm - vyber zdiva na patrovy dum
Dobry den, chtel jsem se zdejsich stavitelu zeptat na nazor pro volbu obvodoveho zdiva. Jsme rozhod…
ufin22
Před 3 lety
4
Antracit nebo bílá interiér
Zdravím, jakou zvolit barvu vchodových dveří v interiéru ? Budeme mít antracit a bylo nám navrhnuto…
sviva
Před 5 lety
13
Vestavná lednice
Hodně diskutované téma-vím. Vestavná bude, ale poraďte jakou máte značku vestavné lednice aby byla …
peti76
Před 5 lety
5
Dřevostavby Třebíč a okolí
Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Nebo můžete prosím něk…
vicinity
Před 5 lety
5
Dřevostavby Třebíč
Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Děkuji.
okr460
Před 5 lety
1
Dilema kuchyně
Ahojte, mám dilema. Chceme bílou kuchyň s pracovní deskou dub true tobacco. Jenže jakou bílou? Lesk…
verunky
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Osvetleni zrcadla
Hezky den, jak mate reseno osvetleni zrcadla? Libi se mi uz integrovane led osvetleni v zrcadle po …
ledzrcadla
Před 5 lety
11
2 umyvadla reseni
Kdo mate v koupelne 2 umyvadla?Muzu poprosit o inspiraci/foto, jak mate reseno? Dvojumyvadlo, dve s…
dita_a_ivan
Před 5 lety
2
Pračka ve skříni - praktičnost?
Zdravím, prosím o zkušenosti. Nemáte někdo umístěnou pračku tak, jak je tomu tady na fotce? Budeme …
redakce
Před 5 lety
8
Koupě pozemku - ano či ne
Ahojte, zvažujeme s manželkou koupi pozemku cca 5 km od okresního města. V současné době je pozemek…
kackabis
Před 5 lety
16
Stavební firmy rekonstrukce - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s následujícími firmami? Budeme dělat komplet rekonstrukci bytu v Praze…
adla123
Před 5 lety
1
Bungalov 4+1 názory
Prosím vás o komentář k půdorysu. Vstup je z jihu (jiho-jiho-východ). Vstup chceme z přední strany …
deto_oesya
Před 5 lety
17
Doporučení firmy v okolí Karlovy Vary / vrt studny
Ahojky, má někdo z okolí Karlovy Vary zkušenosti s nějakou dobrou firmu na vrtané studny? Děkuji mo…
daniel72
Před 3 lety
2
Projekt 4kk zhodnoceni
Poprosim o nazory a pripominky.
t_makovice
Před 5 lety
5
Okna Sokol Břeclav
Zdravím, máme naceněny okna od Vekry, nyní nám ještě přisla nabídka od firmy Sokol okna z Břeclavi,…
martin_s
Před 4 lety
6
Vnitrni parapet z eternitu?
Dobry den, nevite nekdo jestli je mozne ze by parapet v byte mohl byt pokryty eternitem? Bydlime ve…
candat
Před 5 lety
7
Obložení sprchové vaničky
Ahoj, rekonstruuju byt v paneláku a vaničku sprchového koutu jsem proto musel zvednout 10 cm nad ze…
fyii
Před 5 lety
2
Zaskleni lodzie
Mate nekdo zkusenosti s firmami a jejich cenami? Svet oken nebrat! Pry 61 %sleva 😄
moravcikemil
Před 5 lety
6
Zútulnění domu
Dobrý den, byla by tady dobrá duše s nadáním na dekorování interiéru? Bydlíme rok a půl v domě, a n…
denisahajdukova
Před 7 měsíci
1
2
46
Rekonstrukce nebo demolice + parcelizace
Dobrý den, ráda bych zde poprosila o radu / názor zkušenějších, odbornějších. Předem děkuji. Již …
l_sekanina
Před 5 lety
3
Rekonstrukce bytu 2+1 51m2 - cena?
Ahoj, chci se prosím pěkně zeptat. Plánuji rekonstrukci staršího bytu ze 60. let (Praha 10, cihla) …
pd24
Před 7 měsíci
23
Kde koupit stříšku na elektroměrový sloupek
Zdravím, nevíte někdo, kde se dá sehnat deska na elektroměrový sloupek, tak aby byla ze stejného m…
isthisusernamefree
Před 5 lety
2
Barva podlahy a dveří (šedá podlaha a šedé dveře)
Dobrý den, mám dotaz na ty z vás, jež máte dům zařízený v dekoru dřeva v kombinaci s šedou. Budeme …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Nové interiérové dveře do staré natřené ocelové zárubně
Ahoooj. Všechny moc zdravím.😊🖐 Chci se zeptat jestli by mi někdo mohl prosím zaslat fotky, jak vypa…
jitulkaka
Před 5 lety
3
Blum Aventos
Prosím o pomoc. Máme pět let na horních skříňkách výklopná dvoudvířka s výklopem Blum Aventos. Dnes…
ptjj
Před 5 lety
3
Posuvné dveře do pouzdra - doporučení
Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme desi…
zubr487
Před 5 lety
8
Vrtaná studna - krok za krokem
Dobrý den, máme od obce koupený pozemek. Bohužel bez vodovodu. Budeme provádět vrtanou studnu. Na …
gocovkaveru
Před 5 lety
12
Hypotéka - příjem OSVČ
Budeme žádat o hypo. Já zaměstnanec manžel OSVČ. Na jakou částku se v bance dívají při příjmech u O…
dusli
Před 3 lety
12
1
2
…
321
322
323
324
325
…