O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Metbrush Antracit - okna,dveře,vrata
ahojte, prosím rozhoduju se mezi barvou oken, dveří, garážových vrat a dveří Metbrush Antracit a Al…
lucijenda
Před 5 lety
2
El.vedení v zemi
Ahoj,měl bych dva dotazy 1. od el.rozvadece na hranici pozemku do domu (cca 6m) jsem dělal výkop na…
milan1965
Před 5 lety
16
Jak dlouho trvá vyřízení povolení projektantem?
Zdravím, koupili jsme pozemek bez sítí. Vyřízení stavebního povolení jsme nechali na projektant…
puhelin
Před 5 lety
10
Zastřešení bazénu vysoké nebo nízké?
Pěkný podvečer, měla bych dotaz na uživatele bazénů. Jaký typ zastřešení jste zvolili a jak jste sp…
vicinity
Před 2 lety
9
Granit nebo keramika? Nad nebo pod?
Wanted: DřezINformace Vybírám dřez a mám dvě dilemata.... Granit nebo keramiku. Na nebo pod desku? …
awakened
Před 5 lety
12
Koupě nábytku v Polsku
Zdravím, nemáte náhodou tip na místo, kde nakoupit nábytek v Polsku (jsme z Ostravy). Jde nám o dra…
cankikris
Před 5 lety
3
Antracit střecha + okna a hnědá latté barva s kamenným obkladem
Ahoj, máte někdo antracit střechu s okny a fasádu krémovou (laté,caffe, sv.hnědou) plus kamenný ob…
andik.cz
Před 4 lety
4
Zaseklé čerpadlo ve studni
Manipuloval jsem s čerpadlem ve studni a nedopatřením jsem ho dal níže než jsem měl, protože jsem m…
petr5981
Před 9 měsíci
31
sponzor fóra
Kuchyně Novel z Xxxlutz a Nolte z Kika
Máte někdo zkušenost s těmito kuchyněmi? Je to stejný nebo jiný výrobce? Jak dodržují dodací lhůty?…
verunky
Před 5 lety
2
Bungalov 3+kk typ L
Má někdo zkušenost s bungalovem typ L, kdy vstup je ze severu, obývák na jihu, ložnice na jiho-zápa…
veteran7
Před 5 lety
1
Pozemek v dražbě
Máte někdo zkušenost s koupí pozemku v dražbě? Našla jsem celkem pěkný pozemek a když jsem si zjišť…
norah32
Před 5 lety
2
Návrh kuchyně do novostavby - prosím o radu
Hezký den všem, začínáme plánovat kuchyni a nějak si nevíme rady :slight_smile: Zatím stavime vnitř…
indianka12
Před 5 lety
4
Veletrh - stavební, For Arch, For Wood...
Tak jsme čerstvě po veletrhu v Praze - byli jste? Zaujalo vás něco? Pro mě to byl přehršel informac…
ozzy77
Před 5 lety
18
Odpojení elektrického vedení mezi domem a sloupem
Dobrý den, chystám se provést demolici domu , který je připojen přívodním elektrickým kabelem od s…
olga999
Před 1 rokem
6
Tip na firmu na malý zděný bungalov s garáží na klíč
Uvažuji o stavbě malého zděného (Ytong) bungalovu 2+1(3+kk, 3+1) s garáží, komplet na klíč. Víte…
cumprlicek
Před 4 lety
11
Mátě zkušenosti s firmou Nabastav?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s firmou Nabastav? Ať už jen při přípravě projektové dokumentace tak i …
jituletvoje
Před 5 lety
1
Garáž souseda na hranici pozemku a naše stavby
Dobrý den, plánujeme možnou koupi pozemku, kde na vedlejším pozemku bude stát krajní řadový dům a …
fantomik
Před 5 lety
10
Dlažba Best Altea
Ahoj všem, prosím o reálné zkušenosti s venkovní dlažbou Best Altea. Chceme ji mj. do pergoly, tak …
dita_a_ivan
Před 5 lety
1
Návrh kuchyně - rady/názory
Dobré ráno, prosím vás o rady/názory k přiloženému návrhu kuchyně. Je to již má několikátá verze...…
zuzkaulm
Před 5 lety
6
Vestavná recirkulační digestoř - může být skřínka až do stropu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Máme rekuperaci a tak plánujeme recirkulační digestoř. Chtěla bych ji…
verunky
Před 5 lety
2
Garáž z dreva
Ahoj Má tu niekdo garáž z hranolov a osb dosiek? Ako máte riešenú komštrukciu? Prípadne foto celej…
tomasq5
Před 5 lety
1
Zhodnocení mého projektu nebo radši typový?
Zdravím, plánujeme stavět svépomocí bungalov o zastavěné ploše cca 120m. Co jsem si tady zjistil, t…
mr_falko
Před 5 lety
4
Skladba podlahy pod zásobníkem TUV 300l
Ahoj, chci se zeptat, jak vyřešit podlahu pod stacionárním zásobníkem TUV. Normálně bude skladba po…
paja_a_daja
Před 5 lety
7
Zakládání fasády
Dobrý den, chci se zeptat stalo se nam, ze nam udělali fasadu jenze do spod nedali zakladovej pas t…
ivousek99
Před 5 lety
1
Kuchyň a obývací pokoj
Dobrý den, prosím o radu uspořádaní kuchyně a obyvácího prostoru. Máme "nějak" nakresleno, ale budu…
agataps
Před 5 lety
10
Bungalov 5+KK+2G názory?
Dobrý den, prosím o názory na bungalov, děkuji
lenkito10
Před 5 lety
4
Markýza nad terasou
Ahoj všem, rád bych všechny poprosil o sdílení zkušeností s markýzou. Plánujeme zastínit terasu mar…
davex
Před 4 lety
12
Smart elektronika
Zdravím ve spolek. Jelikož mám ráda všechny chytré elektronické udělatka, chtěla bych tady rozjet d…
honzik75
Před 4 lety
3
Projektant Přerovsko
Dobrý den, můžete mi prosím napsat do zprávy kontakt na dobrého projektanta v okolí Přerova? Děkuji.
kateee1111
Před 5 lety
1
Thermofix dub přírodní
Máte někdo lepený vinyl Fatra Thermofix Dub prirodni? Prosím případné foto a zkušenosti. Děkuji
jankaaa222
Před 4 lety
10
1
2
…
322
323
324
325
326
…