O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zhodnocení bungalov 4kk 99m užitné plochy + terasa
Krásný den všem, prosím o připomínky, nápady či konstruktivní kritiku na náš amatérský návrh bungal…
bayt
Před 5 lety
19
Úzká dlouhá kuchyně
Zdravím všechny střecháčky, poprosila bych vás o radu, popř zkušenosti s dlouhou úzkou kuchyní,…
apmm
Před 5 lety
6
Kolik stojí v průměru obložení kouelny vč. práce?
Ahoj, staví nám novostavbu a z jejich standardu jsme si nevybrali žádné obklady, které se nám líbí,…
ptjj
Před 5 lety
12
Stavební firma
Dobrý den, nemáte někdo tip na spolehlivou stavební firmu v Libereckém kraji (nejlépe okolí Jablonc…
andybendova
Před 5 lety
1
Do dát za postel na zeď?
Všechny tady zdravím. Hledám postel pro puberťáka. Jelikož bude u zdi, zvažuji co na ni dát, jel…
gepe
Před 5 lety
6
Nový odpad z koupelny a WC v RD
Ráda bych se poradila ohledně rozpočtu na vykopání nového odpadu pro vybudování koupelny a WC v RD …
maglan
Před 5 lety
1
Trvalý pobyt
Dobrý den, jak zjistím kdo všechno má trvalý pobyt v domě, který chci kupovat? Jde mi o to, aby si …
fifina86
Před 5 lety
5
Dodatečná demolice části domu
Zdravím, mám hypotéku na RD + na část rekonstrukce. Během rekonstrukce jsem se rozhodla část domu …
nikolapec
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Ytong lambda 375 (ne)zateplit!? Máte rozhodnuto?
Po měsíčním pročítání různých fór a diskusí jsem se rozhodl bilancovat nad stavbou z Ytongu lamda 3…
wpavel
Před 5 lety
23
Gambion
Ví někdo cenu plotu s gambionu výška 1metr délka 1metr šířka 40cm děkuji.
fan13
Před 5 lety
1
Rozestup stropních kolejnic
Prosím o radu, jaký je ideální rozestup dvou stropních kolejnic, jedna na záclonu, druhá na závěs. …
kativka
Před 5 lety
1
Hörmann dveře
Dobrý den, nemá někdo vchodové dveře Hormann Thermo 65, poprosim o recenze.Diky
kifu
Před 5 lety
2
Co s komínem v zádvěří?
Chci vyřešit v projektu zádvěří, kde se nachází komín Schiedel Absolut o průměru 16 cm a velikosti …
mtsr
Před 5 lety
1
Firma OKNOPLAST - okna antracit quartz
ahojte lidičky, bydlíme blízko Polských hranic a byli jsme se koukat na okna od firmy OKNOPLAST, co…
verhal
Před 5 lety
1
Vyřezání dveří do nosného panelu
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nějakou firmou (ideálně Praha), která je s…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Zatékání
Dobry den. Mame systemovy komin od firmy Schiedel. Se zacatkem zimy nam pravidelne zvlhne zed. Je t…
josefkosicek
Před 5 lety
7
Firma Dřevostavby JUHA - jaké máte zkušenosti?
Ahojte stavitelé dřevostavby, nestavěl jste někdo s Dřevostavby Juha? Jsou od Plzně. Díky moc!
makedar
Před 3 měsíci
6
Dejte prosím tip na obdélníkovou vanu: 190 cm+akrylát+kulatá záda
Dejte prosím tip na akrylátovou obdélníkovou vanu s kulatými zády. Nebo máte někdo zkušenost s Lauf…
ptjj
Před 5 lety
2
Kouladace přípojek a stavební povolení
Ahoj všichni, prosím o radu. Byl by mi někdo schopný říct, jak to bude konkrétně u nás s vytápěn…
dominika185
Před 5 lety
3
Bungalov 4+kk - posouzení návrhu
Dobrý den, plánujeme výstavbu RD, a po první neúspěšné studii, kdy nám pan architekt navrhoval drah…
jakub71
Před 5 lety
18
Vnitřní omítka na Ytong
Zdravím všechny stavebníky a kutily. Rozhodli jsme se že nám chybí v domě " špajz " a máme velkou…
zdenna
Před 5 lety
5
Přesun stavební boudy
Ahoj, co byste objednali na přesun této stavební boudy? Nejde o převoz, pouze o přemístění v rámci …
noemi77
Před 5 lety
7
Upravený projekt bungalovů 1372
Dobrý den prosím najde se někdo kdo poradí ? Může takhle být nebo ještě něco poupravit ? :slight_sm…
lusileli
Před 5 lety
1
Názor na bungalov - první fáze
Ahoj všem, máme upravený projekt. Poprosim o názor, případně rady co vylepšit/změnit. (Šířka domu…
jirka112233ova
Před 5 lety
10
Nábytek - jakou firmu?
Dobrý den, chtěla bych znát Vaši zkušenost s jednotlivými firmami s nábytkem. Tento rok budeme vyba…
spaghetka
Před 4 lety
9
Informace o lokalite
Ahoj vsichni, kdysi jsem nekde slysela reklamu na nejake stranky, kde se daji najit informace k lok…
slunicko78
Před 5 lety
1
Zarovnání pozemku, Svažitý terén
Dobrý den, vlastníme pozemek o rozloze 700 m2 (30x20), který je situován do svahu. Máme v plánu po…
countrylady
Před 3 lety
13
Truhlář Brno a okolí
Ahoj, doporučte nám prosím truhláře z okolí Brna, který by nám udělal kuchyň. Byli jsme v XXXLutz a…
kveta007
Před 5 lety
6
Konec fixace - nová nabídka úroku
Dobrý den, v červenci nám končí fixace hypotéky. Nyní máme úrok 2,29 ... nabízejí s předstihem vžd…
kuldacz
Před 5 lety
8
Přírodní kámen na podlahy
Dobrý den, máte někdo podlahu z nějakého přírodního kamene? Jakého? Jak se to udržuje a jaká je odo…
stonetra
Před 5 měsíci
7
1
2
…
322
323
324
325
326
…