O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Antracit nebo bílá interiér
Zdravím, jakou zvolit barvu vchodových dveří v interiéru ? Budeme mít antracit a bylo nám navrhnuto…
sviva
Před 5 lety
13
Vestavná lednice
Hodně diskutované téma-vím. Vestavná bude, ale poraďte jakou máte značku vestavné lednice aby byla …
peti76
Před 5 lety
5
Dřevostavby Třebíč a okolí
Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Nebo můžete prosím něk…
vicinity
Před 5 lety
5
Dřevostavby Třebíč
Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s firmou Foltýn - dřevostavby z Třebíče? Děkuji.
okr460
Před 5 lety
1
Dilema kuchyně
Ahojte, mám dilema. Chceme bílou kuchyň s pracovní deskou dub true tobacco. Jenže jakou bílou? Lesk…
verunky
Před 5 lety
10
Osvetleni zrcadla
Hezky den, jak mate reseno osvetleni zrcadla? Libi se mi uz integrovane led osvetleni v zrcadle po …
ledzrcadla
Před 5 lety
11
2 umyvadla reseni
Kdo mate v koupelne 2 umyvadla?Muzu poprosit o inspiraci/foto, jak mate reseno? Dvojumyvadlo, dve s…
dita_a_ivan
Před 5 lety
2
Pračka ve skříni - praktičnost?
Zdravím, prosím o zkušenosti. Nemáte někdo umístěnou pračku tak, jak je tomu tady na fotce? Budeme …
redakce
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Koupě pozemku - ano či ne
Ahojte, zvažujeme s manželkou koupi pozemku cca 5 km od okresního města. V současné době je pozemek…
kackabis
Před 5 lety
16
Stavební firmy rekonstrukce - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s následujícími firmami? Budeme dělat komplet rekonstrukci bytu v Praze…
adla123
Před 5 lety
1
Bungalov 4+1 názory
Prosím vás o komentář k půdorysu. Vstup je z jihu (jiho-jiho-východ). Vstup chceme z přední strany …
deto_oesya
Před 5 lety
17
Doporučení firmy v okolí Karlovy Vary / vrt studny
Ahojky, má někdo z okolí Karlovy Vary zkušenosti s nějakou dobrou firmu na vrtané studny? Děkuji mo…
daniel72
Před 3 lety
2
Projekt 4kk zhodnoceni
Poprosim o nazory a pripominky.
t_makovice
Před 5 lety
5
Okna Sokol Břeclav
Zdravím, máme naceněny okna od Vekry, nyní nám ještě přisla nabídka od firmy Sokol okna z Břeclavi,…
martin_s
Před 4 lety
6
Vnitrni parapet z eternitu?
Dobry den, nevite nekdo jestli je mozne ze by parapet v byte mohl byt pokryty eternitem? Bydlime ve…
candat
Před 5 lety
7
Obložení sprchové vaničky
Ahoj, rekonstruuju byt v paneláku a vaničku sprchového koutu jsem proto musel zvednout 10 cm nad ze…
fyii
Před 5 lety
2
Zaskleni lodzie
Mate nekdo zkusenosti s firmami a jejich cenami? Svet oken nebrat! Pry 61 %sleva 😄
moravcikemil
Před 5 lety
6
Zútulnění domu
Dobrý den, byla by tady dobrá duše s nadáním na dekorování interiéru? Bydlíme rok a půl v domě, a n…
denisahajdukova
Před 7 měsíci
1
2
46
Rekonstrukce nebo demolice + parcelizace
Dobrý den, ráda bych zde poprosila o radu / názor zkušenějších, odbornějších. Předem děkuji. Již …
l_sekanina
Před 5 lety
3
Rekonstrukce bytu 2+1 51m2 - cena?
Ahoj, chci se prosím pěkně zeptat. Plánuji rekonstrukci staršího bytu ze 60. let (Praha 10, cihla) …
pd24
Před 8 měsíci
23
Kde koupit stříšku na elektroměrový sloupek
Zdravím, nevíte někdo, kde se dá sehnat deska na elektroměrový sloupek, tak aby byla ze stejného m…
isthisusernamefree
Před 5 lety
2
Barva podlahy a dveří (šedá podlaha a šedé dveře)
Dobrý den, mám dotaz na ty z vás, jež máte dům zařízený v dekoru dřeva v kombinaci s šedou. Budeme …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Nové interiérové dveře do staré natřené ocelové zárubně
Ahoooj. Všechny moc zdravím.😊🖐 Chci se zeptat jestli by mi někdo mohl prosím zaslat fotky, jak vypa…
jitulkaka
Před 5 lety
3
Blum Aventos
Prosím o pomoc. Máme pět let na horních skříňkách výklopná dvoudvířka s výklopem Blum Aventos. Dnes…
ptjj
Před 5 lety
3
Posuvné dveře do pouzdra - doporučení
Zdravím. Mohla bych poprosit o radu na prověřenou značku posuvných dveří do pouzdra? Nehledáme desi…
zubr487
Před 5 lety
8
Vrtaná studna - krok za krokem
Dobrý den, máme od obce koupený pozemek. Bohužel bez vodovodu. Budeme provádět vrtanou studnu. Na …
gocovkaveru
Před 5 lety
12
Hypotéka - příjem OSVČ
Budeme žádat o hypo. Já zaměstnanec manžel OSVČ. Na jakou částku se v bance dívají při příjmech u O…
dusli
Před 3 lety
12
Názor na dispozici zděný L BUNGALOV 5+1
Dobrý den,prosím o komentáře k návrhu bungalovu. dispozice,terasa,umístění krbu, budu rád za jakýko…
jenye
Před 5 lety
17
Názor k návrhu
Dobrý den všem, zalozil jsem si zde ucet abych mohl cerpat z vasich nazoru a zkusenosti. Prosim o…
silvinkaova
Před 5 lety
20
Koupelna s walk-in - nemáte někdo takto uspořádanou koupelnu?
Zdravím, prosím nemáte někdo podobně řešenou koupelnu, jako je na obrázkách? Tzn. volně stojící van…
rusanna
Před 5 lety
12
1
2
…
322
323
324
325
326
…