O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dětský pokoj v podkroví
Zdravím, potřebovala bych poradit jak uspořádat dětský pokoj v podkroví. Budeme řešit elektřinu tak…
mishulka26
Před 3 lety
6
Fasáda zateplení
Dobrý deň, Som slovák žijúci v Kladne. Chcel by som sa spytať na cenu fasady. Vybrqli sme si firmu…
lukoid
Před 5 lety
4
Nerezová nádrž na dešťovou vodu
Dobrý den, chci se zeptat zda může být nádrž na dešťovou vodu z nerezu a bez nějakého papíru když s…
hoskyn
Před 5 lety
4
Koberec v detskem pokoji
Vy co mate koberce v detskem pokoji...jste tak i vase deti spokojeni ci by jste treba uz nedali...j…
kassal
Před 3 lety
14
Systém vytápění a chlazení v novostavbě-bungalovu
Přeji hezký den všem, mám na vás dotaz. Jsme ve fázi projektu a plánujeme systém vytápění a chlaze…
bayt
Před 5 lety
16
Sedací soupravy na tereasu
Ahojky, prosím o doporučení výběru sestavy ratanového nábytku na zastřešenou terasu stul + 6, hodně…
jaasminka
Před 5 lety
4
Nábytek na terasu-umělý ratan
Ahojky, prosím o doporučení výběru sestavy ratanového nábytku na zastřešenou terasu stul + 6, hodně…
kvasnicatomas
Před 5 lety
6
Drevo a beton v koupelne
Prosim poradte jak sladit koupelnu, rozmer 380x300. Umyvadla budou na drevene deske. Chceme dlazbu …
jenye
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Nosná zeď dům -St.povolení/ohláška
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit? Pokouším se najít a dočíst se jak je to s rekonstrukcí do…
maulus
Před 5 lety
1
Jaký antoníček
Zdravím všechny, moc prosím o radu, začínám z toho být jelen :slight_smile: Začali jsme vyřizovat p…
hamikaw
Před 5 lety
4
Obývák bez okna
Ahoj, koupili jsme pozemek, ke kterému jsme zdarma dostali tento už skoro hotový projekt. Téměř vše…
bayt
Před 5 lety
16
Montovat nábytek během koronaviru?
Zdravím, chtěla bych se poradit jaký mate názor na naši situaci . Máme vyrobeny a připraveny k mont…
rubenyx
Před 3 lety
7
Nopová fólie ano nebo ne?
Dobrý den, měl bych prosbu na zkušené stavebníky. V tuto chvíli řeším zateplení soklu, mám nalepený…
skunkos
Před 5 lety
2
Hypotéka s rodičovským příspěvkem
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda někdo v poslední době žádal o hypotéku na rodičovské do…
petta33
Před 5 lety
9
Nová přička, poradíte?
Zitra se chystam postavit novou pricku z Ytongu, nacetl jsem si ze by nemela nova pricka byt na zdi…
zubr487
Před 5 lety
2
Jak nejlépe opravit tenkovrstvou fasadu?
Ahoj, chtěl bych poprosit o pár rad, jak nejlépe opravit fasádu na zdi na terase - původní místy vů…
chipiik
Před 5 lety
1
Ovládání Venkovního osvětlení Podhled+Nástěnné
Ahoj jak máte řešené ovládání venkovního osvětlení v podhledu a dekorativního nástěnného na fasádě?…
jarin1
Před 5 lety
3
Třísky - jak ošetřit terasu sibiřský modřín?
Dobry den všem. Koupili jsme dům kolem kterého je i cca 3 roky neudržovana terasa ze sibiřského mod…
jakuda
Před 5 lety
3
Hypotéka v době aktuální krize
Dobrý den. Řešíte někdo hypotéku aktuálně? Mně řekl finanční poradce, že úroková sazba moc klesat n…
vladimirsvorba
Před 4 lety
1
2
...
3
85
Studie a projekt domu
Dobrý den, budeme stavět chalupu pro rekreaci. Prosím o doporučení na architektonický ateliér nebo …
rymarovchalupa
Před 5 lety
4
Kuchynska linka bez hornich skrinek
Muzu prosim vedet zda mate kuchyne bez hornich skrinek, jak jste spokojeni zda vam casem nezacaly c…
nuonuon
Před 3 lety
26
Pracovni deska u drezu vsazeneho zespod
Jaka se doporucuje ci jakou maze pracovni desku u drezu vsazeneho zespod?
oldana
Před 5 lety
5
Zakomponovani cisticky do zahrady.
Ahoj, chci poradit, tak mate zakompomovanou COV do zahrady tak, at to trochu slusne vypada. Dekuji.
peta7178
Před 5 lety
2
Promočená izolace - co s ní?
Kupili sme dom v stadiu hrubej stavby, garaz je oddelena od domu tak, ze medzi stenou/zdivem garaze…
jura77
Před 5 lety
1
Plechová střecha
Dobrý den, Má někdo, prosím, zkušenosti s otevřeným stropem nad OP, nadkrokevní izolací a plechovou…
jitka_hajkova
Před 5 lety
1
Hliníkové dveře
Dobrý den, před zimou nám namontovali hliníkové vchodové dveře. Dnes jsme si všimly, jak na ně svít…
luckavra
Před 4 lety
4
Betonový bazén bez fólie
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká Česká firma na betonové bazény ale bez fólie, tak jak s…
milotaz
Před 5 lety
4
Jak zpevnit ujizdejici navazku?
Dobry den, mame kolem domu navazku 1m vysokou. Chceme stavet plot, ale prijde nam, ze navazka ujizd…
mararemes
Před 5 lety
8
Demolice svépomocí
Zdravím, rád bych se zeptal, zda má někdo z vás zkušenosti s demolicí domu svépomocí. Všechny ceno…
sisfa
Před 5 lety
14
Co vše koupit k závěsnému WC?
Ahoj, potřebovala bych poradit, co vše mám koupit a jak hlídat kompatibilitu. Budeme rekonstruovat…
petr13
Před 5 lety
2
1
2
…
310
311
312
313
314
…