O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dispozice kuchyně, spíže, obýváku a jídelny
Zdravím, koupili jsme pozemek se starým domkem, který si zaslouží rekonstrukci. Chtěla bych vás po…
bayt
Před 5 lety
2
Aplikace na návrh domu- podkroví
Dobrý den, Může někdo poradit nějaký neplacený program, který umí zešikmené stropy? Home 3D to neum…
denisahajdukova
Před 1 rokem
7
Dispozice kuchyně
Ahoj, můžete nám prosím pomoci s dispozicí kuchyně. Rozměr je čtvercový 3,65x3,6m (ale může se lehc…
verunky
Před 5 lety
2
Dub kansas hnedy
Potrebovala bych prosim videt v tomto provedeni realnou fotku kuchyne. Muzete mi prosim ukazat? Dek…
sabyv
Před 5 lety
3
ZÁCLONY jaké nejlepší?
Ahoj, budeme mít okna na východ v novém bytě. Máme je i teď , a v určité dopolední hodiny do slunc…
myfairlady
Před 5 lety
1
Okna od koho a jakou barvu
Ahoj zdravím všechny stavitele, už jsme se konečně dočkali, stavba povolena a začínáme zarizovat a …
roxolanka
Před 3 lety
1
2
38
Prostor pod Francouzskými okny
Zdravím , mám dotaz při realizaci podlah řeším situaci co s prostorem pod okny , už teď vím že jsem…
pavelkrocek
Před 5 lety
1
První projekt
Zdravím, začínáme řešit projekt domu. Nad obytnou částí valbová střecha, nad přístřeškem s garáží p…
ternik32
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Závěsy AINA Ikea
Zdravím , máte někdo doma závěsy Aina z Ikei? Potřebovala bych vědět, zda udrží soukromí ,když je u…
ladypet
Před 5 lety
1
Připojení ČEZ
Zdravím, najde se tady někdo, kdo žádal v nedávné době o přípojku od ČEZu v okresu Plzeň-sever neb…
verujel
Před 5 lety
4
Vysavač xiaomi
Dobrý den, nepoužíváte někdo Vysavač Xiaomi Roborock S5 max? Byl bych vděčný za nějakou názor neb o…
slamer
Před 4 lety
11
Bukové dveře
Dobrý den, nemá někdo zkušenost z bukovými dveřmi? Případně nějaké fotky. Děkuji.
lacatej
Před 5 lety
1
Garáž ve svahu
Dobrý den, mám jen teoretický dotaz, nemám vůbec technické vědomosti a ani prostorovou představivos…
alcour
Před 5 lety
1
Kuchyně do U
Ahoj přátelé, mohla bych i já poprosit rady ohledně kuchyně? Bude nám ji dělat truhlář, takže si mů…
grabu
Před 5 lety
18
Postel PLATSA Ikea
Ahoj, prosím Vás, hledáme postel s podobným úložným systémem jako je postel PLATSA Ikea, ta je však…
nikiester
Před 5 lety
1
Venkovní žaluzie údržba
Zajímá mě, kdo má venkovní žaluzie, jestli se o ně nejak staráte? Jak jsou náročné na údržbu? Děku…
bayt
Před 2 lety
29
Dlažba - šílená údržba
Pěkný den, prosím o radu. Bydlíme pár měsíců v novém bytě a tak postupně člověk nachází nějaké ned…
jitkako
Před 4 lety
12
SDK stropy
Doporučí někdo kvalitní a solidní firmu na montáž SDK? Věty typu "Já jsem si to dělal sám.." není t…
zdenek_kral
Před 5 lety
2
Zatepleni podlahy kontejneru
Zdravim, Rozhodla jsem se pro namorni kontejner jako zahradni domek+sklad. Mam dva dotazy: 1) budo…
zuzka0011
Před 5 lety
4
Obklady za vanilkovou linku
Dobrý den, prosím o radu, jak barevně sladit obklady za kuchyňskou linkou a protilinkou. Stěny a …
diabreta
Před 5 lety
12
Napojení vanového přepadu
Měl bych dotaz.Máme těleso Kludi navrženo na podomitkovou baterii s přepínáním na sprchu.Na fotce s…
martas85
Před 5 lety
2
Ostrůvek se stolem
Ahojte, zalíbila se mi kombinace ostrůvku přecházejícícho v jídelní stůl. Chtěla bych vás poprosit…
lenkakot
Před 5 lety
1
Šedé interierové dveře
Zdravím, máte někdo doma šedé dveře? Můžu poprosit o foto? :slight_smile: Díky
annysek11
Před 5 lety
16
Střešní okno, ano nebo ne?
Ahoj, potřebuji radu. Jsme ve fázi hrubé stavby a potřebuji vědět, jestli tady má někdo dětské poko…
puhelin
Před 5 lety
2
Špatná izolace parapetu
Zdravim, Zjistil jsem ze mam spatne zaizolovany parapet. Mam okna na stred cihly kde je izolacni pr…
vladimir_sacha
Před 3 měsíci
2
Přípojka od ČEZu
Zdravím, najde se tady někdo, kdo žádal v nedávné době o přípojku od ČEZu v okresu Plzeň-sever? Za…
nicmat
Před 5 lety
2
Zapuštěná trampolína do země - ano či ne?
Uvažujeme o koupi trampolíny a zaujala mě ta, která je zapuštěná do země. Budu ráda za jakékoli zku…
kacunek2019
Před 5 lety
1
2
50
Terasové dveře+ fixní okno
Ahoj, do obýváku s jídelnou plánujeme prosklení jedné stěny cca 4m z celkových 7,25m. Chceme zvolit…
gaston1994
Před 1 rokem
1
2
43
Věnec - doba zrání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho by měl zrát věnec v 2.NP než na něj usadíme krov? Věne…
marcela_b
Před 5 lety
4
Váš názor na nástřel domu
Zdravím všechny! Moc prosím o posouzení našeho nástřelu - dlouho jsme to ladili, teď budeme kontakt…
mirekb
Před 5 lety
10
1
2
…
308
309
310
311
312
…