O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Realimetka
Dobry den,zvazujeme s pritelem koupi pozemku a stavbu domu od Realimetky?Mate s ni nekdo zkusenosti…
pmbrno
Před 5 lety
1
Vinylová podlaha - doporučení
V rámci rekonstrukce plánujeme do celého bytu dát vinylovou podlahu. Od koho byste nam doporučili k…
renekozelsky
Před 1 rokem
7
Inspirace interiéru
Zdravím, chystáme se na stavbu rodinného domu, konkrétně typ bungalov. Zajímalo by mě, odkud jste č…
verujel
Před 5 lety
1
Problém s demolicí
Dobrý den, obracím se zde na fórum, protože nemůžu nikde dohledat jak nejlépe řešit náš problém. Om…
hanlib
Před 5 lety
4
Spotrebice v kuchyni. Co by jste nemenili co je zbytecnost.
Ted zjistuji co se da v kuchyni vsechno mit jako dve ruzne trouby,nemyslim mikrovlnku,zabudovany ka…
chocolate22
Před 5 lety
1
2
60
Vestavny kavovar ano/ne
Mate vestavny kavovar? Poridit ci je to zbytecne drahe....kdyz se cokoli poroucha musite menit pak …
fyii
Před 5 lety
11
Škrábance na plastových dveřích
Ahoj všem, nemáte někdo zkušenost jak se zabit mikroškrábanců na plastových dveřích? Máme ods…
hanlib
Před 5 lety
1
Benzínová sekačka s pojezdem do 10 tis. Kč
Prosím o doporučení sekačky s pojezdem, se kterou jste spokojení. Nebo alespoň typ na značku... Fie…
lisakstavitel
Před 5 lety
10
sponzor fóra
CN od firmy na bungalov 4+kk
Ahoj, prosím potřebuji poradit. Již už máme stavební povolení na stavbu domku bungalov 4+kk, jen t…
kutilgabi
Před 5 lety
1
2
42
Kuchyně dub halifax + antracit - jakou k tomu máte podlahu?
Ahoj všichni. Vy kdo máte kuchyň laděnou do dubu antracit přírodní a šedá/antracitová matná - nebo …
hanicka1991
Před 5 lety
5
Sprchový kout
Jaký sprchový kout? Prosklený rohový nebo jedna zeď vyzděná a jen sprchové dveře. Koupelna bude 233…
rotobos
Před 5 lety
6
Rekonstrukce panel koupelny
Hezký den, prosím o případné rady k reko koupelny v paneláku. Podmínkou je zachovat dveře do pokoje…
none11
Před 5 lety
1
Prohlidky bytu
Zdravím, máme s přítelkyní problém ohledně bytu,odcházíme a majitel nám dává prohlídky bytu což nám…
vrajmantak
Před 5 lety
3
Hledám projektanta
Dobrý den, našel by se tady prosím někdo, kdo by mi mohl doporučit projektanta na rekonstrukci/stav…
kristyn13
Před 5 lety
1
Baumax/Obi atd.
Dobry den. Jake mate prosim zkusenosti s hornbach, obi, baumax atd. Jde mi o dlazbu do celeho dom…
nadlomil
Před 5 lety
12
Terasa - vyspádování
Dobrý den, realizoval (případně bude realizovat) někdo terasu ze ztraceného bednění (klasicky zákla…
lukas_jurtik
Před 4 lety
9
Rohové okna a ovládaní venkovních žaluzií
Dobrý den, předokenní venkovní žaluzie a rohové okno. Má někdo ovládaní obou žaluzií z jednoho míst…
deto_oesya
Před 5 lety
6
Vstup na pozemek ve svahu
Jak byste řešili svažitý vstup na pozemek? Od vstupu máme na 3m asi 1 výškový metr, tak je tam navr…
luckavra
Před 5 lety
7
Stříkání omítek Geberit
Dobrý den, je dobré mít před stříkáním vnitřních omítek zazděný Geberit? děkuji
s.arinka
Před 5 lety
3
Okap na pergole
Ahoj, chci se zeptat, zda mate na pergole prilepene k domu nejaky okap. Chci mit sklo a okap mi to …
fyii
Před 5 lety
2
Zkušenosti s PVC obklady (imitace kamene)
Zaujal nás obklad z PVC (nízká cena i váha) a přemýšlíme nad obložením nízké krátké zídky u domu a …
jaasminka
Před 5 lety
2
Zábradlí na míru
Pěkný podvečer, Prosím můžete někdo doporučit firmu/soukromnika pro realizací interiérového zábr…
lidus93
Před 5 lety
1
Quick Step Livyn Balance Glue +
Ahoj, máte někdo podlahy od firmy Quick Step Livyn Balance Glue + v dekoru Kaňonový dub béžový, Du…
honzap88
Před 5 lety
1
NZÚ (Nová zelená úsporám) - výstavba RD (oblast podpory B) - osobní a praktické zkušenosti
Dobrý den, rád bych se zeptal a poprosil o sdílení osobních a hlavně praktických zkušeností se zisk…
suchan
Před 1 rokem
29
Prosím o radu s koupelnou 11 m2
Dobrý den, v patře máme velkou koupelnu, cca 11 m2, ale jsem už z toho zoufalá. V koupelně potřebu…
maanna
Před 5 lety
11
Bílá/světlá střecha, máte někdo?
Zdravím, jsme teď ve fázi hrubé stavby a řešíme střešní krytinu, volba je plech. Nemáte někdo světl…
janina2208
Před 4 lety
5
Tapeta přímo na sádrokartonu - nová tapeta
Dobrý den, potřebuji poradit. Máme 10 let starou dřevostavbu a tenkrát nám dávali tapety přímo na s…
sissive
Před 5 lety
1
Co zasadit pod/v okolí ovocných stromků?
Na zahradě jsme prozatím zasadili ovocné stromky (jakoby alej - 2 řady). Ovocné stromy jsme určitě …
teras
Před 5 lety
4
Kuchyň Ikea do 50 tisíc - je to reálné?
Dobry den , je tady nekdo kdo si nechal delat kuchyn v IKEI ? Chtela jsem se zeptat , je realne m…
petra_d
Před 5 lety
7
Vybavení ložnice - možnosti
Dobrý den, prosím o radu při zařizování menší ložnice pro dva. Ať se snažím sebevíc, vždycky mi vyj…
denisahajdukova
Před 1 rokem
26
1
2
…
306
307
308
309
310
…