O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt podkroví
Zdravím všechny a prosím o jiný pohled:wink: Projekt nanečisto, co říkáte ještě neúplně hotovému pr…
kpuctuha
Před 5 lety
10
Bangalov 4kk s garáží
Dobrý den,jsem naprostý lajk, máme pozemek cca 1200m2 -příjezdová cesta je od JZ, takže jsme tam s…
kukin69
Před 5 lety
10
Stará zeď - oprava?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opravou zdi? Máme ji z jedné strany na pozemku, jedná se o masiv…
donpepe_al
Před 5 lety
1
Zaveseni kuchynske linky
Dobry den chcy se zeptat rfima mi predzdila z 5cm itongu predstenu na zaveseni kuchynske linky tvr…
leon11
Před 5 lety
1
Terasa a drenaz
Je potreba dat pod terasu drenaz? Resp. mam bungalov do L , kde bude terasa, kolem domu budu davat …
stefan1919
Před 5 lety
1
Praskliny v krove na bungalove
Ahojte, Len strucne info, kym prejdem k otazke :slight_smile: asi pred 4 rokmi sme si postavili dom…
mirekb
Před 5 lety
3
Zacinat rekonstrukci
jedna se o radovy RD c.a 140m2. RD byl minuly rok zaplaveny a ted planujem Rekonstrukci. Mame zname…
orlik07
Před 5 lety
8
Topení, TUV, Krbová vložka
Nějakou představu mám, ale vlastně jsem v tomhle úplný laik V novostavbě chceme teplovodní podlaho…
janopopovec
Před 5 lety
13
sponzor fóra
Barva dřeva pergoly
Zdravím, máte někdo antracit okna a k tomu u domu hnědou dřevěnou pergolu? Řešíme barvu pergoly jes…
lucijenda
Před 5 lety
17
Mansardová okna
Zdravím, máte někdo zkušenost s mansardovými okny? Bydlíme v podkrovním bytě a chtěli bychom místo …
12vendula12
Před 5 lety
1
Architekt na zelenou střechu
Dobrý den, prosím o doporučení zahradního architekta specializovaného na zelené střechy z Jihomorav…
bum2
Před 5 lety
6
Super slunecnik
Dobrý den, mate prosím někdo tip na kvalitní slunecnik, odolný hlavně větru? Díky!
tomaskrizcz
Před 3 lety
9
Praskliny a statika domu
Dobrý den, jsme před rekonstrukcí RD. Dům je z roku cca 1890. Obydlený, cca v roce 1968 rekonstruov…
petrmm
Před 5 lety
13
Dvouvrstvá nebo třívrstvá podlaha?
Dobrý den, která podlaha je nejlepší na podlahové topení a má největší odolnost? Narazila jsem na d…
bayt
Před 5 lety
6
Poznávačka značky obkladaček - bílý lesk, cca 446x247 mm
Zdravím všechny, vím, že je to trochu nestandardní dotaz, ale už jsem bezradná: budeme měnit sprcho…
adrienecka
Před 5 lety
1
Interiérové dveře
Prosím z kama máte interiérové dveře nejlépe Dub - halifax, přírodní a jste spokojení?
vess
Před 5 lety
1
AKU nádrž - s jakou jste spokojeni?
Dobrý den, prosím, mohli byste napsat ti, kteří mají doma systém vytápění krbovou vložkou s AKU ná…
barushka0404
Před 5 lety
9
Zežloutnutí vinylové podlahy pod nábytkem
Ahoj, chci se zeptat, zda se někomu z vás nestalo, že pod odsunutí nábytku zůstalo na vinylové podl…
gegitka666
Před 3 lety
4
Doporučte řemeslníka na stavbu dřevěné pergoly Ol. Kraj
Dobrý den, prosím doporučíte mi řemeslníka na stavbu dřevěné samonosné pergoly u domu? Olomoucký kr…
hadeline
Před 5 lety
1
Křivá podlaha v bytě- vyrovnání KORKEM nebo jina varianta?
Dobrý den, Rada bych vas požádala o radu. V byte chceme Měnit podlahu- laminát. Po odstranění star…
holkaa
Před 5 lety
1
Navrh koupelny
Ahoj, prosím neznáte nějaký dostupný program u jakéhokoliv dodavatele nebo proste to je fuk.. kde b…
teresh07
Před 5 lety
29
Slepice
dobry den, nevim si rady tak se obracim tady Soused ma slepice primo na hranici pozemku. Je vybeh …
bayt
Před 5 lety
28
Polystyren nacenění
Prosím kde jste si nechali dělat cenovou nabídku pokud stavíte svépomocí?
petr13
Před 5 lety
2
Základová deska bez povolení - je to velký risk?
Dobrý den, je dost možné, že už se tu dřív někde tato diskuse objevila, ale nechtělo se mi dlouze h…
tulda27
Před 5 lety
15
Jak vyrovnat podlahu
Dobry den, chtela jsem se zeptat. Odstranili jsme dlazbu a remeslnici nam nivelacni smesi vyrovnali…
zubr487
Před 5 lety
8
Soused posázel křoví 10 cm od hranice pozemku
Prosím o vysvětlení zákonu.. píše se tam, že stromy ostatní od hranice 1,5 m... tedy můj soused pos…
tulda27
Před 5 lety
1
2
32
Zkušenosti s vinylovou podlahou od Ecoline
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řady Aquafix click od Ecoline?Případně s ji…
elimatu
Před 4 lety
2
OBI - má slevové akce na zahradní nábytek?
Velmi nás zaujal zahradní nábytek v OBI, ale cena je strašně vysoká. Proto bych se chtěla zeptat, z…
oskar83
Před 5 lety
2
Navrh kuchyne
Ahoj, prosím mohl by mi tu někdo poradit s kuchyni? Máme navrh na nečisto, příkladem fotky.. jen te…
denisahajdukova
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
97
Sloupek CETIN
Ahojte, mám dotaz ohledně sloupku od CETINu, je docela nešikovně na prostředku šíře pozemku. Chyst…
doog
Před 5 lety
9
1
2
…
304
305
306
307
308
…