O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pokládka do štěrkového lože - jaká frakce ?
Dobrý den, plánuji svépomocí realizovat terasu z betonové dlažby tl. 6cm (BEST) s pokládkou do ště…
zps
Před 5 lety
3
Fleky v trávníku
Dobrý den, prosím o pomoc s tmavými fleky v trávníku. Trávník je vysetý minulý rok (2019) v září a …
suchos
Před 5 lety
1
2
34
Jídelní stůl Valdera z xxxlutz
Dobrý den , máte doma někdo se stavěný jídelní stůl z dubové desky od výrobce Valdera z xxxLutz? Js…
ladypet
Před 5 lety
1
Zhodnocení půdorysu+umístění na pozemek
Dobrý den, nejspíš se nám podaří mít možnost vybrat si jeden ze tří pozemků -my jsme si, s ohledem …
norikakaa
Před 5 lety
5
Tip na dřevostavby v okolí Zlína?
Máte někdo zkušenosti s firmou na výstavbu dřevostavby? :slight_smile: Díky
stavitel2
Před 4 lety
9
Obklady Rako NEXT šedé
Dobrý den, máte prosím někdo obloženou koupelnu a WC obklady Rako Next v šedé barvě? Zajímají mě re…
endy85
Před 5 lety
5
Kuchyně do L Nobilia bez pravého úhlu
Zdravím všechny, ráda bych měla kuchyni Nobilia ze Sconta. Myslíte, že bude velký problém, že kuchy…
verunky
Před 5 lety
5
Pergola s rovnou střechou
Zdravím, chystám se stavět zastřešenou pergolu. Vzhledově by se mi nejvíc líbilo, kdyby měla rovnou…
barushka0404
Před 5 lety
4
sponzor fóra
RD Rudná od GP plus
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s výstavbou v lokalitě Rudná od společnosti GP plus? Budeme…
michaln1
Před 3 lety
2
Zasíťovaný pozemek na Ústecku?
Dobrý den, s přítelkyní hledáme pozemek v ústeckém kraji, ideálně co nejblíže Ústí nad Labem. Ať hl…
xanthiel
Před 5 lety
1
Externí přívod vzduchu krbová kamna
Dobrý den, prosím, o radu. V projektu máme uvedene, že bychom ke krbovým kamnům měli vést externí p…
s.arinka
Před 5 lety
4
Váš názor na projekt bungalov do L
Dobrý den všem. Poprosil bych vás o názor a vase zkušenosti k projektu našeho bungalovu. Vybraný pl…
bayt
Před 5 lety
17
Návrh kuchyně - dvě hloubky horních skříněk
Zdravím! Ráda bych se zeptala těch, kteří už svoji vysněnou kuchyň mají, případně podobné řešení už…
verunky
Před 5 lety
5
Garnýž po celé délce stěny
Ahoj, uvažujeme, že bychom dali garnýž v kolejnici, na strop po celé délce, čistě z estetického hle…
michal_rybar
Před 2 lety
26
Prkna na půdu zahraního domku
Ahoj, stavím zahradní domek, který bude mít malou půdu. V nejvyšším bodě tam bude 120cm mezi střech…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Změna projektu po vydaní stavebního povolení
Dobrý den, co vše je možné změnit v projektu po vydaní stavebního povolení? Jde mi například o umís…
mojebydleni
Před 5 lety
24
WPC podklad na štěrku nebo na terčích?
Dobrý den, prosím o radu. Máme dvě nabídky na terasu z WPC, jedna firma dělá podklad na štěrku a dr…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Projektant v okolí Berouna
Dobrý den, sháníme projektanta/architekta v okolí Berouna, prosím o tip. Děkuji
skacenkaa
Před 5 lety
1
Dekor kuchyně
Prosím, nemá někdo kuchyň, popř cokoliv jiného, v dekoru Chromix bronzový od Eggeru? Chtěli jsme be…
alokin_ka
Před 5 lety
1
Stavební dozor - Chrudim-Hlinsko
Dobrý den, poradí někdo a doporučí dobrý stavební dozor prosím ? A celkově šikovné řemeslníky v oko…
lusileli
Před 5 lety
1
Firma na stavbu zděného RD v okolí Berouna - doporučte
Dobrý den, pravděpodobně jsme se s manželem shodli na stavbě zděného domu, ale nenašli jsme žádnou …
verys
Před 4 lety
10
Kuchyňský robot Eta Gratussino Maxo ii
Ahoj střecháčci, chtěla bych si koupit kuchyňského robota - svého prvního a padl mi do oka od Eta -…
fyii
Před 5 lety
3
Vrtačka pro ženy
Ahoj,dobrý den. Prosím potřebuji radu - jakou vrtačku pro ženskou? na internetu jsem našla pouze je…
ive747ta
Před 5 lety
20
Hliníková okna Vekra
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hliník. okny od Vekry? Cenově od nich vychází nejlíp. Děkuji za i…
paja_strnad
Před 5 lety
7
Křivé krytky na parapetu
Ahoj, dneska jsem procházela po dokončení fasády okna a všimla jsem si, že po celém domě na všech o…
davex
Před 5 lety
24
Výpočet TZ - Olomouc, Bruntál, Opava, okolí
Máte prosím někdo doporučení na projektanta, který by nám vypočítal tepelné ztráty? Nejlépe olomouc…
spaghetka
Před 5 lety
1
Arubio firma - zkušenosti
Ahoj všem, má prosím někdo zkušenosti s touto firmou z Hradecka? Děkuji předem velice🌞
irena233
Před 11 měsíci
6
Walk in s vanou
Ahoj, máte někdo takový styl koupelny? Walk in sprcháč šířka 180 + vana ? Jak se vám používá? Nějak…
cudla78
Před 5 lety
1
Zrcadlo za kuchyňskou linkou
Ahoj, máte někdo za kuchyňskou linkou zrcadlo? Nezajímá mě ted údržba, ale spíš zda to opravdu lz…
kikiwhite
Před 4 lety
14
Dřez pod dřevěnou desku?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte dřez pod dřevěnou deskou? Chtěli bychom takto usaze…
ivisci
Před 5 lety
1
1
2
…
302
303
304
305
306
…