O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
1,79 úroková sazba
Jakou vzít hypotéku? 1,79% 5 let fixace 2,29% 10 let fixace 2,29% 5let fixace a k tomu dostanu 50 0…
mignona
Před 5 lety
1
2
...
3
72
Conseq
Dobrý den manželka investovala do společnosti Conseq nemalé peníze s vidinou - naspoření na vybave…
alfonss
Před 5 lety
12
Vrba japonská (keř) - řez
Zasadila jsem si keř Vrbu japonskou. V podstatě nyní jsou to jen dvě větvičky cca 80 cm dlouhé a na…
jaasminka
Před 5 lety
1
Sklápěcí postel
Dobrý den, máte někdo sklápěcí postel? Pokud ano, kde jste ji koupili, případně který konkrétní typ…
tulda27
Před 5 lety
2
Cena podlahového topení
Jaká je cena teplovodního podlahového topení?Mám CN na 128m2 za 75tis bez DPH (vcetne montáze, rozd…
mp77
Před 3 lety
1
2
53
Zapuštěný bazén
Jen jsem tak koukal a chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s bazény Trend.Jestli někdo kup…
mpavka
Před 3 lety
1
2
34
Sprcha a sprchova vanicka
Zdravim jak mate u bazenu resenou sprchu a sprchovou vanicku? Diky za fotky a tipy.
tombra
Před 5 lety
1
Topné rohože pod zámkovou dlažbou - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo nainstalované topné rohože pod zámkovou dlažbou ve vjezdu do garáže nebo na p…
honzakotak
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Nabídka na hrubou stavba
Dobrý den, malý 1 NP bungalov z Ytongu. Dostali jsme nabídku na obvodové zdivo + vnitřní příčky vč.…
maanna
Před 5 lety
17
Zateplení soklu
Prosím o radu, je tento polystyren (Austrotherm XPS TOP P GK) vhodný na zateplení soklu. Prý jsou n…
1janina1
Před 5 lety
18
Odpad z pračky a myčky
Ahoj všem strechačkum, mám takový malý dotaz, nevím kam ho poradně zařadit, ale zkusím to. Slyš…
teresh07
Před 5 lety
5
Jak na podlahové topení
Dobrý den, Našla by se tu dobrá duše, která by mi poradila, jak postupovala při stavbě sprchového k…
zubr487
Před 3 lety
25
Schodiště (obklad, zábradlí) - postup prací
Máme betonové schodiště, které chceme z vrchní strany obložit dřevem a z čelní strany dát bílou ve…
renatka_k
Před 5 lety
1
Sandronokartonove zdi oprava
Zdravím, přestěhovala jsem ze zděného domu do domu který má zdi že sádrokartonu... Chtěla bych před…
dita_a_ivan
Před 2 lety
4
Nadzemni strojovna bazenu
Zdravim, Uvazuju o nazdemni plechove strojovne k bazenu (bazen 6x3x1,5m) . Planuju velikost strojiv…
tombra
Před 5 lety
4
Zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu
dobrý den, nevíte někdo, jak dlouho může trvat výmaz zastavniho prava z katastru? situace- barak v …
norikakaa
Před 5 lety
4
Jak sladit dekory podlah v navazujících mistnostech
Uvažujeme o dvou materiálech na podlahy - zádveří a koupelny dlažba - a ve všech ostatních místnost…
cbr
Před 5 lety
10
Garnýž 4m, dvojitá, kolejnička na záclonu .... kde koupit?
Všechy vás zdravím, kde prosím sehnat dvojitou garnýž v délce 4m tak, aby zadní záclonová byla kole…
ka900
Před 5 lety
2
Izolace
Dobrý den, potřebujeme radu zkušených. Asfaltový penetrační lak (nátěr) se dává jen na základovou d…
1janina1
Před 5 lety
5
Bydleni pred kolaudaci
Je tady nekdo , kdo bydlel uz pred kolaudaci ? Premyslime , ze bychom se nastehovali už pred , kdy…
puhelin
Před 5 lety
11
Dlažba v obyvaku a kuchyni
Chtela jsem se zeptat , zda ma nekdo doma dlažbu v obyvacim pokoji ? Kuchyn a obyvaci pokoj mame s…
vlasec
Před 5 lety
10
Závěsné WC pro systém Grohe
Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s dotazem. Na stavbě nám dali podomítkový splachovací systém …
solaris
Před 5 lety
5
Vojde sa toto sedenie na terasu 3,5x3m?
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti s týmto typom sedenia na terasu o šírke 3m? Plánujeme urobiť teras…
nina004
Před 5 lety
5
Vinyl lepený prosím o zkušenosti
Prosím Vás jak jste spokojený s lepeným vinylem ,máme panelový byt a nemůžeme se rozhodnout, někdo…
qeszi
Před 5 lety
5
Soused má problem
Chceme mít přístavbu kde vznikne kuchyň. Okna přímo na souseda vedla nás mít nebudeme, do ulice to …
kackabis
Před 5 lety
3
Povolení nebo ohlášky
Nevíte prosím někdo zda je třeba stavební povolení nebo jen ohlaska ? Jde o přístavbu na garáž kde …
cankikris
Před 5 lety
2
Velké okno
Ahoj měla bych prosbu. Máte někdo velké okno až k zemi ve druhém patře ? Budeme mít přístavbu kuc…
luckavra
Před 5 lety
28
Prosíme o foto podlahy Gerlor HQR
Ahoj, moc prosíme o fotky podlah Gerflor HQR. Vybíráme vzor a pouze podle malého vzorníku na prodej…
aludanewra
Před 4 lety
6
Obklady Rako Boa
Máte prosím někdo v koupelně obklad Rako Boa? Moc se nám líbí, tak bych se chtěla zeptat na zkušeno…
berculka1
Před 5 lety
4
Umývátko na wc
Ahoj! Prosím o radu, nemáte někdo zkušenost s umývátkem Kolo Nova Pro? Vybíráme ještě mezi Laufen P…
aloisie
Před 5 lety
3
1
2
…
300
301
302
303
304
…