O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh RD - zhodnocení
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu našeho bungalovu. Pozemek 17,2x30m. Vstup z jihu. Prosím o …
norikakaa
Před 5 lety
2
Svah u doma
Chtěla bych osadit svah u domu, vých.strana, asi tavolníky,ibišek, bobkovišeň, brslen?.. ukončit ne…
maximsoon
Před 5 lety
2
Střešní okna
Zdravím, mohl byste nám prosím někdo poradit, jestli je lepší zvolit střešní okna, která mají vnit…
tulda27
Před 5 lety
12
Nejlevnější varianta plotu
Dobrý den, řešíme plot do ulice, cca 70 m. Viděli jsme různé varianty plotu, nějakou představu co b…
m2s
Před 2 lety
1
2
...
3
67
Zakladova deska - rovinnost, prebrani, prosim radu
Dobry den, prosim o radu - zitra mame prebirat zakladovou desku od vetsi pristavby RD (neni jeste …
martin_fio
Před 5 lety
7
Nivelační stěrka
Máme betonove podlahy a chceme pokládat vinyl, je potřeba nivelační stěrka ? Popř. dělal jste si ně…
jandour
Před 5 lety
3
Těsnost vodovodní a kanalizační přípojky
Prosím o radu, kdo nám vystaví potvrzení o těsnosti vodovodní a kanalizační přípojky? Na stavebním …
xhex
Před 5 lety
2
Vyplatí se dotace Dešťovka?
Zdravim. Přemýšlím o napojeni nadrze na dest. vodu do domu na splachovani 2x wc a na pracku. Nadrz…
lontyna
Před 5 lety
20
sponzor fóra
Domy Trend s. r. o. - ma nekdo postaveno? Zkusenosti s firmou...
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Domy Trend z Kyjova? Existuje tu jiz jedno vlakno, ale obsah…
jenomkoukam
Před 5 lety
1
Dan z nabyti - vyplati si pockat na zruseni?
Ahoj vsem, mam takovou otazku: nasla jsem vysnenou nemovitost a jednam o jeji koupi. Uz je ten proc…
kristina_jasenska
Před 5 lety
25
Varná deska
Potřebuji poradit s výběrem indukční desky-do nové kuchyně chci určitě 80cm,bez integrované digesto…
qeszi
Před 5 lety
4
Na co si dát pozor při výběru stmívatelného osvětlení? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, řeším osvětlení v bytě v paneláku. Potřebuji dvě přisazená stropní svítidla do předsíně,…
laskovalenicka001
Před 4 lety
16
Designer, doporucite?
Doporucite prosim designera na navrh kuchyni....ale aby vse resil do detailu mel pripadne i rendero…
cankikris
Před 5 lety
3
Picasso (projektant) a spolehlivá stavební firma z JHM kraje
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Vaše návrhy a doporučení stavební firmy z Jihomoravského kraje…
dkey
Před 5 lety
1
Best
Prosím nemáte někdo plotové tvárnice best colormix Sahara nebo Arabica? Děkuji
iveetkaaa
Před 5 lety
1
Elektro sloupek
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda mi můžete někdo poradit. Vůbec tomu nerozumim. Cca půl metru …
linda_ppd
Před 5 lety
8
Rolety Deň a Noc - nesedí
nemáte skúsenosti s roletami Deň a Noc, že takto visia, a látka je navoľno? Mám v celom byte, a iba…
missy97231
Před 5 lety
1
Námraza na fasádě okolo kastlíků na žaluzie
Řeším problém s námrazou na fasádě. Máme na domě přípravu na předokenní žaluzie ve formě zaomítacíc…
kassal
Před 3 lety
3
Odstín tmavých oken - Metbrush - Alux
Zdravím vás! Mám dotaz k těm, kteří jste se rozhodovali mezi těmito dvěma odstíny oken, jakou jste…
zinzin
Před 4 lety
9
Tarkett
Dobré odpoledne, má někdo vinylovou podlahu značky Tarkett? Pokud ano,mohu poprosit o foto a zkušen…
lenny92
Před 4 lety
2
Bydlení u nemocnice Na Bulovce - hluk ze sanitek
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s bydlením v těsné blízkosti nemocnice? Mám možnost koupit krásný…
esthercerv
Před 5 lety
6
Projektanti Pardubice
Zdravím všechny...ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo doporučení na dobrého projektanta domu za …
dotch
Před 5 lety
5
Haier - lednice french door
Ahoj, máte někdo zkušenosti s lednicemi haier, ideálně typ french door, případně jinou značku s tím…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Odvětrávání kanalizace/odpadů
Dobrý den, ráda bych se jako laik zeptala na odvětrávání kanalizace, resp. odpadů. Pokud je mi zn…
obludak
Před 5 lety
4
Prostor pod brankou v oploceni
Zdravim, mame zdeny plot a pred i za brankou zamkovou dlazbu. primo pod dverma je pak takovy pruh (…
total
Před 5 lety
2
Designer Jeanne Marie
Dobry den. Spolupracuje ci spolupracoval nekdo s interierovou designerkou Interiery Jeanne Marie?
luke002
Před 2 lety
19
Dětské pokoje na sever
Ahoj, máte někdo dětské pokoje situované na sever? Koupili jsme pozemek, se stavebním povolením na …
cyklos
Před 5 lety
29
Návrh zahrady Pardubice a okolí
Ahoj, nemáte tip na někoho, kdo dělá v Pardubicích nebo okolí návrhy zahrad (bez či včetně realizac…
trupinka
Před 5 lety
1
Nákup z Polska- obklady, sanita
Dobrý den všem. Prosím ty, kteří máte zkušenosti s nákupem obkladů a sanity z Polska. Jak jste spok…
milan1965
Před 5 lety
17
Izolace kamenné zdi v koupelně
Dobrý den všem stavitelům, vrhli jsme se na rekonstrukci starého rodinného domu a nyní nás čeká kou…
moonisa
Před 5 lety
1
1
2
…
301
302
303
304
305
…