O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
...Má z vas dakto detail napojenia tohto madla na schodisku?
..zdravim vas stavbari.Má dakto z vás detailne foto takehoto madla na schdisku,to,ako sù spojenè ob…
annysek11
Před 5 lety
2
Poradite jakou penetraci?
Ahoj, Budu davat na jiz vybetonovanou terasu novou vrstvu 4-5cm na vyrovnani. Je tu nekdo kdo by p…
zdenna
Před 5 lety
1
HS portál od jiné firmy než zbytek oken
Dobrý den, vzali jste si někdo HS portál od jedné firmy a okna od druhé na 1 rodinný dům? Konkrétn…
leontynkar
Před 5 lety
1
SDK a uchycení parotěsky
Ahoj všem, obcházím fórum a inspirace a marně přemýšlím jak tito lidé, jejich fotky zde dám dělají …
zubr487
Před 2 lety
1
2
...
3
88
Kuchyně do "u" s malým oknem
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo stejně nebo podobně řešenou kuchyň? Návrh jsem s…
verunky
Před 5 lety
13
Splátka hypotéky
Zdravím, aktuálně kupujeme pozemek a ladíme projekt. Řešil jsem to se spousty kamarádů a známých a …
deto_oesya
Před 5 lety
16
Zasíťování pozemku
Hezký den, Uvažuji nad koupí jednoho pozemku pro stavbu RD, který není zasíťovaný. Všechny sítě jso…
sonaxoxo
Před 5 lety
23
Jak rekonstruovat starý dům z nepálených cihel a opuky?
Dobrý den, rekonstruujeme starý dům, který má základy z opuky. Opuka dále sahá do výše cca 50 cm na…
bigbig
Před 5 lety
14
sponzor fóra
Cena elektriky v domě 4kk zastavěné plochy 137m2
Ahojda všem, chtěla jsem se zeptat.. ještě jsem moc nepoptavala firmy na elektřinu, ale chci se zep…
elektrohubik
Před 5 lety
31
Zkušenosti s chlazením TČ do podlahovky
Dobrý den, zajímají mě vaše zkušenosti s chlazením pomocí TČ vzduch-voda do podlahového topení. Nev…
janopopovec
Před 5 lety
3
Cenová nabídka fasády a dotace
Dobrý den, dáváme dohromady celý položkový rozpočet na celou rekonstrukci, porovnáváme všechny nabí…
kpuctuha
Před 5 lety
1
Hn2d Weber
Zdravím Vás, prosím nemáte někdo odstín fasády hn2d od Weberu? Děkuji
tess188
Před 5 lety
9
Nahrazení radiátoru - francouzké okno
Dobrý den, potřebuji něčím nahradit radiátor Radik 11VK5001600 výkon má cca 1332W. Jedná se o star…
ppll33
Před 5 lety
2
Klouže kamenný koberec?
Dobrý den, pročítám různé články a diskuse a jsem zmatená, že někde se píše, že kamenný koberec klo…
selskyrozum
Před 3 lety
15
Kanalizace na dešťovku pod zídkou
Dobrý den, chystáme se stavět nízkou zídku ze štípaných betonových tvárnic, zídka bude mít na výšk…
sargic
Před 5 lety
2
Jak hluboke mate nikyv koupelne??
Zdravim vsechny,zajimaji me niky v koupelne u drevostavby.Jake mate rozmery nik?
bayt
Před 5 lety
4
Jímka na dešťovou vodu + ruční pumpa
Dobrý den, do budoucna řešíme jímku na dešťovou vodu na zahradě bez elektřiny (v nouzi benzínový g…
kofejn
Před 5 lety
8
Jakou krytinu do dětských pokojů?
Chtěli bychom do pokojíčku něco jiného než do zbytku domu, kde bude dlažba. Určitě něco přírodního,…
nadlomil
Před 3 lety
12
Podlaha nad sklepem
Dobrý den, prosím o radu ohledně podlahy. Opravuji starší chatu, která je podsklepená. Pustil jsem …
lenkadolejsi
Před 4 lety
2
Podlaha v zádveří
Zdravím, je lepší dát do zádveří vinyl nebo dlažbu? Zbytek domu bude vinyl (kromě koupelny, WC, sp…
tinabla
Před 5 lety
9
Stavení proud
Dobrý den, mám dotaz na zkušenější. Jaká je průměrná spotřeba stavebního proudu při interierivém do…
davex
Před 5 lety
6
Kamenna pracovni deska
Zajima mne prosim jakou mate a a tip na kamenictvi kde se da poridit za dobrou cenu? Dekuji
jitka_vavrinkova
Před 4 lety
1
2
54
Tepelné čerpadlo ?
Zdravím, chystáme se na stavbu RD konkrétně typ bungalov a rozhodujeme se, jestli si pořídit tepeln…
panlorenc
Před 4 lety
10
Je pozemek vhodný pro stavbu rodinného domu?
Dobrý den, jsem student VŠ a naskytla se mi možnost koupit stavební pozemek. Chtěl bych tedy radu,…
frf
Před 5 lety
8
Podlahovka a vytápění garáže
Zdravím! Budeme mít v celém RD teplovodní podlahové topení a nejsme si tak úplně jistí, co s garáž…
michellejm
Před 5 lety
12
Co je to za strom/keř?
Nevíte někdo co to je?
andy.ja
Před 4 lety
8
Co s čím ladíte? Podlaha,interierove dvere,co barva oken....
Zajímalo by mě, co jste upřednostňovali,aby to spolu ladilo? Barvu podlahy budeme mit dub,takový m…
cankikris
Před 5 lety
10
Co ke dverim
Prosim o radu, potrebuji nejakou rostlinku ke dverim.. Neco vyssiho, poradite mi co poridit?? Dekuj…
timoti
Před 5 lety
1
Příjezdová Cesta
Dobrý den, mám možnost koupit stavební pozemek, který je vzdálen 25 metrů od silnice. Vede k němu …
sviva
Před 3 lety
14
Plotové dílce kovové nebo z WPC?
Prosím o radu, potřebujeme cca 20 m dlouhý plot, plný (sousedi). Líbí se nám ploty z WPC,ale narazi…
katarinkakm13
Před 5 lety
1
1
2
…
303
304
305
306
307
…