O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Betonovedomy.cz
Zdravím, nenašel by se tady někdo se zkušeností s firmou betonovedomy.cz?
edriella
Před 4 lety
5
Poraďte sítě do oken proti hmyzu
Dobrý den, prosím poradíte kde sehnat nějak levněji sítě do oken na rámu proti hmyzu? Mám čtyři okn…
catle
Před 1 rokem
11
Připomínky k našemu projektu bungalovu
Zdravím, konečně se nám do ruky dostal projekt. Nemáte k němu nějaké připomínky, rady,..? Nám se …
elwe
Před 5 lety
19
Okrasné záhony
Dobrý den, hledala jsem, nenašla a tak se ptám tady. Jaká nejlepší výplň je v okrasných záhonech? J…
atilius
Před 5 lety
2
Jaké ornamentní sklo do koupelny?
Máme koupelnu do ulice (řadovka, hned u chodníku) s velikostí okna š1000/v1350.Máme navržené sklo m…
davex
Před 4 lety
17
RAKO - obklad TESS
Ahojte! Máte niekto obklad Tess od Rako? Videla som zatiaľ len na nete a ten, ktorý je nazvaný ako …
mueblito
Před 5 lety
1
Projekt souseda
Zdravím soused si chce postavit dům 3,5m od hranice čímž sice dodrží veškeré předepsané vzdálenosti…
atilius
Před 5 lety
27
Záclony chránící před prudkým sluncem - jaké máte nejraději?
Ahoj, sháním něco mezi závěsem a záclonami - spíš záclonu. Bude většinu času vytažená, a když bude …
myfairlady
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Projekt garáže s obytným podkrovím
Ahoj Všem, chtěl bych se zeptat jak je to se stavebním povolením pro garáž s obytným podkrovím. Ch…
norikakaa
Před 5 lety
2
Mělké horní skříňky
Zdravím. Potřebovala bych pouze horní kuchyňské skříňky. Ale mělké, tak 20cm. Kuchyňská studia děl…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
6
Váš názor na projekt s obývacím pokojem na sever?
Dobrý den Rád bych se zeptal na názory na můj projekt. Obývací pokoj je na sever z důvodu krásného…
slabici
Před 5 lety
6
Obklady
Zdravím, nesetkal se někdo někde s těmito (podobnými) šedými obklady? Díky moc za nějaké info.
wendy22
Před 5 lety
1
Venkovní fontánka - zkušenosti a tipy
Moc se mi líbí zahradní fontány, ale vůbec nemám zkušenosti jak dlouho vydrží a zda je lepší varian…
jaasminka
Před 5 lety
1
Předokenní rolety nebo žaluzie
Co poradíte do novostavby RD - předokenní rolety nebo žaluzie? Výhody, nevýhody, cenový rozdíl,...?…
hamikaw
Před 5 lety
12
Soud kvůli sousedské šikaně - máte někdo za sebou?
Ahoj, čtyři roky snášíme šikanu ze strany sousedky. Důvody jsou různé. Přesto neznáme žádný podobn…
vlada24
Před 4 lety
4
Silikony, tmely aj. po expiraci
Dobrý den, prodloužený víkend se nabízel k úklidu sklepů a garáží při kterém jsem našel poměrně do…
radim83
Před 5 lety
2
Dub Halifax, tv stěna, botník, udrzba
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat máme v planu si nechat udělat tv stěnu a botník kombinace bílá a H…
jana0009
Před 5 lety
1
Tepelné čerpadlo Protherm
Dobrý den, máte někdo zkušenost s TČ Protherm? Děkuji
faro202
Před 9 měsíci
16
Přesah u sedlové střechy 35° z vazníků
Zdravím všechny, nenašel jsem odpověď a tak zakládám novou diskuzi. Jsem ve fázi projektu a řeším m…
zdar2020
Před 5 lety
1
Příprava terasy pro terciky
Dobrý den, potřebuji radu na vyhlazení terasy, aby se na ni dali položit terciky. Terasa je ve spad…
fidjisek
Před 5 lety
1
Obklad břidlice
Krásný den, prosím o vaše názory jak by jste udělaly obklad z přední strany baráku, viz foto. Porad…
zps
Před 5 lety
3
Jaká cena za bungalov na klíč je normální?
Mám možnost koupit bungalov na klíč za 3,5 mil. 4 kk, 125 m2 zastavěná plocha, zděný ytong, cena je…
zlaticko8
Před 5 lety
30
Epoxidová podlaha do garáže
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nerealizoval epoxidovou podlahu do garáže. Podklad mam…
palulo
Před 5 lety
2
Jeden dlouhý vyvýšený záhon nebo více malých?
Chystáme se vybudovat na naší svažité zahradě vyvýšený záhon cca 5,5 m dlouhý a 1,5 m široký. Z dův…
edcbubu
Před 5 lety
4
Zásuvky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jste montovali zásuvky do zateplení ? Elektrikář nám říká, že dle …
radim83
Před 5 lety
4
Zkušenosti - Raj podlah, Radotin
Ahoj, Mate zkusenosti s firmou Raj podlah z Radotina? Dekuji za jakekoliv informace.
kamila_mare
Před 5 lety
1
Betonování sloupků brány
Dobrý den, už jsem pročetl kdeco, ale nikde jsme nenašel, jak co nejlépe ukotvit sloupek před beto…
advid
Před 5 lety
8
XPS sokl
Zdravím:slight_smile: Prosím potřebuji radu...O víkendu jsme lepili na sokl polystyren XPS. Vše pot…
jirijozak
Před 5 lety
5
Mají banky interní i externí odhadce?
Zdravím, všechny banky mají interní a i externí odhadce? Má někdo zkušenosti s oběma a jak jste u n…
tulda27
Před 5 lety
10
Dveřní jednotka - naklopení ke vchodu - Commax
Dobrý den, řešil někdo naklonění dveřní jednotky ke vchodu? Zakoupil jsem domácí videotelefon comma…
radek84
Před 5 lety
1
1
2
…
305
306
307
308
309
…