O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nové pojezdy na posuvné dveře v pouzdře
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, kde koupit novou lištu a nové pojezdové vozíčky do dveří…
lillien88
Před 5 lety
1
Dodatečné instalace podlahoveho konvektoru
Zdravim, Je tu nekdo kdo dodelaval k podlahovemu topeni elektricky podlahovy konvektor k francouzsk…
zdenna
Před 5 lety
1
Dispozice malá kuchyň
Zdravím, v RD máme menší kuchyň - 7m2 + špajz. Zkouším si tedy pomocí ikea plánovače udělat předst…
verunky
Před 5 lety
6
Stavba a manzelstvi
Ahoj, chtěla bych vědět, jak to máte ostatní na stavbách. Teď s partnerem procházíme nějakou krizi,…
atilius
Před 5 lety
8
Kombinované wc a bidet
Dobrý den, máte někdo doma kombinaci bidetu a wc, nejlépe něco, kde jde nastavit teplota vody atd.?…
mj129
Před 3 lety
11
V ktorej fáze stavby je najlepšie urobiť murovanú krbovú vložku?A ako riešiť externý prívod vzduchu?
Dobrý deň, sme vo fáze,že máme hrubú stavbu. Položené asfaltové pásy a urobený komín. Riešime kedy …
maanna
Před 5 lety
10
Vyvýšený záhon - vychytávky a typy
Plánujeme vyvýšené záhony -nejspíše ze ztraceného bednění (z důvodu životnosti). Budu ráda za rady …
slabici
Před 5 lety
2
Ideální velikost :-) vyvýšeného záhonu?
Existuje něco takového? Místa máme dost a uvažujeme záhony dva u sebe.
jaasminka
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Kuchyň - dekor REZ - máte? zkušenosti?
Ahoj, je tu někdo kdo má kuchyni v té nové barvě - rez? zajímaly by mě fotky jk vypadá v interiéru…
magda_beckova
Před 5 lety
13
Venkovní žaluzie a parapety
Dobrý den, plánujeme venkovní žaluzie a chci se zeptat, zda se na parapet vleze i truhlík s muškáty…
cyklos
Před 5 lety
2
Základová deska technologická přestávka
Hezký den. Nemám se bohužel na koho obratit, tak to zkouším tady :slight_smile: Stavíme s RD Rýmař…
jenye
Před 5 lety
3
Pomoc s koupelnou
Zdravim, mame koupelnu 2,40 x 2,40. Dokazal by mi nekdo udelat navrh, jak by mohla koupelna vypadat…
t_makovice
Před 5 lety
9
Cihly Ecoton
Ahoj, chceme stavět z ecotonu iso maxi 36,5. Ze stavebnin mi poslali cenovou nabídku, ale ráda bych…
hasicpavlos
Před 5 lety
6
UŽITKOVÁ VODA - DOVOZ
Dobry den, poradil by mi nekdo jestli by se dala privest uzitkova voda ?? Nadrz je pres zimu prazdn…
candat
Před 5 lety
18
Bez jakého stromu/keře/rostliny si neumíte představit svou zahradu?
Máme velkou členitou zahradu, kterou postupně zvelebujeme. Máme spoustu místa u plotu, na skalce, v…
petra_d
Před 5 lety
27
Dveřní pouzdra
Dobrý den, máte zkušenost s jinými dveřními pouzdry než JAP a Eclisse? Díky za tip.
jandour
Před 5 lety
15
Dům na klíč - Domky CZ s.r.o.
Dobrý den, prosím o informaci, zda někdo stavěl RD na klíč od stavební firmy Domky CZ s.r.o. - htt…
roman86
Před 5 lety
1
Kulatý sprchový kout bez vaničky - jak vypadají dlaždice?
Do koupelny nám lépe pasuje kulatý sprchový kout, ale nechceme dlaždičku. Na podlaze máme navržené …
janazzz
Před 5 lety
1
Doporučení na firmu
Dobrý den, chtěli by jsme si nechat postavit rodinný dům a dívali jsme se na Ekonomické stavby ale …
romik67
Před 5 lety
2
Jak vyrovnat terasu
Ahoj, jdu si za Vama pro radu. Mam terasu ze ZB kterou jsem pak vylival betonem. Bohuzel je to vel…
dkrukovsky
Před 5 lety
13
Šikovný projektant
Ahoj lidi, chtěli bychom se pustit do dřevostavby. Nemáte někdo tip na šikovného projektanta z Jihl…
okr460
Před 5 lety
3
Projekt bungalovu 9 x 13 (14) m
Dobrý den všem, jsme ve fázi projektu na bungalov, dřevostavba rozměr 9 x 13 (14) m, ta závorka pr…
zlaticko8
Před 5 lety
23
Zahradní domek s plotem
Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu postavit zahradní domek na hraně pozemku a udělat tak stěnu zahr…
skunkos
Před 5 lety
4
Jak velká okna do bungalovu 9 x 14 m?
Přeji hezký den všem, mám na vás dotaz. Jsme ve fázi projektu bungalovu-dřevostavba 9 x 14 m, sedl…
jarin1
Před 5 lety
10
Změna územního plánu zkraceným způsobem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li někdo řešil Změnu územního plánu zkraceným způsobem ? Má si…
viados
Před 5 lety
6
Světlovod
Zdravím stavitelé, má tady prosím někdo zkušenosti se světlovody od firmy VELUX? Vychází mi nejlépe…
zkamka
Před 4 lety
2
Používáte chytré žárovky?
Přes co ovládáte?
hanarejch
Před 5 lety
1
Dvířka pod vanou
Zdravím, povedlo se mi rozbít dlaždičku, která zakrývala prostor pod vanou. Náhradní nemám. Vím, že…
rybar1
Před 5 lety
2
Více druhů oplocení kolem domu
Zdravím stavitelé, je tady někdo kdo má na pozemku kolem domu dva různe typy plotů? (Myšleno např.…
bayt
Před 5 lety
4
Od koho kuchyň? Vaše zkušenosti
Ahoj, plánujeme kuchyň. Mám sepsaných několik kuchyňských studií či truhlářů, má někdo s nimi jakou…
happy_barbucha
Před 3 lety
16
1
2
…
307
308
309
310
311
…