O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Právník a stavební dozor Ústí nad Labem
Hezký den, Chtěli bychom se jen dotázat, zda nám někdo může doporučit právníka, který by nám mohl …
m2s
Před 4 lety
6
Akutální úroky na výstavbu domu - duben 2020
Prosím všechny, kterým finanční poradci nabízeli (nabízejí) hypotéku na výstavbu domu teď aktuálně …
damada
Před 5 lety
1
2
32
Vynyl po rekonstrukci v panelákovém bytě. Prosím o radu.
Dobrý den, jsem trošku zklamaný/zoufalý ze situace. Prováděl jsem celkovou rekonstrukci panelovéh…
hanarejch
Před 5 lety
6
Tvar kuchyně s obývákem , rozměry oken
Dobrý den, prosím poraďte jak by bylo podle vás nejvhodnější uspořádat obývák s kuchyní a jídelnou.…
cankikris
Před 5 lety
13
Vliv využití odkladu splátek na budoucí hypotéku
Dobry den .Mohu se zeptat, pokud bude vyuzita moznost splatkoveho pardonu a za napr dva roky bych z…
spaly
Před 5 lety
3
Řemeslnící - Zlínský kraj
Ahojte, během stavby jsem vyzkoušel mnoho řemeslníků, někteří byli fakt průšvih, ale někteří byli v…
ksarka
Před 5 lety
2
Zničená sádrokartonová zeď po tapetě
Dobrý večer všem, potřebovala bych poradit, jak postupovat při malování poškozené zdi ze sádrokart…
sonaxoxo
Před 5 lety
2
Jakou možnost zvolit?
Zdravím, už poměrně dlouho procitam fórum a jelikož se už nejspíš blížíme ke koupi pozemku, zajímal…
kofejn
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Přístřešek pro auto
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je nějaké řešení , aby mi přístřešek na auto úplně nezastinil …
jumpmans
Před 5 lety
5
Šedý dům - jakou barvu dřeva na zahradní domek?
Dobrý den, kdo máte omítku domu do šeda, jakou barvu máte na dřevěných prvních na zahradě? Na šedou…
outanka
Před 5 lety
1
Lino x plovoučka x něco jiného?
Předěláváme pokoj po babce, kde na podlaze byla dřevěná prkna. Ta jsou prožraná červotoči, takže se…
hankaah
Před 5 lety
2
Špatné rozměry?
Má někdo podobnou zkušenost? Po dlouhé době jsme se dostali do fáze, že přijeli montážníci s vyrob…
mirek1990
Před 5 lety
1
Venkovní parapety
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký materiál venkovních parapetů je lepší? Koukala jsem na hliníko…
ptjj
Před 5 lety
4
Taška nebo plechová krytina
Zdravím, žádám o další pomoc a zkušenosti. Projektujeme RD a řešíme střechu (jednoduchá, 120m4 a 35…
tente84
Před 5 lety
8
Mrazak v garazi a suflikovy, nebo pultak?
Dobry den, vahala sem, jestli se ted v dobe koronavirove poustet do tehle debaty, ale koupe mraza…
fidorka86
Před 5 lety
25
Vlastnické právo vs. hypotéka
Dobrý den, s přítelem chceme stavět dům. Měli jsme se brát, ale vzhledem ke koronavirové situaci js…
puhelin
Před 5 lety
3
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch + el. topné kabely
Zdravím Vás stavitelé, máme v projektu navrženo vytápění tepelné čerpadlo vzduch-vzduch a elektric…
cankikris
Před 5 lety
17
Projektant + stavební firma
Ahoj, chystáme se stavět a potřebovali bychom tip na projektanta a především na solidní stavební fi…
boby1
Před 5 lety
1
Pokládka lina na litý beton.
Dobrý den, prosím o radu. Je možné položit lino na litou betonovou podlahu rovnou nebo je třeba niv…
skunkos
Před 5 lety
3
Vyvýšený schodek před vstup. dveřmi ano nebo ne?
Dobrý den, rozhodujeme se, zda nechat před domem dlažbu v rovině od branky až k domu, tj. cca 6m, n…
jenye
Před 5 lety
7
Kohoutek na vodu na zahradě
Jak máte řešený kohoutek na vodu na zahradě. Chceme jednak na zalévání na hadici a jednak když si n…
vit_kupera
Před 4 lety
12
Stříška nad vchod - poradíte jak zpracovat?
Stavíme z cihel Porotherm 44 bez zateplení. Hrubá stavba je už hotová a nad vchod si představujeme …
kofejn
Před 5 lety
3
Tarkett a elektricke podlahové topení
Ahoj, chci se zeptat, jestli bude nejaky problem v kombinaci lepenych vinylovych dilcu Tarkett iD I…
honzap88
Před 5 lety
1
Střešní okna a světlovody
Ahoj stavitelé, s manželem řešíme výběr střešních oken a rozhodujeme se mezi firmou Velux a Roto. …
doog
Před 4 lety
10
Nová zeď, nutno penetrace?
Ahoj, zitra se chystam natahnout lepidlo s perlinkou na novou zed s Ytongu. Cetl jsem ze neni a ze …
xavik
Před 5 lety
13
Kuchyně, co říkáte na návrh?
Ahoj, už jsem tady viděla spoustu chytrých rad a tak bych se chtěla poradit taky :slight_smile: Za…
abasim
Před 5 lety
6
90 % LTV
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte nedávné zkušenosti se ziskem 90 % LTV hypotéky. Dočetla j…
arielka222
Před 5 lety
12
Retenční nádrž, studna
Dobrý den, Jsme ve fázi projektu RD. Aktuálně řešíme vodu. Potřebujeme radu. Vodu chceme hlavně na…
atilius
Před 5 lety
17
Dlažba - kde sehnat
Ahoj, asi budu mít smůlu ale i tak to zkusím.. Na třetí týden v dubnu máme domluveného obkladače sk…
dollysek7
Před 5 lety
1
Dvojumyvadlo - jiná rozteč sifonů, než je stavební příprava
Máme v koupelně hotové rozvody vody i kanalizace a obklady a řešíme osazení dvojumyvadla. Počítali …
davex
Před 5 lety
2
1
2
…
309
310
311
312
313
…