O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupelna z ložnice - ano či ne?
Dobrý den, mám dotaz na ty, kdo mají koupelnu přístupnou pouze z ložnice. (bungalov 3 kk) Nejdou…
kocicak123
Před 6 lety
3
Fototapeta z Aliexpresu - riskli byste to?
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s fototapetami z Aliexpresu? Jaka je kvalita? Premyslim, zda do toho…
kama29717
Před 6 lety
1
Přívod vzduchu komínem nebo podlahou?
Je lepší externí přívod vzduchu základovou deskou nebo v komínu kominovou tvarnicí, a když by byl z…
stavar2015
Před 6 lety
5
Jakou střechu - pultová vs. sedlová 27° vs. rovná?
Jakou by jste dali střechu? Praktičnost a hlavně cena. Dům přízemí +plnohodnotné patro 10x8 m. Pu…
ansgy
Před 6 lety
2
Dřevostavba - je rizikovější z hlediska vlhkosti?
Ahoj, zvažujeme postavit dřevostavbu, z hlediska rychlosti stavby a nejen toho. Ale manžela v práci…
zubr487
Před 6 lety
13
Nástřel projektu bungalovu
Zdravím, vkládám sem první nástřel projektu (spíše myšlenky) bungalov. Celková plocha vychází na 26…
travas
Před 6 lety
10
Jaký komín do dřevostavby?
Prosím o radu,rozhodli jsme se přes zimu pritapet krbem,jsme ve fázi výstavby RD. U většiny dřevost…
geodett
Před 6 lety
6
Sklon u valbové střechy 17 stupňů, bude to vypadat dobře?
Dobrý den nechali jsme si udělat projekt rodinného domu bungalovu valbovou strechou a palenou taško…
karel201
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Ariston Lydos Hybrid 100 - recenze
Má někdo tento ohřívač vody s tč? ARISTON Lydos Hybrid 100?jaký je? Spokojenost?hlučnost? Úspora?
zubr487
Před 3 lety
4
Umístění klimatizace v RD
Dobry den, Na jare se chystame stavet bungalov s tepelnou ztratou 3,7 kW. Pro vytapeni jsme zvol…
kopca89
Před 6 lety
5
Podsklepený bungalov ve svahu - váš názor na projekt
Ahojte, budu moc vděčná za jakékoliv poznatky k našemu projektu, patláme se v tom, furt něco měníme…
hopetr
Před 2 lety
18
Doporučení firmy na výměnu střechy z okresu Frýdku Místka
Dobrý den. Můžete mi doporučit solidní a nepředraženou firmu na výměnu střechy? Napište na mail lip…
lipali
Před 6 lety
3
Stavební firma + technický dozor pro stavbu v okrese Praha východ
Ahoj, kousek od Říčan u Prahy si chci nechat postavit RD z Heluzu nebo Porothermu (přízemí + podkr…
smary00
Před 6 lety
1
Kdo mi vyrobí kuchyň v tomto stylu ze Zlínska?
Prosim, poradte mi, ktera firma na Zlínsku, pripadne i nekde jinde je schopna vyrobit neco v tomto …
smidovae
Před 6 lety
11
ČOV hledám firmu, která dělá instalaci, výkonové práce,usazení ČOVky a retenční nádrže oblast Vyškov
Prosím hledám firmu, která by nam provedla instalaci COVky a retenční nádrže - oblast Vyškovsko. Ma…
richid
Před 6 lety
1
Myčka nádobí AMICA MI 428 AEBLDS - nerozpouští se tablety
V říjnu jsem koupila vestavnou myčku nádobí AMICA MI 428 AEBLDS a včera ji reklamovala. Nechce mi r…
radusko01
Před 6 lety
4
Jaký materiál pracovní desky v dekoru dřeva?
Ahoj všem. Plánuji do baráku bílou kuchyň s pracovní deskou v dekoru dřeva, ale nevím, jaký materiá…
tomas80
Před 6 lety
22
Názor na malý bungalov 4+kk
Ahoj, prosím o názor na půdorys o rozměrech 11*9m ...obývák s kuchyní vychází na 28m2, ložnice a dě…
vochijo
Před 6 lety
21
Jaký strop - panely např. Heluz nebo betonový spiroll?
Jaký udělat strop novostavba přízemí +patro, 10 x 8 m, obvodové zdi heluz 30 + zateplení, jaký stro…
jirca456
Před 3 lety
19
Plánování kuchyně 8m2 - prosím o radu, návrh
Zdravím všechny přítomné. Jsem zde nová, zatím se tu rozhlížím a chtěla jsem se zeptat, zda by mně …
mushabelka
Před 6 lety
1
Profil okna od Svět oken, Blyweert Olympia HI. - zkušenosti
Dobry den, uvazujem o kupe tychto profilov od Svet oken. Mate niekto skusenosti ? Dakujem za kazdy …
simekstano
Před 6 lety
1
Jakou značku bojleru?
Ahoj, budeme mít elektrický bojler, jakou značku doporučíte? Jsme 3 a do budoucna snad 4 v baráku, …
josef_vavra
Před 6 lety
17
Sousedovy psi ničí náš plot a chodí k nám na zahradu
Dobrý den, tento problém řeším se sousedem, se kterým jinak máme dobré vztahy, už dlouhodobě. Nejd…
catle
Před 6 lety
12
Bourání starého domu - vyplatí se to?
Zdravím, uvažujeme, že bychom koupili starý dům na perfektním místě. Je to v jedné vesnici - upros…
h_jiz_mor
Před 6 lety
22
Názor na bungalov 4+kk
Dobry den prosim o nazor na rozmisteni mistnosti.dekuji
luj89
Před 6 lety
4
Interierové dveře - Prüm, Sapeli a Hörmann
Mozna uz tady takova diskuze je, tak se predem omlouvam. Resime dvere do interieru a nechali jsme s…
petraaa888
Před 4 lety
1
2
37
Rekuperace vedle ložnic, nebude slyšet hluk?
Stavime dvoupatrovy rodinny dum a chceme rekuperaci k rizenemu vetrani, ne k vytapeni. Je varianta …
keany
Před 6 lety
13
Skladba podlahy v 1.patře
Zdravím, rekonstruujem starší rodinný domek a nyní řešíme skladbu podlahy v prvním patře. Původ…
martinmpm
Před 6 lety
3
Doporučení na projektanta Ostrava a okolí
Dobrý den, máte prosím někdo tip na levného projektanta na RD z Ostravy a okolí? Děkuji
sabina15
Před 6 lety
4
Jaké palubky na strop?
Máte někdo podbítý strop palubkami? Jaké jste volili ( materiál, tloušťku, šířku) budeme mít v obý…
catle
Před 6 lety
2
1
2
…
432
433
434
435
436
…