O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tepelné čerpadlo země-voda vs. fotovoltaické panely
ahoj, budeme stavět dům asi 260m2 zastavěná plocha (i s garáží), z ytong 450 lambda bez zateplení…
zubr487
Před 5 lety
17
Jaká je platnost stavebního povolení na vrt?
Dobrý den,prosím, nevíte jaká je platnost stavebního povolení na vrt. Je nějak časově omezená? Chce…
puhelin
Před 6 lety
6
Jakou vzdálenost mezi garáží a domem?
Ahoj, chceme stavět garáž u domu, prechod z garáže do domu bychom řešili přístřeškem, ale nevíme ja…
kopruz
Před 6 lety
3
Jak omezit průhlednost plotu?
Zdravim vsechny a prosim o vase napady a rady. Mame hotovy plot z wpc plotovek s KB bloky ( viz.fo…
plaintruth
Před 6 lety
16
Rozpočet minidomku k rekreaci a stavbou svépomocí
Zdravím všechny........mám prosbu. S manželem se nám naskytla příležitost koupit pozemek ve výborné…
anetka2017
Před 6 lety
3
Prosím o názor na rozmístění v bungalovu
Dobrý den prosím máte někdo podobný projekt bungalovu dle tohoto, líbí se nám oddělena část spací o…
pepitocz
Před 6 lety
21
Matný obklad v koupelně, jaká je údržba?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti se světlým matným obkladem v koupelně? Jaká j…
aletom
Před 6 lety
1
Taška nebo plech - na obytné podkroví?
Ahoj, budu rekonstruovat podkroví a nevím co dát na střechu?! Cena pálená/hliník. Náročnost pokl…
kudlacek
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Je nutné celoplošně zadeštit střechu?
Ahoj, je nutné celoplošně zadeštit střechu? Pod střechou bude podkroví,ale realizovat se bude až s …
vrajmantak
Před 6 lety
2
Teplá voda do kuchyně a koupelny, řešení
Ahoj,mám dotaz,budeme mít technickou místnost s bojlerem cca 7m od kuchyně a od horní koupelny asi …
ivaa32
Před 6 lety
15
Firma domy domky pozemky zastoupená paní Lucií Eltayef Černou - zkušenost
Prosím máte někdo zkušenost s touto stavební filmou, která nabízí pozemky se stavbou domů v Ostravě…
anonym1988
Před 5 lety
1
2
49
Jaký typ značky vybrat na koupelnové systémy a baterie?
zdravím, potřeboval bych poradit jaky typ značky je osvědčený a nebo jakou jste zvolili vy baterii …
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Společné oznámení záměru - jak probíhá?
Máme od začátku prosince podanou žádost o společné oznámení záměru a zatím nám nepřišla žádná infor…
funnym
Před 6 lety
3
Kombinace omítek a sádrokartonu - ano či ne?
Zdravím všechny, prosím o radu - stavíme z porothermu 30 na pěnu + budeme mít 15cm polystyren a ře…
tente84
Před 6 lety
17
Zakrytí půdy OSB - kondenzace vody
Ahoj, Prave zakryvam pudu osb deskami, aby byla pochozi pro ukladani veci. Dnes jsem jedu OSB zved…
klouzek
Před 6 lety
1
2
47
Jaký máte názor na tento návrh domu 4+kk?
Tento návrh už je několikátý, tento se mně zdá být rozumný ale to samé jsem si myslel i tom předešl…
werisska
Před 6 lety
25
Ohlášení stavby bez souhlasu vlastníků okolních pozemků
Pro ohlášení stavby je souhlasu "sousedů" třeba pouze v případě, že se stavba přímo dotýká jejich p…
bamak
Před 6 lety
1
2
39
Prosba o vyplnění dotazníku na téma - Bytová kultura a životní prostředí
Hezký den, ráda bych Vás poprosila o pomoc při vyplnění dotazníku k mé závěrečné práci na téma Byto…
kossakowski1980
Před 6 lety
12
Přivedení vody z vlastní studny za 154.000, je to ok?
Dobrý den, nechali jsme si připojit vodu z vlastní studny, v délce cca 50m ve svahu, konečná cena s…
jane.truth
Před 6 lety
7
Musí být komín pouze rovně?
Dobrý den, předpokládám, že to je asi blbá otázka, ale líná huba holé neštěstí. Musí být komín po…
kopca89
Před 6 lety
5
Domy Jiroušek nebo Goopan building - recenze
Ahoj, rádi bychom dřevostavbu ,ale nemůžeme se rozhodnou, kterou firmu vybrat. Je tu někdo, kdo má …
kopruz
Před 6 lety
1
Digestoř v podhledu, máte někdo zkušenost?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo nějaké zkušenosti s tímto typem digestoří. Případ…
martii1
Před 6 lety
11
Prosím o váš názor na projekt
přemýšlíme o tomto domečku, co říkáte na projekt. plusy, minusy, nápady....díky za každý
slabici
Před 6 lety
20
Sekundární vytápění RD elektrikou - ano či ne?
Primarni vytápění mame krbovou vlozku s vymenikem. Resime sekundarni vytapeni, kdyz nahodou prijede…
tomas80
Před 6 lety
3
Dřevěný strop v domě s obytným podkrovím - zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s dřevěným stropem v domě s obytným …
janisek13
Před 7 lety
1
Kdo dával zateplenou cihlu na první 3 šáry?
Ahojte, chci se zeptat kdo dával zateplenou cihlu na první 3 sary domů. Někdo dává zateplenou cihl…
rimmer
Před 6 lety
7
Jaké máte vytápění v patře?
Ahojte, jaké máte vytápění v patře domě ?V přízemí chceme všude podlahové vodní topení . Zdroj te…
martin_fio
Před 6 lety
13
Zbourání naší zdi na hranici pozemku
Zdravim vas, planujeme rekonstrukci, jejiz soucasti bude zbourani starych staveni a na jejich miste…
puhelin
Před 6 lety
13
Vytápění elektrokotlem a akumulační nádoba
Dobrý den , mám takové dilema ohledně vytápění dům a ohřevu teplé vody. První varianta je elektroko…
vrajmantak
Před 6 lety
4
Vnitřní příčky, jaké zvolit?
Ahoj, budu objednávat vnitřní příčky, ale nemůžu se rozhodnout. Řeším šířku 11,5cm od Heluzu, kt…
travas
Před 7 lety
2
1
2
…
433
434
435
436
437
…