O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaká je cena za m2 práce od sádrokartonáře?
Zdravím, chtěla bych se zeptat kolik jste platili za práci SKD? Uložení rastru + ploten.. Vatu s…
sdkguru
Před 6 lety
9
Umyvadlo na WC - ano či ne?
Ahoj, resime projekt maleho bungalovu, kde bude jedno wc oddelene od koupelny (hned vedle). Premysl…
lenkadolejsi
Před 6 lety
1
2
39
Nemáte někdo dveře Erkado odstín sonoma greko?
Pěkný den všem - chci se zeptat, jestli nemáte dveře od Erkado a zrovna v odstínu sonoma greko? Moc…
petramana
Před 7 lety
1
Tvrdá voda - úprava pomocí AQUASAR
Ahoj všem, má někdo osobní zkušenosti s touto, poměrně cenovou dostupnou a jednoduchou úpravou tvrd…
davex
Před 7 lety
3
Názor na projekt přízemního bungalovu
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o všeobecný názor na půdorys přízemního bungalovu. (z energetic…
lubik03
Před 7 lety
22
Odpad ze dřezu
Dobrý den, Ahoj, Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti, protože v tomhle odvětví jich zase tolik …
melin6
Před 7 lety
14
Čistič na rámy plastových oken
Zdravím, chtěla bych se optat jestli používáte nějaký čistič na rámy plastových oken? Popřípadě jak…
marsi85
Před 7 lety
1
Předokenní rolety - nepočítalo se s nimi při zdění. Řešení?
Dobrý den, v průběhu hrubé stavby jsme se rozhodli, že by jsme chtěli předokenní rolety pod fasádu…
lukoid
Před 5 lety
19
sponzor fóra
Dům kupní cena 2.8 milionu - kolik bude tak odhadní cena?
Chci si koupit starší RD, ale normálně k obývání, žádná NUTNE rekonstrukce (i když všechno už je st…
yvettka83
Před 7 lety
7
Koupit dům kde radiátory nejsou pod okny ale na druhé straně místnosti?
Plánuji koupi RD, všiml jsem si už u více domů (2-3?) co mi celkem jakž takž líbily že radiátory ne…
candat
Před 7 lety
6
Rozdíl ve stavbě na ohlášku vs. na stavební povolení
Prosím o jednoduché vysvětlení, jaký je rozdíl stavět na ohlášku anebo klasické stavební povolení? …
lala211
Před 5 lety
11
Stavět na klíč nebo svépomocí - vaše názory a zkušenosti
Dobrý den, s přítelem bysme chtěli začít stavět ale furt se nemůžeme rozhodnout jestli to zkusíme …
petrsv1000
Před 7 lety
20
Rezervační poplatek a platba za projekt z hypotéky
Zdravím, neřešil jste někdo možnost hrazení částky za projekt (v podstatě rezervační poplatek na st…
ookami_hime
Před 7 lety
9
Zkušenost ze stavbou novostavby na kraji CHKO?
Kupujeme pozemek na kraji CHKO. Rádi bychom stavěli na klíč. Bohužel se na stavbu vztahuje mnoho om…
nicmat
Před 5 lety
4
Chalupa jako přechodné bydlení?
Ahoj, Potřebovala bych poradit. Rádi bychom přítelem už bydleli sami. Bohužel v našem okolí nejsou…
benjik
Před 7 lety
4
Firma na dekorativní stěrku z okolí Prostějovska
Zdravím, Chtěla bych do obývacího pokoje na dvě stěny udělat dekorativní štěrku. Barva by měla být…
alzzzbeta
Před 7 lety
2
KM Beta šedá krytina - máte někdo?
Ahoj, prosím nemáte někdo krytinu KM Beta šedou? Nelíbí se nám úplně černá střecha, rádi bychom spí…
wario
Před 7 lety
7
Kuchyně xxxLutz, truhlář nebo jiná?
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci staršího domu a začínáme přemýšlet o kuchyni. Představu mám …
xvlcv00
Před 7 lety
6
Pozemek bez kanalizace a plynu, jde to?
Zdravim, mame na vyber ze 2 pozemku. 1. Je mensi 863m, ma vsechny site (el, voda, plyn, kanalizac…
galvac
Před 7 lety
16
Jaké tepelné čerpadlo vybrat? Výhody a nevýhody?
Kdo má TČ a jaké jsou výhody, nevýhody. Jaké TČ doporučujete a radiátory či podlahové vytápění. Nov…
josef_vavra
Před 7 lety
1
2
38
Zahrada, která je střechou na garáži - jaké rostliny dát?
Dobrý den! Potřebovala bych poradit s realizací zahrady, která je střechou garáže. Zahrada má hlo…
kakastromet
Před 6 lety
6
Klasické žaluzie vs. látkové rolety DEN a NOC
Ahoj, máte někdo srovnání co je lepší? Zda obyčejné žaluzie a nebo látkové rolety DEN A NOC? Přípa…
luciifer
Před 5 lety
9
Podlahové topeni a tvrdá voda
Ahoj, nedavno nam delali podlahove topeni a ted probiha nejaka zkouska. V nasi oblasti je velmi tvr…
lagertha
Před 7 lety
3
Zdivo Porotherm 44 + 15 cm polystyren. Nebude v domě špatné klima?
Rada bych se zeptala na vase zkusenosti popr nazor. Stavime bungalov a meli jsme v planu zateplova…
josef_vavra
Před 7 lety
13
Vinylová podlaha v dekoru Dub Halifax přírodní - kde sehnat?
Dobrý den, budeme mít nábytek v dekoru Dub Halifax přírodní (H1180 ST37) a hledáme k němu vinylov…
luj89
Před 11 měsíci
8
Špinavá fasáda - jak vyčistit?
Máme půl roku hotový dům a na půdě se nám usídlila kuna. Šplhá nahoru po rohu domu a tak máme celý …
mirekb
Před 7 lety
2
Zkušenost s reklamací nemovitostí
Chci se zeptat, zda někdo máte zkušenost s reklamací nemovitosti ať už jako kupující nebo prodávají…
mitoma
Před 7 lety
4
Antracitové vs. šedé okna
Kdo má antracit? Je to tak hrozné s tím prachem, že to jde tak strašně vidět? A jsou lepší hladké n…
blahova_andrea
Před 7 lety
4
Kolik stojí zahradní architekt?
Využili jste někdo zahradního architekta? Zajímalo by mě, kolik je tak běžná cena. Myslím jen za pl…
jenye
Před 4 lety
1
2
...
3
62
Okno v kuchyni - jak dlouhé?
Ahoj🙂Jak dlouhe mate uzke okno v kuchyni nad PD? Planujeme 380x60cm, okenari s tim maji problem. O…
pattyys
Před 2 lety
12
1
2
…
480
481
482
483
484
…