O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně do U, jaký máte prostor mezi skříňkami?
Prosím, kdo máte kuchyň do tvaru U, jaký máte prostor mezi skříňkami? Mě by tam vycházelo 120cm, ne…
1leontynka
Před 10 lety
27
Základy napojení na inženýrské sítě
Napojení základů na vodu, kanalizaci, plyn a elektřinu musí být hotové před zalitím železobetonové …
petronia
Před 10 lety
5
Hodí se trouba hotpoint-ariston traditional barvy stříbrobílé ke kuchyni barvy slonové kosti?
Rozhoduji se mezi troubou hotpoint-ariston traditional barvy starobílé a barvy avena(béžová). Nemá …
carisima
Před 10 lety
2
Má někdo v koupelně sekaný kámen?
Má někdo v koupelně obklad sekaný kámen? Líbí se nám to, ale nevím, jak je to praktické...?
tuje
Před 10 lety
1
Centrální vysavač, od jaké firmy?
Zdravím, potřebovala bych poradit s centrálním vysvačem, má někdo nějakou zkušenost, jde mi spíš o …
lucinkafr
Před 10 lety
3
Máme projekt a co dál?
dobrý večer,máme projekt a co dál???kam běžet jako první???co jsem zjistila tak musíme na VS,O2,ČEZ…
almadin
Před 10 lety
3
Vestavěná mikrovlnná trouba Whirpool AMW 435 IX - máte zkušenosti?
Dobrý den, začínáme řešit spotřebiče do kuchyně a rozhodujeme se,jaké vybereme.Našla jsem horkovzd…
spaly
Před 10 lety
2
Podlaha Meister Silent touch - zkušenosti
Tahle podlaha od výrobce MEISTER má být letošní novinka. V podstatě je to vinylová plovoucí podlaha…
wettu
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Co máte použito na zastínění francouzských oken?
co máte použito na zastínění na francouzských oknech? Máme posuvné francouzské a nevím, co tam dát.…
ratatooy
Před 10 lety
2
Prosím o komentáře k půdorysu
Ahoj, prosím o komentáře k půdorysu. terasa je otočena na jih a jihozápad. Děkuji
wettu
Před 10 lety
9
HS portal nebo Porto Life vs. klasika s prahem?
Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti a postřehy s tímto systémem zavírání francouzských dveří. P…
bublina88
Před 10 lety
4
Zajímá Vás, jak staví z Ytongu ostatní návštěvníci Modré střechy?
Prohledáváme zdejší Fotoblogy a narazili jsme na plno staveb z našich tvárnic Ytong, které zde umís…
honza_ytong
Před 10 lety
9
Příčky ytong
Zdravím, čeká mne stavba vnitřních příček. Celý dům je postaven z ytongu, takže v tradici pokračuji…
lucie_ytong
Před 10 lety
2
Dveře Siko. Jste spokojeni?
Ahoj střecháčci, po dlouhém vybírání jsme se rozhodli pro dveře ze Siko koupelny a kuchyně, protože…
demolitionman
Před 7 lety
3
Jaké dřevo na terasu?
Můžete mi prosím poradit jaké dřevo na terasu, máme asi 20m2 a chtěli bychom něco levnějšího samozř…
juvenile
Před 10 lety
3
Nerez dřez - kdo máte, jaký máte a jak jste spokojeni?
Už dlouho vybíráme dřez, původně granit, pak jsem se zamilovala do keramiky, ale ten z Ikey vyčuhuj…
tulipaki
Před 9 lety
6
Nová kuchyně - prosím o vaše názory
Ahoj, dávám dohromady kuchyň do malého prostoru a prostě s tím nejsem moc spokojená (nevím přesně,…
ratatooy
Před 10 lety
10
Moderní kuchyně - šikovný truhlář Praha, střední Čechy
Ahoj, můžete doporučit šikovného truhláře z Prahy nebo střední Čech na výrobu kvalitní moderní kuch…
erunis_corones
Před 3 lety
1
2
50
7. Co jste o nás slyšeli? Fakta a fámy o ytongu.
Co si myslíte o ytongu? Jaký je Váš názor na tento materiál. Určitě jste o nás slyšei různé fámy a …
zdenek_ytong
Před 10 lety
14
Jakou máte velikost hlavního jističe?
Jakou máte prosím velikost hlavního jističe když máte vše na elektriku? Topení el. kabely, ohřev vo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
9
Porotherm 44 nebo Porotherm 30 + 20 EPS
Je lepší postavit obvodové zdi ze silnější cihly a nebo ze třicítky + zateplení? Jednalo by se o bu…
jumpmans
Před 8 lety
29
Doporučte firmu/živnostníka na položení zámkovky z okolí Brna
Ahoj, nenajde se tu někdo, kdo má zkušenost nejlépe se šikovným živnostníkem na pokládku zámkové…
monicka_m
Před 10 lety
1
Krb na každodenní topení nebo kotel do domečku?
Vím, že je tu milion diskuzí na topení... Ale nějak se pořád nemůžeme rozhodnout co je lepší jako H…
deyana
Před 10 lety
1
2
34
Koberec v předsíni, máte ho?
Ahojík, uvažuju dát do předsíně něco na zachycení písečku a ostatních nečistot kobereček, a zároveň…
denuska77
Před 9 lety
5
Ornice, zemina na založení trávníku ve Frýdku
Nevíte prosím o někom v okolí Frýdku-Místku, kdo by prodal 1- 2 náklaďáky hezké zeminy pro založení…
ivasz
Před 10 lety
2
6. Vaše volba - nízkoenergetický nebo pasivní dum?
Opravdu z každé strany slyšíme a čteme o pasivních a nízkoenergetických domech. Pojďme diskutovat o…
zdenek_ytong
Před 10 lety
19
Koupě domů nebo bytu?
Dobrý den,předem děkuji za jakoukoliv radu .S manželem se rozhodujeme pro koupi vlastního bydlení.T…
ivetkkaa
Před 10 lety
12
Dlažba nebo vinyl do kuchyně s obývacím pokojem?
Ahoj, řešíme velké dilema - máme vše kuchyň spojenou s jídelnou a obyvákem. Je to takový obdélník. …
matinak
Před 8 lety
1
2
36
Kombinované topení - podlahovka a radiátory
Prosím ty, kteří už bydlí, co si myslí o kombinovaném vytápění RD. Podlahovka + radiátory. Byla jse…
mrblackpa
Před 10 lety
13
Zemědělská plocha, dá se tam stavět?
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte jak je to se stavbami na pozemku, který je zapsán v ÚP ja…
luci987
Před 10 lety
1
1
2
…
864
865
866
867
868
…