O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přehoz na postel, jedna barva, čistý design, kde sehnat?
Ahoj, můžete poradit kde sehnat jednoduchý, designově zajímavý, jednobarevný přehoz na dvojlůžko, p…
ema_1
Před 11 lety
10
Platnost smlouvy - je tu nějaký právník?
Prosím o radu - potřebovala bych vědět, zda je platná smlouva o výpůjčce peněz, která byla podepsán…
esmeralda2
Před 11 lety
10
Máte někdo koupený Viladům?
Máte někdo koupený viladum? Zvažujeme koupit 4kk a stále váháme...poměr kvalita a cena.
sujutan
Před 8 lety
1
2
34
Doklad o tlakové zkoušce vnitřního vodovodu - chtěli to po vás na stavebním úřadě?
taky po Vás chtěli na stavebním doložit při oznámení užívání stavby? + protokol o provední topné a …
veru11
Před 10 lety
5
Lze koupit projekt od známého?
Dobrý večer střecháčci. V současnosti kupujeme s přítelem pozemek a pomalu koukáme po projektech. N…
speedfight50
Před 11 lety
2
Ako sa byva v Praha-Uhrineves?
Ahojte. Chcela by som sa opytat, ako sa vam byva v casti Praha - Uhrineves? Rozhodujeme sa s manzel…
puucik
Před 9 lety
7
Šikovný člověk/dělník/kontakt Praha a okolí na drobné stavební práce
Ahoj, sháníme dělníka na oklepání zdí, dodělávky po elektrikáři, štuky 3 místnosti. Dále vybourání …
marrpa
Před 10 lety
5
Máte zkušenost s fialovou koupelnou?
Ahoj máte zkušenost prosím s fialovou koupelnou? Mám fialovo bílou, líbí se mi ale nevím jak zvolit…
ivular
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Co dřív - sádrokartonové podhledy a stropy nebo vyzděné příčky?
Předěláváme podkroví a máme problém . Firma na sádrokartony nám tvrdí že máme prvně vyzdít příčky (…
patass
Před 9 lety
11
Výklopný zásuvkový systém, kde sehnat?
Zdravím, potřeboval bych poradit, kde bych mohl za rozumnou cenu sehnat výklopný zásuvkový systém d…
kamilape
Před 11 lety
2
Kuchyně bílá - lesk, zvolit fólii či lak?
Dobrý den, momentálně řešíme s manželem kuchyňskou linku a jelikož jsme navštívili více stolařů, t…
nadja73
Před 11 lety
5
Zasklení lodžie. Doporučení na firmu z Ostravy
Ahoj, zaprvé bych se chtěla zeptat na cenu zasklení lodžie někoho, kdo s tím má cca v posledním roc…
hape
Před 7 lety
2
V domě nám ukazuje vodoměr spotřebu 500l denně, je to možné?
Zdravím,mám dotaz.V domě nám ukazuje budík-vodoměr spotřebu 500l denně!Nemáte někdo s tímto zkušeno…
pzad
Před 11 lety
13
Kolik vyjde podsklepení domu ať už částečné nebo celkové?
Ahoj všichni, moc bych chtěla poprosit ty zvás, které/kteří si nechávali podsklepy novostavby, ať u…
stavitel_jf
Před 10 lety
10
Příčkovky - kombinace materiálů
Ahoj střecháčci, prosím nemáte někdo zkušenost s kombinací materiálů při zdění příčkovek? Jde nám o…
xsona
Před 11 lety
1
Odhad pozemku a rezervační smlouva
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Měli jsme vybraný pozemek, domluvenou částku s prodávajícím. …
ivasz
Před 11 lety
4
Jaké máte doma HS portály?
Chci se zeptat, jaké máte doma HS portály. To znamená od koho a proč jste je vybrali. Klidně ukažte…
piskule
Před 11 lety
4
Vnitřní žaluzie z e-shopu
Ahoj všem,chtěla jsem se zeptat, jestli nemátě někdo zkušenost s e-shopem www.zaluzie24.eu a s násl…
kkaccullka
Před 11 lety
11
Jak větrat ve špajzi?
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak vyřešit větrání špajze cca 3 m2 ... ??? Jedná se o severní stě…
lucijeje
Před 11 lety
1
Rekonstrukce domu a prodej původního zařízení
Ahoj, nevím jestli můj dotaz patří právě do téhle rubriky, ale vztahuje se ke starému domu v rekon…
teta_buchta
Před 11 lety
3
Předčasné splacení hypotéky u KB
Zdravím a prosím o radu. Přemýšlíme o předčasném splacení hypotéky, fixace končí za cca 1,5 roku, m…
marcelinad
Před 11 lety
20
Auto patří k bydlení
Ahoj Všem, určitě to řeší každý z nás v průběhu bydlení a tak bych ráda uvítala nějakou radu, jakou…
ratatooy
Před 11 lety
1
2
...
3
78
Družstevní dům - změna komplexního vzhledu
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde všude musím získat souhlas nebo nějaký papír, pokud chci pod zaskl…
jitkapetka
Před 11 lety
2
Levné domky - zkušenosti ze stavbou na klíč
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost se stavební firmou Levné Domky. Zda …
1pepino
Před 10 lety
3
Černobílá kuchyně, jak vymalovat?
Chtěla bych se vás zeptat jakou barvou by jste vymalovaly bud kuchyni nebo obývák k černobílé rohov…
dee022
Před 11 lety
10
Firma Power Beam - recenze
Ahoj, prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Ozvala se nám s docela zajímavou nabídkou…
mili23
Před 11 lety
1
Jaké dokumenty jsou potřeba k ohlášení stavby?
Jaké dokumenty je potřeba dodat k ohlášení stavby? Na stavebním úřadě nám pouze řekli, že budou vyž…
xajaneckova
Před 10 lety
1
2
54
Byt v přízemí - jaké zabezpečení zvolit?
Jaké doporučujete zabezpečení, od jaké firmy, případně kolik by to asi mohlo stát v bytě 4+1? :)
maryann28
Před 8 lety
25
V každé místnosti jiná podlaha - ano či ne?
ach jo, pořád a stále dokola....podlahy. Hodí se mi do každé místnosti jiná podlaha...máte někdo? k…
lucinkafr
Před 11 lety
1
2
34
Jaký způsob vytápění do bungalovu?
Dobrý den, mam dotaz ohledně vytápění našeho budoucího baráčku, jedná se o bungalov 4+1. V to…
1pepino
Před 11 lety
1
2
47
1
2
…
923
924
925
926