O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bytový fond Magistrátu hl. m. Prahy. Máte zkušenost?
Jestlipak se najde někdo s pozitivními zkušenostmi? My žádáme o byt zvláštního určení (přítel je zr…
cascia
Před 16 lety
5
Brát si teď hypoteku, nebo počkat?
Ahoj, vzali by jste si v období finanční krize, kdy jsou zpřísněné podmínky pro získání, zvýšené …
kacka.va
Před 16 lety
1
2
54
Holubí háj - Praha-západ
Ahoj, je tu někdo, kdo již bydlí či čeká na byt (dům) z projektu Holubí háj - Holubice - Kozine…
nikka.vo
Před 16 lety
16
Hypotéka od dvou finančních ustavů. Máte to tak?
Můžete mi poradit, máte někdo hypotéku od např část z banky a druhou část od stavebního spoření?
lenka3p
Před 16 lety
4
Presovač Zelmer. Máte ho?
Jaký? Líbí se mi tento: Zelmer 13Z012 Nemáte ho někdo??? Nebo nějaký jiný v ceně do 5000??? Jen n…
ikarkulka
Před 16 lety
2
Stavební pozemek jako zahrada. Co se musí udělat?
Co se musí udelat když náš st. pozemek je v katastru evidován jako zahrada? Zaslechla jsme neco o v…
brcici
Před 16 lety
8
Vestavná trouba Fagor. Máte zkušenost?
Holky, plánujeme novou kuchyň a vybrala jsem si vestavnou troubu Fagor. Kuchyňář mě odrazuje, že mě…
ilci
Před 16 lety
3
Kde byste v Hradci Králové + okolí stavěli?
Kdybyste mohli, kde byste si koupili pozemek v HK nebo okolí? Já asi na Novým Hradci, někde u Hvě…
markytkaaa
Před 16 lety
1
2
...
...
3
4
95
sponzor fóra
Horní výklopy, horizontální skříňky. Kde je seženu?
Zdravíčko, nevíte kde sehnat horizontální skříňky, výklopy (dvířka nerez, hliník + mlečné sklo) výš…
blanka.k
Před 16 lety
6
Umístění odsavače. Nevím, jak na to
Zdravicko! Narazil jsem na umisteni odsavace, ktere by se mi libilo, ale nevim jak na to :-( Ani n…
stolverka
Před 16 lety
4
Financovanie pozemku včetne rodinného domu cez úver
Ahojky planujeme kupu pozemku cez uver ktory mame zaroven aj na stavbu domu.Neviete ako bude postu…
womenne
Před 16 lety
3
Stavební povolení na terasu ve střeše
ahoj všichni, mám problém. Koupily jsme podkrovní byt 3 + KK a chtěli jsme na úrok jednoh pok…
jannes
Před 16 lety
3
Nova Ves, Mratin - Praha Vychod
Mate niekto skusenosti s domami v Mratine? Su tam radovky, cele sidlisko, od Crealgroup a vyzeraju …
cuttysark
Před 16 lety
4
Parapety. Z jakého materiálu je máte?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, z jakého materiálu si dáváte vnitřní parapety? Plast, dřevotříska nebo…
petruszkaa
Před 16 lety
12
Kotel na pelety versus zplynovací kotel ?
Rozmýšlíme se zda si máme pořídit kotel na pelety nebo kotel zplynovací na dřevo, máte-li někdo něj…
mima1
Před 16 lety
5
Parklift, garáž v podzemí. Máte ji?
nemáte někdo u rodinného domu garáž v podzemí? http://hobby.idnes.cz/nestavejte-garaz-pro-auto-rad…
catf
Před 16 lety
3
Krbové příslušenství. Kde ho v Praze koupím?
Můžete mi prosím někde poradit kde přes net, nebo v Praze koupit krbové náčiní. Už jsem po něčem ko…
kacka.va
Před 16 lety
3
Postav dom...zasaď strom...hm...ale aký? :)
...domcek uz mame...deticky v nom tiez...a radi by sme si konecne zasadili "NAS" strom |-| ;-) .…
ada32
Před 16 lety
1
2
40
Čo umiestniť do rohu kuchynskej linky?
ahojte, rozmyslame nad tym, co umiestnit do rohu v rohovej kuchynskej linke - sporak, drez, mikrov…
nanyka
Před 16 lety
1
2
33
Som povinná dať namontovať merač tepla?
som vlastníčka bytu,som podla zákonna povinná si dat namontovat do bytu merače tepla?Vie mi niekto …
alex2811
Před 16 lety
8
Bezrámové sprchové dveře. Sháním info
ahoj, sháním info o bezrámových sprchových dveřích do niky v koupelnovém studiu nám jako nejlevně…
fsvojap
Před 16 lety
6
Nerezové obložení kuchyně. Máte ho?
Zdravíčko, chci se zeptat jestli někdo nemáte za varnou deskou a dřezem nerezovou obkládací desku..…
romisek
Před 16 lety
3
Firma nechce prodat projekt domu, co dál?
Ahoj, vybrali jsme si dům u jedné společnosti, ale bohužel, neprodávají projekty. Zákazník s tou fi…
pavka411
Před 16 lety
1
2
59
Je lepší stavět přízemní nebo patrový dům?
Ahojte, prosím o radu. Nevíte zda je lepší stavět přízemní nebo patrový dům? Jde hlavně o cenu. U j…
ufoun
Před 16 lety
1
2
...
...
3
4
117
Zelené vdovy
Ahoj, píšu diplomku na zelené vdovy, hlavně v souvislosti se satelitními městečky. Kdyby jste někdo…
kryndule
Před 16 lety
1
2
48
Máte tip na manželskou postel?
Ahoj všem, potřebuju od Vás poradit. Zařizujeme si novou ložnici a ne a ne natrefit na nějakou pěk…
cuttysark
Před 16 lety
18
Jak využít volnou místnost v domě?
Ahoj, bydlíme v patře rodinného domu. Byt je dostatečně veliký, máme 3+1+špajz+větší chodba+velká k…
cuttysark
Před 16 lety
19
Odpočet úroků z hypotéky od základu daně. Kolik?
ahojky máte někdo zkušenost s tim kolik si mužete odečist uroku z hypoteky z danoveho zakladu?je m…
azafata
Před 16 lety
1
2
...
3
64
Dobrý truhlář z okolí Ostravy. Víte o někom?
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte o dobrém truhláři nebo firmě, která dělá pěkné kuchyně, po…
cirrusa
Před 16 lety
2
Co povíte na šedou kuchyň?
Čeká mě vybírání kuchyně, v pořadí už 3 a tentokrát jsem se rozhodla pro šedou. Líbila by se mi nej…
baruna
Před 16 lety
1
2
58
1
2
…
1240
1241
1242
1243