O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Mezera mezi odkládací plochou a pračkou
Hezký večer, ti z vás, kdo mají pračku a sušičku vedle sebe a na nich desku/odkládací plochu - jak …
radim2015
Před 3 lety
8
Čím zatmelit spáry mezi betonývmi panely a domem?
Prosím o radu. Potřebuju něčím zalít/zatmelit staré spáry, mezi chodníkem z betonových desek navzáj…
kykloop
Před 3 lety
1
Najemníci Rusové. Máte nějaké zkušenosti?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s nájemníky ruské národnosti. Platič…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Pojištění rodinného domu a domácnosti
Ahoj, na konci léta přebíráme novostavbu RD a je potřeba vyjednat pojištění nemovitosti a domácnost…
vladimirsvorba
Před 3 lety
5
Jakou pokládku (podlahu) na terasu? Vaše zkušenosti?
Dali byste na zem na terasu u domu, na kterou navazuje trávník, zámkovou dlažbu popř. mozaiku nebo …
chytilkovak
Před 3 lety
11
Hodinový manžel
Ahoj, doufám, že neporušuji nějaká pravidla, ale je možné zde zkusit poptat Hodinového manžela? Neb…
candat
Před 3 lety
8
Rozdeleni pozemku
Problem:smiley:va cizi majitele pozemku.Kupec koupil pulku od me sestry a dela problemy.Neda se s …
candat
Před 3 lety
10
Nájemníci netopí v bytě
Dobrý den, jak byste řešili problém, že nájemníci nechtějí v bytě téměř topit , je tam teplota kole…
martina2674
Před 3 lety
22
sponzor fóra
Vnitřní nerezový komín
Ahoj, máte někdo ke krbovým kamnům vnitřní nerezový komín? Funguje Vám bez problémů?
martina2674
Před 3 lety
9
Společná zahrada (pozemek) se sousedem, jak rozdělit?
Zdravím, se sousedem máme společnou zahradu. Jsme pouze 2 byty v jednom domě. Jak můžeme postupovat…
martina2674
Před 3 lety
13
Jde dům a pozemek převést po svatbě do SJM?
Dobrý den, postavili jsme domek, který je psaný na mě včetně pozemku pod ním. Nyní chystáme svatbu…
kopca89
Před 3 lety
6
Termostat a hlavice - tipy
Dobrý večer, měl by někdo tip na termostat a hlavice? Máme kotel Viesmann Vitodens 100-W, v přízemí…
zdenek13
Před 3 lety
1
Popraskaný anhydrit
Dobrý den, jsou tyhle praskliny po zaschnutí anhydritu normální ? Firma tvrdí, že po zabroušení bud…
marek_15
Před 3 lety
10
Z garáže obytná místnost, je potřeba stavební povolení?
ahojte, chtěla jsem se zeptat, zda je potřeba nějaké stavebmní povolení ke zrušení garážových dveří…
7lucas7
Před 3 lety
6
Pozemek před svatbou dům po svatbě
Než jsme se s manželem vzali,koupil pozemek.Po svatbě jsme si vzali překlenovací úvěr a částečně do…
martina2674
Před 3 lety
1
2
...
3
79
Jak protáhne nesouhlas souseda stavební povolení?
Bohužel nám hrozí, že nám soused nedá souhlas se stavbou rodinného domu, řešíme s ním konflikt už p…
milanq
Před 3 lety
1
2
59
Paka u baterie nejde zvednout
Dobry den, dorazila nam pakova baterie (z levnejsi kategorie) a paka se da otacet jen doleva a dop…
rezimatejova
Před 3 lety
1
Předokenní rolety - Climax nebo Covert?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem rolet. Máme nabídky rolet Climax a Covert LA39. Ceny se celkem l…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Venkovní žaluzie na malých oknech v koupelnách a technické místnosti?
Říkám si, má to smysl? Tahle malá okna jsou víceméně na sever. Zatemňovat nebudu, naopak tam budu r…
evita_ij
Před 3 lety
20
Zvuk vydávající polykarbonátové desky
Z cenových důvodů se rozhoduji použít jako zastřešení pergoly dutinkové polykarbonátové desky. Tera…
mitoma
Před 3 lety
5
Zkušenosti s dřevostavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně dřevostavby. Zda má někdo zkušenosti s firmou Dřevoastavba ING, s.r.o.,…
wacko
Před 3 lety
4
Plot z betonových panelů Morava
Zdravím, doporučí někdo firmu na realizaci plotu z betonových panelů? Budu rád za každou dobrou zku…
jandour
Před 3 lety
2
Pracovni deska v kuchyni - (ne)kvalitni spoje a reseni kolem stoupacek
Procetla jsem tu nekolik diskuzi na podobne tema ale presnou odpoved jsem nenasla. V soucasne dobe …
lucyusa
Před 3 lety
1
2
33
Cena šedého polystyrénu
Může mi prosím někdo říct cenu za šedý polystyrén. Nejspíš už jsem z toho mimo... Ale máme ceník na…
edison101
Před 3 lety
7
Jaký odstín bílé barvy na fasádu (firma STO)?
Hezký den, nyní řešíme jakou bílou dát na venkovní fasádu (budeme brát od firmy STO) nemáte někdo z…
slamer
Před 3 lety
5
Jak dlouho vám trvalo postavit dům?
Zdravím, chystáme se stavět a zajímalo by mě, jak dlouho vám trvalo dům postavit a jak moc se lišil…
dominika185
Před 3 lety
1
2
57
Křivka u čerpadla NIBE
Dobry den, mame v novostavbe cerpadlo voda vzduch od Nibe. Nastavili nam vychozi krivku nekde na ur…
petr86
Před 3 lety
10
Část domu není veden v katastru jako budova
Dobrý den, chci koupit dům, který je do L, ale v katastru je budova vedená jen jako obdélník. Kous…
calumka
Před 3 lety
6
Bungalov 5+kk
ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na mnou navržené uspořádání bungalovu s dispozicí 5kk. Děkuji …
tulda27
Před 3 lety
15
Okna Irský Dub
Dobrý den, má někdo z Kroměříže a okolí plastová okna v dekoru Irský Dub, Winchester nebo Přírodní …
michaelabinasova
Před 3 lety
1
1
2
…
180
181
182
183
184
…