O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak zařídit TENTO balkon?:)
Ahoj, budeme se stěhovat do nového bytu a bude tam takovýhle prostorný balkon. A já vůbec nevím, ja…
myfairlady
Před 3 lety
1
Jaké úchytky
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně úchytek v kuchyni. Chtěla bych nakombinovat podlouhlé a ku…
kristyho
Před 3 lety
3
Projektant Královéhradecký kraj - aktuálně
Dobrý den. Doporučil by mi prosím někdo dobrého projektanta/firmu z Královéhradeckého kraje, s nímž…
snalinka
Před 3 lety
11
FASÁDA
Dobrý den Prosím jaké mám možnosti, po vytrvalých bojích se sousedama (3 roky) jsme se dostali do …
davex
Před 3 lety
2
Pojízdná terasa - recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo máte tu odsouvací terasu - myslím tu od www.plochezastre…
jenproinspiraci
Před 3 lety
10
Barva
Zdravím a omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nenašla jsem informace, které jsem potřebovala.…
edcbubu
Před 3 lety
3
Spíž blízko jihu
Ahoj stavebníci, jdu si pro pár cenných rad. :wink: Řeším teď v projektu spíž. Okno bude na jihovýc…
gabrielaa
Před 3 lety
22
Plisse
Ahoj, prosím o radu. Zvažujeme plisé rolety - dvojité. Tedy jednu vrstvu propustnou a druhou zatemň…
gabrielaa
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Zapuštěný bazén
Jen jsem tak koukal a chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s bazény Trend.Jestli někdo kup…
mpavka
Před 3 lety
1
2
34
Omítání miako stropu Porotherm strojní sádrové omítky
Omítali jste někdo strop Porotherm nebo jiný systémový strojními sádrovými omítkami? dávali jste pe…
wacko
Před 3 lety
2
Pudorys pripominky
Zdravim, prosim o kritiku hlavne 1NP. Terasa je na JZ. Dekuji
japona
Před 3 lety
2
Vazníky - Sedlčany, Jacer CZ, Kasper
Dobrý den všem, Máme nabídku od tří firem: Sedlčany Drevene Konstrukce, Jacer CZ a Kasper. Rozdíl …
jarin1
Před 3 lety
3
Kvalitní postel
Dobrý den, prosím o tip, kde pořídit kvalitní postel včetně matrací? Vaše zkušenosti s firmou JMP s…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
7
Somfy connexoon - prosím pomoc
Dobry den, Koupil jsem s druhe ruky Somfy connexoon abych mohl pouzit na vjezdovou branu. Pri regis…
zdenna
Před 3 lety
4
Plot z ceho je?
Hezky dobry den, prosim pekne nevite z ceho je tento plot?? Jak je zhotoveny?? Moc se me libi. Deku…
zaplik1
Před 3 lety
5
Přehození spotřebičů - dřez a myčka
Chtěla bych se zeptat, lze přehodit spotřebiče - myčku a dřez, aniž by se muselo dělat něco s odpad…
ajina200
Před 3 lety
12
Zkušenosti se tepelným čerpadlem THERMIA
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tepelným zemním čerpadlem Thermia? Funguje jak má, není po…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Rozvody vody v koupelně
Zdravím, chtěla bych se poradit zda je můj návrh na přeměnu koupelny s kuchyní reálný co se odpadů …
japona
Před 3 lety
2
Návrh rodinného domu, rozpocet?
Zdravim, videl jsem tady u jednoho uzivatele hezky zpracovany koncept, tak jsem jej poprosil o zpr…
requied
Před 3 lety
1
2
36
Výběr postřikovače - hubení Lignofixem
Zdravím, prosím o pomoc s výběrem postřikovače... Jde mi hlavně o zkušenosti z praxe - s čím jste …
dannu
Před 3 lety
1
Zahradní domek
Dobrý den, Čím prosím obložit zahradní domek, aby zůstal po nátěru stále světlý ? Modřín prý po čas…
atilius
Před 3 lety
2
Bazén betonový s nátěrem místo folie
Ahoj všem, vím, že tu spousta z vás dělala betonový bazén svépomocí, ale mám otázku, nemá někdo mís…
puhelin
Před 3 lety
15
TČ do nezatepleného domu
Zdravím :slight_smile: Chtěla bych se zeptat na názory a zkušenosti - je podle vás vhodným způsob…
synura_p
Před 3 lety
11
Připojení na kanalizační síť protlakem pod silnicí
Musíme se napojit na kanalizaci a jediná možnost je protlakem pod silnicí, máte s tím někdo zkušeno…
jan_sumec_rada
Před 3 lety
1
2
50
Počkat?
Máme hotový projekt na totální rekonstrukci domu. Od prosince je na úřadě a čekáme na stavební povo…
mxm1919
Před 3 lety
19
Wifi zvonek s displejem
Zdravím, nemá někdo doma případně nepotkal se někde někdo z vás s domácím zvonkem, který by měl al…
jarin1
Před 3 lety
20
Varování na Hönig Pavel a Martin OSVČ i červenské stavby s.r.o.
Dobrý den, chci VAROVAT před nakalým, neprofesionálním, zcela katastrofálním podníkání a zhoto…
lucie_heczkova
Před 3 lety
1
Přetření palubek na stěnách interieru.
Dobrý den, Potřeboval bych radu ohledně úpravy palubek v interieru. Mám v plánu přetřít všechny stě…
cumprlicek
Před 3 lety
2
Zivotnost a udrzba thermowood
Dobry den, mame te terasu udelanou z thermowood a bylo nam receno ze toto drevo je bezudrzbove, ale…
bft
Před 3 lety
7
Regulace AcondTherm
Ahoj, mám nabídku na TČ od firmy Acond a nabízí k tomu položku Regulace AcondTherm. Snažil jsem se …
rosta6
Před 3 lety
1
1
2
…
186
187
188
189
190
…