O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tepelné čerpadlo LG - zkušenosti
Dobrý večer, prosím o zkušenosti s TČ LG voda/vzduch, popřípadě přímo s prodejci CLGservis.cz - pok…
1m
Před 3 lety
1
2
...
3
77
Kamnářství Bauer, Jiří Sedlak
Prosím mate někdo zkušenost s krbovkama od firmy Kamnářství Bauer? Máme od nich nabídku, ale nikde …
jfamp
Před 3 lety
12
Vybagrovani přístupu na pozemek
Dobrý den, jsme ve fázi kdy čekáme na stavební povolení. Máme 2 pozemky, 1. je takový užší asi 2m š…
lujisech
Před 3 lety
7
Odhadce při stavbě domu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli při výstavbě domu chodí stále stejný odhadce, který nám byl…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
12
Projekt k rekonstrukci domu
Zdravím, nemáte prosím recenze a tip na projektanta/architekta, který by byl schopen vypracovat pro…
linusha
Před 3 lety
3
Umístění zvýšené myčky - máte zkušenost?
http://www.pelckuchyne.cz/data/Images/galleries/big/53510b270ebbd44.jpg , http://newsroom.electro…
mrkni1
Před 3 lety
1
2
38
Zástavní právo smluvní - daň z převodu nemovitosti
Dobrý den, půjčil jsem si od kamaráda hodně peněz a ten trval na tom, abych na základě tohoto přeps…
majjo6
Před 3 lety
10
Elektřina voda, opis
Ahoj, promiňte za asi hloupý dotaz, v tomhle jsem úplně laik. Do předávacího protokolu bych si sama…
pyramis
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Zateplení stropu před imítkami
Zdravím, řeším momentálně dilema zda zateplit strop teď v zimě nebo počkat až po omítkách. Jedná s…
xkarlos
Před 3 lety
5
Elektrokotel při topení drnčí
Je sice umístěn v garáži, ale přesto v chodbě a koupelně ho slyšíme, dokonce někdy zavibruje zeď do…
vladimir_sacha
Před 3 lety
29
České Radiokomunikace - stanovisko
Potřebuji k oznámení stavby zahradní chaty stanovisko CRA? Vyjádření je za poplatek a přijde mi to …
milanq
Před 3 lety
2
Posunutí stavby po vydání stavebního povolení
Máte někdo zkušenost, co nás čeká, pokud již máme stavební povolení a chceme posunout stavbu o pár …
fcelkam
Před 3 lety
8
Neťesnosti mezi obvodovou stěnou a podlahou
Zdravím, v případě, že by blowerdoor test ukázal netěsnosti mezi obvodou stěnou a podlahou z duvo…
mrquestion
Před 3 lety
4
NErektifikovaná dlažba,obklad - malá spára?
Dobrý den, máte někdo v koupelně nerefiktikovaný obklad s malou spárou? Máme objednaný obklad res…
slamer
Před 3 lety
2
Šicí stroj - je lepší starý šlapací nebo nový?
Potřebuju poradit s koupí šicího stroje.Jsem úplný začátečník a nevyznám se v tom.Jaké máte zkušeno…
eternnity
Před 3 lety
23
Zdivo 30 cm
Dobrý den, vy , kteří stavíte z obvodového zdiva 30 cm plus 20 EPS, kolik ukládáte stropní panel ? …
petra_vali
Před 3 lety
5
Heluz family 44
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cihlou Heluz family 44? Jak se z nich stavělo a jak se v nich bydlí :s…
zdenkaer
Před 3 lety
3
Dřevostavby - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti se stavbou montované dřevostavby? Chtěli bychom začít co nejdříve stavě…
zubr487
Před 3 lety
1
2
42
Růst cen stavebního materiálu v 2021
Ahoj všichni, chci se jen podělit o šílenství které panuje letos kolem cen všeho stavebního. Náz…
pet3art
Před 3 lety
1
2
56
ČEZ
Ahoj, chci se zeptat, zda již někdo z vás řešil dotažení elektřiny na pozemek vzdálený cca 150 m. …
franti_p
Před 3 lety
3
Hypotéka od FIO banky - jste spokojeni?
Zdravim. Mate nekdo hypoteku od FIO? A jak jste se vsim spokojeni? Jak vse probihalo? Dekuji za o…
nicmenenapada
Před 3 lety
1
2
50
Zasíťovaní pozemku
Dobrý den, mám koupený pozemek, kdy všechny sítě jsou do 10 metrů od pozemku. Stavbu chci však v ak…
esmeralda2
Před 3 lety
8
Ploty od Oty
Zdravím, nemáte prosím někdo realizován plot od firmy ploty od Oty. Zaujala mne u nich posuvná brán…
zaplik1
Před 4 lety
8
Prosím o radu - netopí podlahové topení - plynový kotel
Dobrý den, věděl by prosím někdo, v čem by mohl být problém: plynový kondenzační kotel (nastaven na…
candat
Před 4 lety
18
Rozvod Datové sítě, zapojení
Ahoj Potřeboval bych se poradit ohledně zapojení a zvolení správných komponentů datového rozvodu v…
obludak
Před 4 lety
19
Maliar Ostrava
Dobrý deň, pozná niekto dobrého maliara, prípadne maliarsku firmu v okolí Ostravy? Potrebujeme vy…
mp77
Před 4 lety
3
Rozpočet rekonstrukce a systém vytápění
Ahoj, prosím o rady/doporučení/názory ohledně rekonstrukce domu (foto, půdorysy v příloze). Plánuje…
abartap
Před 4 lety
14
Rozvody vody v baraku a delka pritoku teple
Zdravim, resime novy dum a teprve projekt a zajimalo me, co si myslite, ze jestli bude nejaka delsi…
ko_taz
Před 4 lety
14
Hmoždinky do vepřovic
Dobrý den, koupil jsem starý dům z vepřovic a potřeboval bych si na zeď připevnit televizi. Spolu s…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Regulace podlahového teplovod. topení
Dobrý den, uměl by mi prosím někdo poradit jaká by mohla být chyba v našem systému teplovodního pod…
zubr487
Před 4 lety
6
1
2
…
208
209
210
211
212
…