O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Spotřebiče do kuchyně?
Poraďte jaké jste pořídili vestavené spotřebiče do kuchyně? Jaký máte názor na vestavnou lednici ne…
artep1987
Před 4 lety
12
Seřízení dveří
Dobrý den, nevíte někdo, jak seřídit panty na dveřích - viz foto. Dveře nedoléhají dole k rámu (na…
stryba
Před 4 lety
1
Názor na projekt pokus č.200
Prosím o názor na projekt, než s návrhem půjdu k architektovi. Spodní patro má 145m2 (včetně garáže…
31712
Před 4 lety
15
Kuchynska linka bez hornich skrinek
Muzu prosim vedet zda mate kuchyne bez hornich skrinek, jak jste spokojeni zda vam casem nezacaly c…
nuonuon
Před 4 lety
26
Betonový sendvičový systém zdění
Dobrý den, znáte prosím někdo betonové sendwičové tvárnice? Vyrábí to třeba LiveTherm, ale tloušťka…
viados
Před 4 lety
14
Interiérové dveře výšky 210cm
Prosím o radu jaké vybrat interiérové dveře výšky 210cm. Ideálně, aby byly bez příplatku oproti kla…
jenye
Před 4 lety
26
Plotové tvárnice BEST Roka !
Dobrý den, uvažujeme nad plotovymi tvárnicemi od výrobce Best Roka, máte prosím zkušenosti? Ideálně…
jan_ingerle
Před 4 lety
17
Dub Nebraska- jakou podlahu?
Dobry den, prosim, rodice rekonstruuji dum. Kuchyni maji v dekoru dub nebraska, podlaha bude vinyl.…
zps
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Máte někdo zkušenosti s firmou pekstav.cz?
Prosím o zkušenosti s firmou pekstav.cz...nebo popřípadně doporučte prosím firmu na domy na klíč na…
atilius
Před 4 lety
4
Protékající výpusť
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem nové umyvadlo a výpuť click clack, níže posílám odkaz. Po …
jarin1
Před 4 lety
3
Okno obývací pokoj
Dobrý den, jdu si pro radu a názor, řešíme okno v obývacím pokoji. Nejsme stále rozhodnuti jaké o…
artep1987
Před 4 lety
7
Žaluziový kastlik
Dobrý den, stavíme z Ytongu a chci se zeptat, zda musíme i podomitkovy žaluziový kastlik mít také o…
petr13
Před 4 lety
11
Jaké jsou nejlepší firmy na stavbu montovaných domů, či dřevostaveb?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se stavbou dřevostaveb. Jaké firmy jsou me…
jirinovak
Před 4 lety
27
Vánoční SOUTĚŽ: Ukažte svůj vánoční stromeček a vyhrajte jednu z 5 cen!
Do Vánoc zbývá už jen pár dní, tak proč si je nezpříjemnit vánoční soutěží :) Ukažte svůj vánoční s…
zizalka69
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
167
Orientace domu JV nebo SZ
Dobrý den, jak orientovat okna z hlavních místností (obývák, jídelna) ? Na JV a nebo SZ? Máme mírně…
franti_p
Před 4 lety
10
Sádrové omítky a anhydrid. podlaha v zimě
Dobrý den, na toto téma jsem už pročetl spoustu, ale rád bych se dozvěděl i vaše názory a hlavně z…
kofejn
Před 4 lety
3
Jak nastavit ekvitermní křivku v Largo 98
Zdravím, prosím o radu. Máme RD Largo 98 a v něm kotel Cosmo Therm, který je nastavený na topení po…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
18
Akiretherm - rekuperace teplé odpadní vody
Ahoj, nemá někdo zkušenost s tímto zařízením? Údajně by mělo mít pozitivní vliv na energetický ští…
malinda59
Před 4 lety
1
Projekt 5kk
Dobrý den, jsme na začátku projektu bungalov 5kk 13m/12.5 šíře ( Máme úzký pozemek ) , mohu popro…
radim2015
Před 4 lety
17
Dům jedním tahem - DJT - Triton
Dobrý den, hledám někoho na reference, kdo si nechává stavět či postavil dům Triton od DJT :slight…
lenamala
Před 4 lety
2
Podlaha k dubu hamilton
Mohu poprosit o inspiraci, jakou máte podlahu k dubu hamilton? Chceme aby odstinove ladila. Děkuji
michellejm
Před 4 lety
19
Dluhy, jak z toho ven?
Zdravím, Máte někdo zkušenost s tím, když má člověk více půjček u nebankovních společností a chce j…
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
Zkušenosti s vinylovou podlahou od Ecoline
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řady Aquafix click od Ecoline?Případně s ji…
elimatu
Před 4 lety
2
Kuchyň a vysuvy level the box máte někdo?
Budeme mít vysuvy level nebo nevím jak se to přesně jmenuje myslím,že Level the box . Máte někdo ja…
lenka_hanakova
Před 4 lety
1
Nastavení podlahového topeni
Ahoj, potřeboval bych poradit. Máme teplovodní podlahové topení a kondenzační kotel Brotje WHBS 22D…
zubr487
Před 4 lety
18
Krb je v obýváku nepraktický. Jak to máte vy?
Všechny zdravím, s manželem přestavujeme baráček a přemýšlíme, kam umístit krb. V plánku již máme …
edcbubu
Před 4 lety
1
2
41
Rekonstrukce na klíč a faktury za nákup materiálu
Dobrý den Před nedávnem firma dokončila rekonstrukci bytu na klíč. Po dokončení jsem potřeboval ko…
josef1
Před 4 lety
14
Interiorové dveře - světle šedý dekor dřeva
Zdravím :) Vybíráme interiérové dveře a prozatím máme vybrané rámové dveře Voster typ Vicar v barev…
helena_mullerova
Před 4 lety
6
Hypotéka, byt se zástavním právem
Ahoj, řeším zrovna koupi bytu (cena 4600 000kč) na kterém vázne zástavní právo (5000 000kč). Hlavní…
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
Nástěnná rekuperace - osobní zkušenosti
Dobrý den, zajímaly by mě osobní zkušenosti s tímto tipem rekuperace-efekt, hluk, průvan....
atilius
Před 4 lety
17
1
2
…
210
211
212
213
214
…