O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dotace
Dobrý den, máme hotový projekt a jsme těsně před podáním na stavební úřad apod. Jelikoz od 1.1.22 d…
petr13
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo - mít zapnuté HDO - NT a VT
Dobrý den, máme tepelné čerpadlo Vaillant zhruba měsíc a máme ho nastavené tak, ze jede pouze na N…
ragloth
Před 4 lety
21
Aplikace modrastrecha.cz
Ahoj všem, již delší dobou se nemohu přihlásit do aplikace - viz printscreen. Má někdo podobný prob…
fokuspsi
Před 4 lety
4
Koordinovane stanovisko a studie
Dobry den, potrebovala bych vedet jestli mohu pozadat o zavazna stanoviska na zivotnim prostredi ke…
milanq
Před 4 lety
9
Baterie z PL
Ahoj, je tu toho celkem dost o nákupech z Polska, ale nikde jsem nenašel konkrétně něčí zkušenost s…
maanna
Před 4 lety
4
Pokládka vinylové podlahy na starší dlažbu
Dobrý den, budu do kuchyně pokládat vinylovou podlahu na starší dlažbu. Ve spárech staré dlažby j…
ales_hracek
Před 4 lety
4
RD Spotřeba energií
Dobrý den, zná někdo výpočty, ze kterých se dá odhadnout kolik dům spotřebuje ročně za energie? Z…
wpavel
Před 4 lety
10
Napadá červotoč dřevotřísku?
Dobrý den, Před nedávnem jsem si nechal rekonstruovat byt a během té doby jsem si uložil 2 obyčejn…
obludak
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Věci z Baumaxu jsou dobré?
Hezký den všem, Chci se zeptat kupujete někdo nábytek z Baumaxu? Chceme tam koupit kuchyň, podlah…
wacko
Před 4 lety
4
Zkusenost s Kanton GSERVIS
Ahoj, S pritelkini se nam libi barak Kanton od GSERVIS. Nejspise od dodavatele TaurusHaus. Nikde …
honza_kal
Před 4 lety
1
Projekt domu - názory ?
Dobrý den, máme vypracovaný první nastřel projektu domu. Uvítám věcné rady, tipy připomínky, děkuji…
jana531
Před 4 lety
1
2
39
Dlaždice
Poradíte mi kolik mám koupit dlaždic a obkladů do koupelny? Chtěla bych celou koupelnu v jednom dek…
secuser1
Před 4 lety
3
Jaké montérky?
Zdravím, plánuji si koupit své první montérky a při procházení obchodu jsem narazil na zajímavý pro…
vlastimil_siska
Před 4 lety
16
Rekuperace
Ahoj, prosím majitelů rekuperací , kteří jsou spokojení s funkčností, aby mi pomohli s výběrem. N…
ventilatory
Před 4 lety
8
Přepěťová ochrana
Zdravím. mám smysl do rodinného domu dát přepěťovou ochranu? Známí co stavěli ji nikdo nemají, ale …
honzik75
Před 4 lety
11
Vinyl Gerflor v roli
Dobrý den, nemáte někdo prosím podlahu Gerflor Texline v dekoru Sherwood Blond?
jitamir
Před 4 lety
1
Projekt na starsi dum (1996)
Dobry den, chceme opravit dum z r. 1996 a hledame projektanta, ktery udela projekt a zaridi urady. …
mp2208
Před 4 lety
1
Rozdělení domu na 2 byty
Dobrý den, Máte prosím zkušenosti s rozdělením rodinného domu na 2 samostatné byty pro bydlení víc…
pinteresting
Před 4 lety
1
Plynové topení
Ahoj. Mám dotaz na úměrnou cenu která mě zaskočila . Dům přízemí 90m2 vrsek totéž . Tj.obytná ploc…
honzik75
Před 4 lety
17
Decentrální rekuperace
Máte doma někdo decentrální rekuperaci? Ne centrální. Děkuji
ventilatory
Před 4 lety
2
Je tento systém správně navržen, jak správně s topením zacházet?
Dobrý den, měla bych dotaz zda systém je správně navržen, kdo ví jak správně s tímto topením zachá…
martin_s
Před 4 lety
10
Vekra okna - výběr barvy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li lze dřevěná okna natřít dle vlastního výběru, mimo vzorník…
barebare
Před 4 lety
1
Inženýrské sítě (Firmy,Ceny,atd...)
Dobrý den, chtel jsem se zeptat, zda má někdo nějakou firmu na doporučení ohledně inženýrských sítí…
romik67
Před 4 lety
10
Skladba polystyrenu v podlaze
Zdravím, Skladbu podlahy mám dle projektu: EPS 100Z tl. 130mm, syst. deska podlahového vytálění 5…
vimamima
Před 4 lety
10
Nové ceníky od 2022, co zdraží
Předpokládám, že od ledna 22 budou mít fa nové ceníky. Můžete sem dát, prosím info, které segmenty …
norikakaa
Před 4 lety
12
Rekonstrukce domu a dotace?
Dobrý den, chystám se na kompletní rekonstrukci řadového domu postaveného v roce 1921 a následně re…
janule123
Před 4 lety
2
Máte prosím někdo doma PVC podlahu Gerfloor Texline 1887 Hudson Blond nebo 1802 Castle Blond?
máte prosím někdo doma PVC podlahu Gerfloor Texline 1887 Hudson Blond nebo 1802 Castle Blond?
jitamir
Před 4 lety
9
Dlažba na podlaze
Zdravím, dokázal byste tu někdo popsat, jak si položit dlažbu? Chybí mi kousek, firma mi udělala je…
pmarvanova
Před 4 lety
10
Ležatá kanalizace pod základovou deskou
Zdravím, Mám hotovou hrubou stavbu. Všiml jsem si, že většina lidí má větší průměry KG TRUBEK než j…
sobii
Před 4 lety
7
Rozmístění spotřebičů v kuchyni
Ahoj všem, prosím o radu s rozmístěním spotřebičů v kuchyni v novém domě, snažíme se vymyslet ideál…
obludak
Před 4 lety
5
1
2
…
211
212
213
214
215
…