O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Moderní garaze x Natur house
Máte někdo zkušenost s firmou moderní garaze -,která dělá prefabrikované plechové garáže s omítkou …
jajuskaa
Před 4 lety
3
Finální omítka vnitřních zdí/příček
Ahoj, Řeším teď čím omítnout všechny příčky/zdi v novostavbě RD. Obvodové a nosné zdi mám z ytognu…
jarin1
Před 4 lety
8
Montovaná dvojgaráž od Modernigaraze.cz, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo garáž od modernigaraze.cz ? Pokud ano, tak jak jste s nima spokojeni (cena/kvalita…
nemeasis
Před 4 lety
3
(Kontrolní) BD test - od koho ?
Ahoj všem, otázka na ty co už mají BD test zasebou - doporučili byste někoho konkrétního ? V srpnu …
windu
Před 4 lety
1
Podlaha na terase z betonu
Co máte na betonovém podkladě venkovní terasy? Zastřešené. Hledám něco, co pohodlně zametu, takže n…
jakuda
Před 4 lety
6
Zhodnocení projektu patrového pasivu
Ahoj všem, rád bych Vás poprosil o zhodnocení našeho zamýšleného projektu pasivního domu. Jd…
windu
Před 4 lety
16
Hypoteční poradce
Hezký den všem, chci se zeptat je tady nějaký finanční poradce. Nebo myslíte že je reálné aby dali …
andybrys
Před 4 lety
3
Zpoplatnění věcného břemene
Dobrý den. Potřebovali bychom dovést vodu přes pozemek, který vlastní Státní pozemkový úřad. Z toho…
veronikaka
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Prosím o názor jak zmenšit dům
Máme studii podle našeho zadání, ale máme tak i neúnosně velké podkroví. Snažili jsme se to už od z…
barca3979
Před 4 lety
17
Posuvné dveře na zeď
Ahoj všem, Máte někdo posuvné dveře na zeď 90 cm? Jak dlouhá je kolejnice vč. hranolu pro zastavení…
michal_mik
Před 4 lety
3
Jde o plevel?
Dobrý den, ráda bych zeptala zda jde o trávu, která je chtěnou součástí trávníku anebo jde o plevel…
davecom
Před 4 lety
12
Základy garáže / skladu
Ahoj všem, hledám zkušenosti s betonováním základových pásů a desky garáže (nebo spíše skladu nebo …
davecom
Před 4 lety
9
Plastovy vs laminatovy
Nyni vybirame bazen do zeme a bud plastovy ci laminatovy. Ktery by byl lepsi, at to za chvili zase …
termat5
Před 4 lety
2
Odstupové vzdálenosti - přesah střechy
Dobrý den, počítá se do odstupové vzdálenosti i přesah střechy? Domnívám se, že ne. Máme to mezi ná…
puhelin
Před 4 lety
4
Nový dům nebo koupit starší a zrekonstruovat ?
Ahoj , máme s manželem takové dilema , chceme si vzít hypo na barák ale pořád přemýšlíme jestli kou…
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
3
61
Firma MB Construction Prague - zkušenosti
Vybíráme firmu pro rodinný dům na klíč. Ve hře je RoDom, HP Domy, KD Haus a MB Contruction. prosím …
timea_krajicek
Před 4 lety
2
Zkušenosti s firmou projektydomu.cz (Ing.arch. Lubomír Korčák)
Má tu někdo zkušenosti s touto firmou? Zajímají mě reference, ať už šlo jen o projekt, či i o reali…
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
10
Bidetová sprška - jakou značku?
Doporučte prosím značku bidetové sprchy, se kterou jste spokojeni. Aktuálně máme model od Hansgrohe…
radim2015
Před 4 lety
10
Balkonové dveře, venkovní práh
Jaký máte venkovní práh u balkónových dveří?
petr13
Před 4 lety
2
Sokl u 2cm dlazby
Dobry den, rozhodli jsme se pro 2cm keramickou dlazbu na terasu, ktera bude vys nez okolni teren. …
bonono
Před 4 lety
1
Sprchova termostaticka baterie do umyvadla, proc ne?
Chtel bych do umvyvadla termostatickou baterii, ale vyber je pomerne maly a vsechny umyvadlove co j…
martin_janota
Před 4 lety
1
Myčka Bosch‐český návod
Dobrý den, prosím vás, k myčce Bosch mi nedali český návod. https://www.zbozi.cz/vyrobek/bosch-smv2…
verolka
Před 4 lety
3
Popraskane základy
Dobrý den, firma mi vylila beton do základových pasů, při teplotě 35°C a výztuž byla podle mě navíc…
panlorenc
Před 4 lety
3
Doporučíte projektanta pasivního domu se zkušenostmi s programem Nová zelená úsporám? Severní Čechy
Region nerozhoduje
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
7
Projektant v Praze (Praha východ), máte tip?
Zdravím, hledám šikovného projektanta, který za rozumné peníze zpracuje projekt pro stavební povol…
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
25
Jak zjistit reálnou cenu?
Dobrý den přeji..prosím Vás, zkušené stavebníky o radu. Narazili jsme na tento malý domek za cenu …
franti_p
Před 4 lety
3
Projekt od projektanta nebo firmy?
Zdravím, co je podle vás lepší: nechat si vypracovat individuální projekt a poté shánět stavební fi…
molanmolab
Před 4 lety
12
Doporučte prosím architekta či schopného projektanta
Chystáme se stavět dům a potřebujeme projekt co nejdřív a tak hledáme ideálně architekta či schopné…
bayt
Před 4 lety
26
Doporučte, prosím šikovného architekta/projektanta
Dobrý den, mohl by nám někdo, prosím, doporučit konkrétní firmu nebo osobu, která by nám dokázala š…
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
1
Samolepící kamenný obklad Alfistick
Ahoj, uvažujeme obložit krb samolepícím kamenným obkladem Alfistick. Líbil by se mi i kolem kuchyňs…
bartavl
Před 4 lety
7
1
2
…
244
245
246
247
248
…