O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Umístění bojleru - na zeď či zem
Potřebovala bych poradit. Developer nám přislíbil umístění hranatého bojleru, aby šel obestavět skř…
wiki85
Před 4 lety
7
Kde sehnat hlínu
Prosím o radu, kde koupit v okolí Vsetína větší množství hezké hlíny pro následné zasetí trávníku. …
nada_mravcova
Před 4 lety
5
Pozemek darovací smlouva a prodej
Chci se zeptat pokud na mě táta napsal pozemek a měla už bych na něj kupce můžu mu ho prodat hned, …
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Majitel sousedního pozemku
Mám pozemek, který sousedí s pozemkem jehož vlastníkem je Pozemkový úřad. Jedna se o starý zanedban…
deto_oesya
Před 4 lety
8
Zkušenost s dřevěnými okny od truhlářství Vacek
Dobrý den všem, máte někdo zkušenosti s dřevěnými okny od firmy Truhlářství Vacek? Popřípadě doporu…
vojtech_hassmann
Před 4 lety
2
Odlepení zracadla v koupelně
Zdravím, máme v koupelně zrcadlo přilepené oboustrannou lepicí páskou. Problém je, že zrcadlo troch…
total
Před 4 lety
4
Zazdění komína
Ahoj všichni,jak zazdít vývod kouřovodu?Natvrdo k rouře,viz foto,nebo nechat nějakou diletaci?Díky …
donald77
Před 4 lety
3
Výpověď z nájmu nájemcem - pronajímatel se chová sprostě a dobívá se nám do bytu
Ahojte, řešíme velmi nepříjemnou věc. Včera jsme pronajímatelce předali výpověď z nájmu s 3 měsí…
jiri_honkis
Před 4 lety
1
2
38
sponzor fóra
Zvyseni pochozi pudy
Vsechny zdravim. Kvuli dostatecne vrstve zatepleni zvysuju pochozi pudu. Na spodni rameno vazniku d…
karlos1976
Před 4 lety
1
Stahujeme od sousedů vodu?
Právě tak o tom přemýšlím, že již hodněkrát se stalo, když se u nás vycucla studna až na dno, 2x po…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455WH
Zdravím, nemáte někdo zkušenost přímo s tímto vysavačem, Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455WH? díky
aludanewra
Před 4 lety
1
Páska na parotěsné folie
Doporučíte nějaké parotěsné pásky na parotěsnou folii, které udrží dlouhodobě těsný spoj? Jsou lepš…
skunkos
Před 4 lety
4
Dětské hřiště
Ahoj máte prosím někdo zkušenost se stavebnící dětského hřiště od firmy Wickey nebo Fatmoose? .... …
jitulka89
Před 4 lety
1
2
32
Garážová vrata LOMAX vs HÖRMANN?
Zdravím, vybíráme garážová vrata a nedokážeme se rozhodnout, kterého výrobce. Od koho máte prosím v…
wacko
Před 4 lety
2
Soused opřel pergolu s grilem o můj barák
Soused si postavil pergolu bez mého povolení, ve které má gril, který je přímo nalepený na zeď mého…
puhelin
Před 4 lety
1
2
45
Záloha stavební firmě - hypoteka
Zdravím, řešil někdo z vás to, že by musel stavební firme zaplatit před zahajeni stavby nějakou zá…
kackabis
Před 4 lety
3
Bílá dřevěná okna
Dobrý den, rozhodli jsme se do domu pro bílá dřevěná okna. Mohla bych poprosit o fotografie, pokud …
baru9
Před 4 lety
5
Elektrokotel- kolik protopite
Zdravím, kolik protopite elektrokotlem. Dum cca 100m2 z veloxu, zatepleny, teplovodni podlahovka, f…
zubr487
Před 4 lety
4
Dům v 3. záplavové zóně?
Dobrý den, má prosím někdo v poslední době zkušenosti s koupí domu v 3. záplavové zóně? Majitel dom…
kekita
Před 4 lety
7
Cena za pokládku zámkové dlažby na klíč
Mám rychlý dotaz - jak se asi pohybují ceny za pokládku zámkové skladebné dlažby na dvorek, zpevněn…
fantomik
Před 4 lety
9
Změna projektu - je možná?
Dobrý den, chystáme se stavět RD. Splňujeme všechny podmínky k tomu, aby stačilo ohlášení. Bohužel …
japona
Před 4 lety
3
Fa Atrium, dům NOVA
Ahoj, lidi, moc bych chtěl poprosit, jestli někdo nestavel s fa Atrium dům NOVA98! Máme problém s …
sateza1
Před 4 lety
1
Firma Jomakov-Stav s.r.o kdo zná?
Zdravím holky chci se jen zeptat zda někdo nezná tuto stavební firmu z Bohumína nebo s němi nestavě…
qb_taadzshdvs
Před 4 lety
2
Odvolání na krajský úřad
Dobrý den, potřebuji prosím poradit.. Máme s manželem hotový komplet projekt na roubenku a ze stave…
puhelin
Před 4 lety
11
Stékající voda
Dobrý den, již půl roku bydlíme v dřevostavbe. Cca před 14dny se nám objevilo pod polystyrenem v so…
atilius
Před 4 lety
6
Soused podal žalobu na stavbu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti. Už pár let řešíme s rodinou stavební povolení,…
trung_hoa
Před 4 lety
9
Dešťová vs splašková kanalizace
Zdravím, včera při tom přívaláku to kamarádce, co bydlí v nové bytovce v přízemí, vyplavilo celý by…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Jak daleko od rohů instalovat zásuvky?
Prosím o radu, v jaké vzdálenosti od rohů instalovat v místnostech 202 a 203 (což jsou dětské pokoj…
obludak
Před 4 lety
12
Výběr vany - zkušenosti s výrobci, nejlepší kvalita/cena
S jakými výrobci van máte dobré zkušenosti? Vybíráme vanu, chceme obdélníkovou v délce 180cm s …
kapraltomas
Před 4 lety
1
2
48
Přepis pozemku kvůli hypo
Dobrý den, koupila jsem si pozemek který je psaný na mě...s přítelem chceme ale teď stavět RD, ale…
vladimirsvorba
Před 4 lety
12
1
2
…
246
247
248
249
250
…