O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Povlečení, které zaujme. Máte tip?
Ahoj, hledáme s manželem do nového bytu, které na první pohled zaujme okolí. Díváme se různě na …
petrsv1000
Před 4 lety
24
Dlažba z kamene
Mám dotaz ohledně kamenné dlažby. Máme starý barák a ráda bych před domem zachovala kamennou dlažbu…
liska83
Před 4 lety
2
Rekonstrukce střechy záloha
Dobrý den nechal jsem si nacenit rekonstrukci střechy pokrývačem kde střecha výjde na 343 677 kč. a…
petr_kopecky
Před 4 lety
5
Odpady pro závěsné WC
Momentálně jsem před realizací odpadů v základové desce a chtěl bych se poradit ohledně vývodu pro …
petrkunc132
Před 4 lety
2
Omítky na Ytong, jaké používáte?
Dobrý den, prosím kdo jste stavěl/ stavíte z Ytongu, jaké jste/ budete používat vnitřní omítky? Obv…
doog
Před 4 lety
11
Jaký vinyl vybrat?
Dobrý den, mám problém se rozhodnout jaký vinyl vybrat, jestli lepený který je velmi slabý a trochu…
annetteda77
Před 4 lety
14
Uskladnění zeleniny v bytě
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně skladování běžnější zeleniny ve větším množství v byto…
kapraltomas
Před 4 lety
22
Soused se vám proboural do baráku
Představte si, že soused začne svévolně bez stavebního dozoru a nejspíš bez ohlášení na SÚ bourat s…
franti_p
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Co za sporák?
Dobrý den, měl bych dotaz. Má někdo z vás za plynovým sporákem, kromě obkladaček, taky něco jiného …
kokli2
Před 4 lety
2
Stůl do dětského pokoje
Dobrý den, budeme vybavovat v novostavbě dětské pokoje.Mám předvybranou postel Tomáš-výsuvná přistý…
alitero
Před 4 lety
6
Hromosvod, je povinný?
Je hromosvod na RD povinný?
panlorenc
Před 4 lety
12
Mezery v click vinylové podlaze
Dobrý den, prosím o radu- nechali jsme si udělat click vinyl podlahu (cena 1000kč/m2), tudíž jsme …
sona_korinkova
Před 4 lety
11
Martinice Group
Chystame se stavet drevostavbu s f.Martinice Group Najde se tady nekdo kdo s nemi stavel a napise …
teriij
Před 4 lety
2
Koupací jezírko BIODESIGN nebo něco podobného
Nemáte někdo takové koupací jezírko, nebo podobné? Zajímá mě udržba, cena i realizace. Firma nebo…
dannu
Před 4 lety
19
Schäfer Boutique. Znáte podobný obchod?
Schäfer Boutique byl nádherný obchod s nadčasovými výrobky. Ráda jsem si prohlížela jejich časopis …
jana_beruska
Před 4 lety
9
Dlažba na zem
Dobrý den, jakému formátu dlažby na zem byste dali přednost - 30x30 nebo 30x60? Na stěnách bude 30…
jitamir
Před 4 lety
2
Vzdálenost TV v obýváku
Dobrý večer,chci se zeptat jestli má někdo podobně postavený obývací pokoj ale hlavně televizi umís…
alitero
Před 4 lety
28
Názor na projekt domečku
Dobrý den, můžete mi prosím říci připomínky, co byste udělali jinak v tomto projektu ? Velikost do…
peta7178
Před 4 lety
4
Zmena cen kuchyne IKEA
Zdravim, chcela by som sa spytat, ci niekto nema predstavu o pripravovanej zmene cien(predpokladam …
katerina1106
Před 4 lety
5
Stavba sklepa v zahradě svépomocí?
Ahoj všichni, úvažujete nad stavbou sklepa svépomocí? Nebo jste již realizovali stavbu sklepa na sv…
silenoz
Před 4 lety
27
Indukční desky. Máte zkušenost?
Přemýšlím o koupi indukční varné desky do nového bytečku. Vím, že je k vaření třeba spešl nádobí a …
zdenek_dolezal
Před 4 lety
1
2
...
...
14
15
432
Propadá se miako strop?
Dnes po ometání pavučin na mě vylezlo několik prasklin v prvním patře, buďto kolem futer, které se …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Kondenzace kanalizace
Dobrý den, setkal jste se někdo s kondenzaci kanalizace či vodovodního potrubí v novostavbě? Voda j…
czyz
Před 4 lety
12
LED Phillips - párování ovladače
Ahojte, koupil jsem si LEDkový světlo do koupelny (Toba?) a mám ovladač k tomu. Bohužel jsem vyhodi…
kekita
Před 4 lety
4
Kvalita palubek na podbití
Jakou kvalitu palubek jste použili na podbití? Stačí kvalita B-C, nebo raději připlatit za A-B?
jarin1
Před 4 lety
4
Rudolf ekodomy s.r.o. - vaše zkušenosti?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto firmou? Jednání pana majitele, průběh stavebních prací, ře…
magda4401
Před 4 lety
6
Není bílá jako bílá na dveřích od Sapeli - ale která??
Ahoj, chceme do bytu bílou na interiérové dveře, dveře budeme mít od Sapeli. Ve standardu je (CPL h…
hu1
Před 4 lety
4
FINEP - Britská čtvrť. Bydlíte tam někdo?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s FINEPem a jeho byty v Britské čtvrti, Praha - Stodůlky? Jak je to s …
hu1
Před 4 lety
4
Byt od FINEPU - dlaždice
Ahoj, máte někdo novostavbu od developera FINEP? ideálně třeba Praha Stodůlky, i jiné? Řešíme teď…
hu1
Před 4 lety
2
Koupelna-křivá zeď
Prosím Vás,máme obloženou koupelnu a všimla jsem si že od vany nejdou vodorovně spáry,zaměřila jsem…
obludak
Před 4 lety
10
1
2
…
247
248
249
250
251
…