O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Banka a spec.podmínka doložení výpisu z katastru nemovitostí se zástavním právem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda po vás banka po kolaudaci požadovala úplný výpis z katastru …
petranach
Před 4 lety
22
Interiér domu
Zdravím, kde všude jste hledali inspirace ohledně interiéru, obklady, nábytek, spotřebiče, jakou vy…
petrincak
Před 4 lety
10
Lepenky vinyl Jihlava a okolí
Dobrý den, moc vas prosim o radu, od koho si nechat udělat podlahy v Jihlavě a okolí, kde jste dost…
stavimsen
Před 4 lety
1
Elektřina - demolice domu
Hezký den všem :slight_smile: budeme kupovat pozemek, kde stojí dům, který je potřeba zdemolovat...…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
1
Kuchyně Pelc nebo Infini. Máte zkušenost?
Ahoj, máte tu někdo zkušenosti s již realizovanou kuchyní od firmy Pelc nebo Infini? Máme to kousek…
verunky
Před 4 lety
9
Larvy v bazénu, čím to je?
Hezky dobry den, mame novy bazen AZURO vario zapusteny, podruhe se koupem a vsimli jsme si v bazenu…
tomas_slezak
Před 4 lety
4
Moravskoslezský kraj - firma na stavbu
Ahoj, rozhodli jsme se stavět nějaký baráček pro 4 lidi..preferujeme 2 patrový a stačil by nám 4+kk…
kufmar
Před 4 lety
23
Stavební dozor
Dobrý den, neměl by někdo kontakt na spolehlivý stavební dozor v okolí Ostravy? Zkoušeli jsme již …
k3y5
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Rekonstrukce starého bytu 2kk 35m2
Dobrý den, chci se zeptat, na kolik si myslíte, že vyjde komplet rekonstrukce starého bytu v pane…
elizabeth_lap
Před 4 lety
11
Topné těleso v koupelně
Zdravím,prosím můžete mi doporučit elektr.topné těleso,mají jich na trhu dost.Líbilo by se mi jako…
jose10r
Před 4 lety
6
Zkušenosti s firmou Doležal, Litoměřicko
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavbou domu na klíč s firmou Doležal z Úštěka? Případně můžete…
ilona_vohankova
Před 4 lety
1
Zrušení věcného břemene
Dobrý den, budeme kupovat s přítelem dům mojí babičky i s babičkou. Po smrti dědečka, v dědickém ří…
katerinamarsounova
Před 4 lety
1
Terasa - někdo nějaký nápad?
Zdravím, někdo nějaké nápady jak dodělat terasu? Chceme dlažbu, ale nevíme jak doladit boky. Díky z…
alexxa007
Před 4 lety
22
Zděna pergola/ terasa
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jestli je potřeba nějaké povolení pergole/terase jestli bude t…
radkaskr
Před 4 lety
4
Odtokový žlab ve sprše - jak daleko od stěny?
Jak daleko od stěny máte odtokové žlaby? Stavbyvedoucí navrhuje 6 cm. Děkuji.
davex
Před 4 lety
9
Legalizace plotu
Dobry den, Zakoupili jsme pozemek, ktery je v nezastavenem uzemi a je na nem plot.. s obci o zmenu …
bobina321
Před 4 lety
4
Hliníková okna v dekoru dřeva (potažené folií)
Dobrý den, chci se zeptat jestli máte někdo hliníková okna, která jsou potažená folií v dekoru dřev…
yvettka83
Před 4 lety
4
Svévolné odstranění stavby
Hezké ráno, ráda bych požádala o radu. Zboural se rodinný dům, ale byl zbourán samovolně bez toho, …
alexxis0309
Před 4 lety
6
PVC není v šířce 5 m
Dobrý den, prosím o radu. Pokoje mám většinou 4,5 metrů a chci všude PVC. Bohužel PVC které jsem si…
andrea2412
Před 4 lety
4
VPC pata zdiva
Zdravím, Aktuálně finišujeme základovou desku a poptávám VPC cihly a až teď mě trklo do oka, že p…
petrkunc132
Před 4 lety
29
Spád sprchový kout čtvrtkruh
Dobry den. Jak prosim vyresit spád ve ctvtkruhu 90x90 (ravak)? Spadova lista se pro ctvrtkruh nede…
vetor3x
Před 4 lety
1
Stavební dozor Ostrava a okolí
Dobrý den, hledáme spolehlivý stavební dozor pro dřevostavbu v okolí Ostravy. Začátek stavby nejdří…
k3y5
Před 4 lety
1
Bazén Azuro Vario, částečně zapuštěný
Dobrý den všem, řešíme realizaci bazenu Azuro Vario na naší zahradě. Rádi bych se vyhnuli jeho beto…
sedlap
Před 4 lety
2
Zastínění sousedova pozemku - kdo platí?
zdravím, soused nám vznesl námitku, že mu budeme novostavbou stínit zahradu, město nám stavbu povo…
tomas_kasal
Před 4 lety
10
El. pilir - zasuvkova skrin na antonicku
ahoj, kdyz jste resili elektromerny pilir u antonicka, nechavali jste si delat tu zasuvkovou skrin,…
bery3
Před 4 lety
4
Zastřešení terasy - sedlová střecha
Mám v plánu tohle zastřešení 4 m do hloubky bez bočních stěn. Situace na jih... Bude v obyváku šile…
karmenocka
Před 4 lety
10
Screenové rolety nebo venkovní žaluzie?
Ahoj všem.. Rozhodujeme se mezi screenovými roletami a venkovními žaluziemi (z90/z70). Poradíte, co…
lukkkas123
Před 4 lety
4
Plotové tvárnice, best luneta/rivago plotovy system
Dobrý den, hodláme dělat letos plot a chtěla bych znát Vaše zkušenosti, jaké máte vy plotové tvárni…
vencass
Před 4 lety
2
Plastová okna dekor Shogun
Dobrý den stavebníci, nemáte někdo prosím reálné foto oken s dekorem SHOGUN AF nebo SHOGUN AC? Inte…
epokorna
Před 4 lety
1
Euro okna dekor javor
Jaký nábytek ( dekor dřeva) by jste zvolili k oknům v dekoru javor?
smajlicek007
Před 4 lety
1
1
2
…
251
252
253
254
255
…