O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Co koupit a připravit na začátek stavby domku svépomocí
Ahoj stavebníci, jsme těsně před vydáním stavebního povolení na malý domek ( přízemní, sedlová stře…
puhelin
Před 4 lety
9
Software pro osazení domu na parcelu
Hledám tip na software, ve kterém by šlo nakreslit osazení domu na parcelu. Máme pozemek 1000 m2, n…
areka1
Před 4 lety
8
Došly nám peníze z hypotéky, co dál?
Dobry den. Nastal nam problem, ze penize, ktere mame uvolněný z banky pro vystavnu RD, nam pokryji …
saruska26
Před 4 lety
1
2
...
3
61
Vinyl po letech
Zdravím, jak vypadá Vaše vinylová podlaha po pár letech bydlení? Už jsem byla rozhodnuta pro jednu …
michellejm
Před 4 lety
13
Crawl space - výhody, nevýhody, cena
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti se základy Crawl space, výhody i nevýhody, se kterými jste se v…
lucka_mala
Před 4 lety
1
Šedá podlaha (např. Quick step minimal. světle šedá) - nemáte někdo
Ahoj, vybíráme podlahy do domu, chceme vinyl, a moc se nám líbí jednolitá světlejší šedá, jako je n…
rusanna
Před 4 lety
13
Základová deska vybetonováná společně s terasou (PROBLÉM)
Zdravím Vás stavebníci, Chci se tady poradit co dělat, a jak vyřešit nejlépe tento problém. Betonov…
doog
Před 4 lety
12
Rozdělení a darování pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Otec chce darovat na polovinu pozemek mně a mé sestře. Já bych ale ráda d…
loiza
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Stavební firma Písecko
Zdravím, doporučil by někdo stavební firmu z Písecka, která je schopna postavit patrový RD na klíč?…
radek89
Před 4 lety
1
Na kolik vás vyšla rekonstrukce domu
Dobrý den, zdědili jsme s manželem menší domek a chystáme se ho rekonstruovat. Docela se ale bojím,…
kokli2
Před 4 lety
5
Stavební firma Stavby Poděbrady - Milan Houžvička
Dobrý den, v současné době hledáme kvalitní stavební firmu (cihlová stavba) a narazila jsem na dobr…
kokoloko123
Před 4 lety
1
Zaměření pozemku. Jak na to? A cca cena?
Ahojte všichni mohli byste mi někdo prosím poradit? Koupili jsme pozemek a chceme si ho nechat nejd…
marievav
Před 4 lety
1
2
58
Co vše platíte okolo domu?
Pěkné dopoledne, prosim co vše platíte spojené s poplatky za dům? Nemyslím teď hypotéku energie…
lidus93
Před 4 lety
11
Sloup elektrického vedení na pozemku - řešení
Ahoj, ráda bych zde poprosila o radu. Jako každý při stavbě domu jsme i my požádali ČEZ o přípojku …
jo5
Před 4 lety
1
Od koho koupit retenční nádrž na dešťovou vodu?
Chystám se na koupi retenčky na deštovku. Koho jste vybrali jako dodavatele? Budu brat asi 7-9m3. …
jarin1
Před 4 lety
1
2
32
Firma na vrtanou studnu z Libereckého kraje
Zdravím, momentálně řešíme stavbu studny. Můžete mi prosím doporučit nějakou solidní firmu z okolí …
noga
Před 4 lety
1
Smart Slide
Dobrý den, probírám se nabídkami na plastová okna a fa s profilem oken Veka Softline 82 MD mi varia…
kofola173
Před 4 lety
1
Vjezd do garáže
Kdo máte garáž dál od vjezdu na pozemek, jak vjizdite do garaze? Jedete po předu dovnitř a zpátky c…
slabici
Před 4 lety
24
Nabídka na základovou desku, co říkáte?
Dnes jsem obdržel nabídku na základovou desku bungalovu 198m2 + garáže 70m2. Pozemek v LEHCE svažit…
tulda27
Před 4 lety
1
2
...
3
77
Zhotovení základové desky
Zdravím, poptávám řemeslníky ke zhotovení základové desky rodinného domu. Mýto u Rokycan
vendi10
Před 4 lety
1
Rekreační zóna s existujícím č.p.
Dobrý den, potřebuji poradit nebo alespoň nasměrovat na možné řešení/postup. Máme k dispozici poze…
vladimirsvorba
Před 4 lety
6
Názor na náš patrový dům
Krásný den, máme hotovou architektonickou studii na patrový dům, za nás je tato verze už asi finá…
bayt
Před 4 lety
26
Světlovod - Poradíte, prosím?
Ahojte, prosím o radu/doporučení. Vážně uvažujeme o světlovodech do koupelny a kuchyně. Doporučili …
doog
Před 4 lety
3
Dřevěná podlaha a podlahové topení - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenost s podlahovým topením a dřevěnou podlahou?
mmmk
Před 4 lety
14
Dubove zidle woodica
Hezky den, mate nekdo zidle od woodica? Muzu poprosit o foto a jak jste spokojeni?dekuji
t_makovice
Před 4 lety
1
Sede umyvadlo na desku.
Mate nekdo umyvadla v sede barva? Muzu vedet jaky jste volili material, jeho udrzba jake konkretne …
chocolate22
Před 4 lety
3
Dotykové vypínače
Máte někdo zkušenosti s dotykovýma vypínači? Docela se mi to líbí ale chtěl bych verzi bez Wifi, až…
michal_vrba0f
Před 4 lety
21
Co je to ustupující podlaží?
Dle aktualizované urbanistické studie mohu na svém pozemku mít 2patrový dům, pouze pokud druhé podl…
puhelin
Před 4 lety
6
Umisteni stavby od komunikace
Ahoj. chci se zeptat, jaká je dána minimální vzdálenost umístění stavby od komunikace? Na internetu…
puhelin
Před 4 lety
2
Hypoteka na koupi pozemku a vystavbu RD
Dobrý den, s manželem přemýšlíme o RD. Teď jen teoreticky, dá se získat hypotéka, ze které koupíme …
vladimirsvorba
Před 4 lety
9
1
2
…
263
264
265
266
267
…