O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Firma Precis
Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti s firmou Precis. Našla jsem starší diskuze, proto bych ráda něj…
tomaskol
Před 4 lety
2
Názor na projekt bungalov II.
Dobrý den všem, chystáme se stavět, chtěli bychom vás poprosit o názor na navrhovaný půdorys. Or…
libor11
Před 4 lety
3
Nízkoenergetický/pasivní dům - firma střední Čechy
Zdravíme všechny stavebníky. Je tu, prosím, někdo, kdo staví nízkoenergetický/pasivní dům a doporuč…
svatbakh
Před 4 lety
2
Na kolik stupňů v zimě vytápíte?
Tak jsme letos začali topit. Jelikož je to naše první topná sezóna a přestěhovali jsme se z tepléh…
ondtom36
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
127
Jak na terasu k HS portalum
Ahoj všem, prosím potrebuju nutné poradit. Projela jsem internet ale proste jsem se nedopatrála kon…
honzik75
Před 4 lety
15
Návrh na vklad
Dobrý den, potřebovala bych si ujasnit pár věcí, než podáme návrh na vklad, můžete mi s tím prosím …
minerva
Před 4 lety
4
Zazdění krbu-ytong na anhydrit?
Dobrý den, potřebuji zazdít krb, anhydritová podlaha s podlahovým vytápěním je již udělaná. Zeď je …
tomek001
Před 4 lety
6
Fotovoltaika a ohřev vody
Dobry den. Chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s fotovoltaickyma panely na strese a oh…
username
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Návrh domu
Dobrý den, nemáte někdo podobně řešený dům? Pokoje a obývák jsou na JZ. Kuchyň atd. na SV. Jde mi h…
libor11
Před 4 lety
1
Omítka na betonové stříšky
Ahoj, Koupil jsem betonové stříšky na vystavěnou budku ze ztraceného bednění. Zbyla mi z fasády si…
petr13
Před 4 lety
2
Zahradní domek/kůlna u chaty
Dobrý den, Pokud mám chatu vyjmutou ze zbytku pozemku, který je Ovocný sad, takže v ZPF, mohu v ovo…
puhelin
Před 4 lety
3
Externí zastíění
Ahoj. Neřešil jste někdo externí zastínění oken ve štítu? viz foto. Šikmina je fix. Díky.
da68ni
Před 4 lety
1
Bez fólie pod podlahovým topením
Ahoj stavebníci, setkali jste se někdy s postupem, že se pod podlahové vodovodní vytápění nedala i…
davex
Před 4 lety
13
Bydlení v mezonetu v novostavbě - zkušenosti
Dobrý den, můžete se prosím podělit o své zkušenosti s bydlením v mezonetu v novostavbě? Největší o…
alexm87
Před 4 lety
2
Územní plán
Dobrý den, Mohl bych mít dotaz?Má někdo zkušenosti se změnou územního plánu po své ose??na kolik to…
tonda17
Před 4 lety
1
Osvětlení do venkovního podhledu (podbytí) + pojezdová světla
Ahoj, rád bych se zeptal a popřípadě inspiroval, jaká světla vybrat do venkovního podhledu pod stře…
zuzkanem
Před 4 lety
1
2
35
Čím natřít drevene schody v exterieru?
Dobry den, budem menit drevene schody v exterieri. Mozte prosim poradit cim by ste ich natreli? Bu…
esmeralda2
Před 4 lety
6
Odvodnění terasy
Dobrý den, jak máte řešený odvod dešťové vody z terasy?Budeme mít zamkovku navazující přímo na HS p…
ditava
Před 4 lety
1
Okna dekor irský dub - barva klik
Dobrý den, Chtěl bych poprosit jestli má někdo okna v dekoru irský dub zda by mohl vložit fotografi…
makako90
Před 4 lety
4
Sklo za varnou desku
Zdravím,prosím nemáte někdo tento skleněný obklad? https://www.demos-trade.cz/zastena-sporakova-600…
fyii
Před 4 lety
3
Značka těžké bazénové folie. Kterou vybrat?
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kteří mají betonový bazén s těžkou folií, jakou máte značku f…
islandia
Před 4 lety
1
Firma Strade CZ - zkušenosti
Dobrý den, mohu se zeptat na zkušenosti s firmou Strade CZ z Hracholusk ? Především, jestli je skla…
michalnico
Před 4 lety
5
Odpad na vanu
Zdravím všechny,prosím máme uprostřed podél vany odpad- foto a chceme vanu-foto nebude problém s př…
verolka
Před 4 lety
1
Velikost umyvadla
Dobrý den, mate někdo umyvadlo Laufen pro S s možnosti umístění na desku, velikost 55x38. Máme mít …
kristynka_fousova_smolikova
Před 4 lety
5
Trouba s mikrovlnným ohřevem - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo troubu s mikrovlnným ohřevem? Spokojenost/nespokojenost? Ohřeje se jídlo stej…
ssaarrii
Před 4 lety
5
Sokl a divný pruh na fasádě - jak skloubit?
Prosím o radu, jak byste vyřešili tohle.. Máme divně udělanou fasádu, nechali nám tam nedotažený p…
petta33
Před 4 lety
5
R-domy
Dobrý den/Ahoj Všem. Jsme čerstvě po koupi pozemku a uvažujeme nad stavební firmou na klíč, prošli …
ju_ra
Před 4 lety
4
Zamítnutí změny ÚZEMNÍHO PLÁNU jak dále postupovat
Dobrý den, ve skratce: 9.12.2020 jsem podal návrh na změnu územního plánu zkráceným postupem, dále…
hansel_hoovik
Před 4 lety
9
Půdní vestavba
Dobrý den, plánujeme obytnou vestavbu na půdě chaty. Celková plocha podkroví je 36 metrů čtverečníc…
helena_skaroupkova_zelnickova
Před 4 lety
1
Soused děla naschvály - co s tím?
Dobrý den, potřebuji poradit. Dáváme si občas kola a kočárek do společné chodby(5 bytu) do prostor …
petr_brezina
Před 4 lety
7
1
2
…
264
265
266
267
268
…