O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce hodně starého domu
Střecháčci pomoc, mám zavařenou hlavu. Chceme zůstat ve městě, nejsou tu žádné stavební pozemky, do…
1petule1
Před 4 lety
1
Půdorys se šikminami
Dobrý den, finišujeme pomalu náš projekt a rádi bychom si nechali poradit, co by bylo dobré třeba j…
puhelin
Před 4 lety
12
Kolik Vás vyšla střecha na bungalov?
Máme nabídku na náš dům bungalov na střechu. Dům má zastavěnou plochu 180 m2,je to valbová střecha,…
pedrof
Před 4 lety
1
2
47
Odschodkovane zakladove pasy
Dobrý den. Mám dotaz ohledně odschodkování zakladovych pasu. Jsme ve fázi kdy máme vyskladane ZB, z…
geodett
Před 4 lety
2
Bungalov - jiny pohled
Dobrý den, potřebovali bychom jiný pohled na náš projekt :slight_smile: Přijímáme jakékoli poznatk…
maxxxxam
Před 4 lety
14
Projekt kanalizace a vodovodní přípojky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo neznáte šikovného projektanta na kanalizace a vodovo…
lenkafre
Před 4 lety
1
Cena projektu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je, na základě Vašich zkušeností, průměrná cena kompletního …
lenkafre
Před 4 lety
16
Bazén ceny 2021
Ahoj, nemá prosím někdo aktuálně přehled o cenách bazénů od různých firem? Koho byste doporučili? J…
si_m1
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Projekt rekonstrukce, rozpočet
Zdravím, mám podobný problém jako zakladatelka níže. Chci rekonstruovat kamenný dům. Potřebuji prim…
milva2
Před 4 lety
8
Interierové dveře - Prüm, Sapeli a Hörmann
Mozna uz tady takova diskuze je, tak se predem omlouvam. Resime dvere do interieru a nechali jsme s…
petraaa888
Před 4 lety
1
2
37
Zakládání na násypu
Zdravím.. Máme pozemek ve svahu (od příjezdové silnice pozemek klesá) a v jednom rohu domu je převý…
zdeka85
Před 4 lety
10
Rolety den a noc - jaká je jejich údržba?
Ahoj, chtěla bych se optat, jaké máte zkušenosti s rolety den a noc a jaké jsou na údržbu? Japak se…
kaculliv
Před 4 lety
18
Venkovní rolety - kastlík
Zdravím, začal jsem řešit venkovní před okenní rolety. Před 4 roky nám nikdo neřekl " hele dejte s…
honzik75
Před 4 lety
9
Doporučte architekta, projekt, SF...
Dobrý den, chystám kompletní rekonstrukci části domu, kde bydlím s rodiči. V plánu je vyzdění podkr…
bayt
Před 4 lety
7
DP MONT SK
Společnost DP MONT SK můžu vřele doporučit, vše od samotného návrhu až po realizaci zimní zahrady p…
bozenajarosova88
Před 4 lety
1
Střešní krytina na pergole
Dobrý den, příští rok chceme dělat pergolu a řešíme i co dát na střechu. Poradíte? Ideálně něco pod…
lucie_swierczyna_jelinkova
Před 4 lety
7
EL. zásuvky ve stoupačce
Zdravím, potřeboval bych řadu a nikde jsem zatím nenašel odpověď, snad budu mít štěstí tady. Reko…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Banky co počítají paušální výdaje OSVČ s koeficientem
Dobrý den všem. Slyšel jsem, že existují banky, které se k OSVČ s paušálními výdaji staví trochu po…
noemi77
Před 4 lety
3
Nástřešák - průběžný, izolace
Zdravím, plánuji kompletní rekonstrukci řadového RD. Na domě je umístěn průběžný nástřešák. Vedení …
tomas_petr
Před 4 lety
1
Těsnění HS portálu 2
Dobrý den, máme druhý rok HSportál, v plastu, rozměr jen 2,40, tak nás ujišťovali, že plast v tomto…
majak78
Před 4 lety
8
Vata nebo polystyren?
Zdravím ve spolek, budu zatelovat podlahu pochozí půdy. Doteď jsem byl přesvědčen, že to udělám sys…
gondekp
Před 4 lety
12
Okna v dekoru světlé teplé dřevo
Chtěla bych se zeptat, zda někdo máte v novostavbě rámy oken, dveří, vrat a podbití v dekoru světle…
katkamor
Před 4 lety
3
Rako Base
Ahoj, nemate nekdo koupelnu zarizenou ze serie Rako Base (https://www.rako.cz/cs/inspirace/koupelny…
xhex
Před 4 lety
6
Mezery mezi prickama a osb deskama/stropem
Hezky den, zustaly nam mezi prickama a zaklopem z osb desek male mezery-cca 2 cm. Kvuli zvukove izo…
t_makovice
Před 4 lety
7
INSPIRACE KOUPELNA
Ahoj všichni, nemáte prosím někdo podobně řešenou koupelnu? Vana nebude rohová a to okno je úzké - …
hanicka1991
Před 4 lety
1
Venkovní roleta/žaluzie na HS portál 3m
Dobrý den, prosím o názor, radu, zkušenost. Máme projekt na přízemní dům, pravidelný obdélník. Z ob…
da68ni
Před 4 lety
7
Ohýbání led pásku
Máte prosím někdo zkušenost s Lightstrip Outdoor Philips hue a jeho možností ohýbání do pravého úhl…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi?
Zdravím vás, máte někdo zkušenost s meziskelními žaluziemi? Případně která firma dělá tato okna(nej…
puhelin
Před 4 lety
10
Jak dostat do obýváku ložnici?
Zdravím, máme obývák obdelníkového půdorysu o rozloze 20,17 m2. Poradíte prosím jak do obýváku dost…
rajcatko1988
Před 4 lety
13
Mini vana 120 x 70 cm
Ahoj, máte někdo zkušenosti s mini vanou se standardní hloubkou 40 cm a sprchovou zástěnou kolem? J…
prosteja144
Před 4 lety
9
1
2
…
289
290
291
292
293
…