O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Černá toaleta
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu je někdo kdo má doma černý záchod. Zajímá mě jak jst…
brtisek
Před 4 lety
3
Infrapanely / salavé vytápění - Rekonstrukce RD 2021
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci RD, dům není zateplený, starý asi 28let, šířka venkovních zd…
lukasberan
Před 4 lety
5
Stavební povolení - přístupová cesta
Dobrý den, k pozemku vede veřejně přístupná účelová komunikace, která není ve vlastnictví obce. Ce…
xixtech
Před 4 lety
5
Schody z masivu nebo z vinylu?
Ahojte, chtěla jsem vás poprosit o názory....řešíme jestli v našem novém domečku udělat schody z ma…
yvettka83
Před 4 lety
27
Podlahové topení, vinyl a chemický smrad
Ahoj, stává se někomu, kdo má podlahové topení a na tom vinyl, že když přijedete v zimě po delší…
lukasberan
Před 4 lety
6
Rozvody pro audio v rodinném domě - postup na přípravu
Zdravím, řeším právě způsob, jak nechat udělat přípravu pro audio do více pokojů v domě. Jelikož na…
zaplik1
Před 4 lety
20
Barva žaluzií ral 7048?
Máte někdo venkovní žaluzie v barvě perleťová myší šeď ral. 7048? Máme okna v barvě irský dub, bílá…
czyz
Před 4 lety
1
Máte zkušenosti s výstavbou dřevostavby od firmy Budiskol? ?
Pěkný den všem, dostali jsme doporučení od jiné firmy na jejich spřáteleného partnera Budiskol. Sta…
stavitel2
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Rolety Den a Noc, Zebra - máte zkušenost?
Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli někdo má tyto rolety Den/noc, zebra, duo apod - chci se ze…
rudolf_svatek
Před 4 lety
1
2
...
3
65
Padající venkovní podbití u střechy
Dobrý den, moc prosím o pomoc a o radu. Budu se snažit to popsat srozumitelně a detailně. Třetím r…
zverky
Před 4 lety
13
Máte sedačku na míru?
Hezky den, mate nekdo sedacku na miru? Od koho a jak se cca pohybuji ceny? Poprosim pripadne i o fo…
t_makovice
Před 4 lety
1
Baterie k dvojumyvadku laufen pro s
Hezky den, vybirame baterie so koupelen. Mate nekdo umyvadlo/dvojumyvadlo laufen pro s nebo podobne…
t_makovice
Před 4 lety
1
Přívod externího vzduchu ke krbovým kamnům - pár otázek
Dobrý den, prosím o pár rad. V novostavbě si chci do podlahy položit přívod externího vzuchu ke k…
wries
Před 4 lety
4
Zkušenosti s firmou Variovila?
Dobrý den, po půl roce vybírání stavební společnosti jsme zúžili výběr na dvě firmy, a to Woodsyste…
emafrost
Před 4 lety
5
Podkrovní dům na jih
Dobrý den, chtěli bychom poradit s půdorysem rodinného domu (se spodním patrem). Dům by měl být vel…
bery3
Před 4 lety
3
Dlažba Rako Piazzetta
Dobrý den, máte někdo dlažbu Rako Piazzetta světle šedou? Případně nějakou jinou imitaci teraco. Zv…
lucfel
Před 4 lety
1
Vyjádření institucí - doklady
Dobrý den, projekt se nám zpracovává, je možné před dokončením dokumentace oběhat nějaké úřady/inst…
jowana
Před 4 lety
1
Malování
Ahoj, zajímalo by mě, kolik si tak průměrně berou malíři za práci bez materiálu. Máme nabídku za 2…
karel15
Před 4 lety
1
Čím zateplit: vata nebo polystyren?
Chtěl bych poprosit o názory a zkušenosti se zateplením novostavby. Budeme stavět z porotherm 30 cm…
wpavel
Před 4 lety
15
Zabudovaná hasičská nádrž
Zdravím vás, chci se zeptat na názor. Máme po prarodičích dům, budeme jej rekonstruovat. Jde ale o…
vladimira_l
Před 4 lety
6
Návrh kuchyně truhlář
Dobrý večer, Prosím potřebuji poradit jak to chodí s návrhem kuchyně. Potřebuji navrhnout kuchyň do…
verunky
Před 4 lety
5
Společnost HK dřestav - recenze
Dobrý den. Prosím o Vaše zkušenosti s firmou HK dřestav. Dřevostavby. Děkuji předem za odpovedi...…
uhrin
Před 4 lety
6
Máte někdo zkušenosti s HK dřestav?
Dobrý den, měl bych otázku, Má někdo aktuální zkušenosti s firmou HK DŘESTAV?
uhrin
Před 4 lety
10
Bílá podlaha
Ahoj, máte někdo podlahu v dekoru hodně světlého až bílého dřeva? Je to praktické? Případně prosím …
jajinka_007
Před 4 lety
1
Podlaha - Gerflor Sucre Nature
Prosím nemáte někdo vinylovou podlahu Gerflor Sucre Nature? Nebo aspoň reálné fotky? Na internetu j…
rudyb
Před 4 lety
1
Jílovitá půda
Chtěl bych se zeptat, nyní jsem si četl regulativy z našeho stavebního úřadu, kde upozorňují u naše…
ditava
Před 4 lety
8
Čistička šedých vod
Dobrý večer, prosím, máte někdo čističku šedých vod? Pokud ano, prosím, podělte se o své zkušenosti…
pajinelka
Před 4 lety
1
Krbová kamna do zděné novostavby
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o pomoc s výběrem správného typu krbových kamen. Bude se jednat o …
fantomik
Před 4 lety
9
Sklopné sedátko do předsíně, kde sehnat?
Prosila bych o radu zda existuje nějaké sklopné sedátko do předsíně které by zjednodušovalo obouván…
onetwogo
Před 4 lety
9
Energy-domy- cena
Ahoj. Líbí se mi domy od energy-domy.cz. Stavěl jste s nimi někdo? Pokud ano, byla odhadovaná cena …
svemar
Před 4 lety
1
1
2
…
303
304
305
306
307
…