O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bílá koupelna - ukažte
pro inspiraci 8-)
alitero
Před 4 lety
15
Mrazuvzdorny vs. nezamrzny kohout - venkovní obvodová zeď
Zdravím všechny, chci se zeptat ohledně kohoutků, které máme dva, vyvedene přes zeď ven na obvodovo…
vrajmantak
Před 4 lety
8
Podlahové topení seřízení
Zdravím, mám v RD již 20 let podlahové vytápění (na podlaze kde je dlažba). Jinak mám plynový kotel…
tata22
Před 4 lety
1
Změny v půdorysu od developera
Hezký den, byl by někdo ochotný poradit s půdorysem obýváku vč. kuchyně? Rozměry nejsou nějak ohro…
eva_holubova
Před 4 lety
2
Hledáme pozemek Brno a okolí
Ahoj, myslím, že nás tady bude více, kteří hledáme vhodný pozemek kolem Brna, ale mám pocit, že je…
cbr
Před 4 lety
26
Jaké topení do bungalovu?
Zdravím stavím bungalov 7m x 14.5m zdivo ytong 25cm + 20cm polystyren v podlaze 27cm polystyrenu iz…
radim2015
Před 4 lety
1
2
37
Zelený flek od stolku
Dobrý den, dneska jsem zjistil na vinylové podlaze zeleny flek od nohy kovového stolu a nelze ničím…
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
TV zavěšená na zdi - jak vysoko?
Prosím, jak vysoko máte střed TV zavěšené na zdi? My plánujeme tv s úhlopříčkou 120 cm, budeme s…
vladimir_sacha
Před 4 lety
28
sponzor fóra
Vytápění koupelny
Zdravím ve spolek, v koupelně byly špatně spočítané radiátory, takže jsou tam malé a když mrzne, ta…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Navrh koupelny
Ahoj strechacci, no už došlo i na nás, na část stavby na kterou jsme se nejvíc řešili, ale pro mě s…
teresh07
Před 4 lety
17
Rako série Extra dlažba 40x40 a 45x45 - zkušenost
Zdravím, máte někdo zkušenosti s jejich větší dlažbou ze série Extra? Díky
danielacz
Před 4 lety
14
Cena za fasádu
Dobrý den. Chceme dělat na jaře fasádu a rádi bychom věděli, jak se teď pohybují cca ceny za m2 u f…
lulitka9
Před 4 lety
3
Nosnost Ytongu 75 - jak na tom drží kuchyně?
Dobrý den, nenašla jsem kategorii pro příčky a vnitřní nenosné stěny, tak to dávám sem, protože se …
milan1965
Před 4 lety
2
Závazné stanovisko Drážního úřadu
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo neřešil něco podobného, jako v současné době já. Již rok v…
zahrlu
Před 4 lety
5
Zateplení podlahy půdy polystyrenem.
Hodlám provést zateplení podlahy půdy / cca 100 m2/ polystyrenem -pochozí varianta. Dosavadní slože…
stz
Před 4 lety
1
Zkušenost na pasivní domy s firmou Wobau
Dobrý den. Zvažujeme stavbu pasivního domu, máte někdo prosím zkušenost s ostravskou firmou Wobau. …
sriudt1983
Před 4 lety
14
Zateplení minerální vatou
Ahoj, chci se zeptat, jakou tloušťkou vaty byste zateplovali 44cm Porotherm dryfix? Díky
zubr487
Před 4 lety
5
Co za povrch na dvorek 80m2?
Prosím poraďte, čím máme zkrášlit náš dvůr? je tam vjezd do garáže, vchod do domu a na zahradu, nel…
vladimir_sacha
Před 4 lety
16
Vyrovnání fasády po zateplení domu
Dobrý den, kupovali jsme již zateplený rodinný dům s tím, že na domě byl již nalepený polystyren (…
lukoid
Před 4 lety
14
Dilatace u francouzských oken
Připravuju izolaci před litím podlah a teprve teď mi došlo, že mám problém u francouzkých oken. Okn…
kofejn
Před 4 lety
1
Vytápění terasy- quartzový infrazářič
Ahoj všem. Mate prosim někdo zkušenost s quartzovymi infrazarici na ohřev terasy? Mame terasu cca 8…
xeejka
Před 4 lety
3
Jaký infrazářič byste doporučili do koupelny?
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste někdo dával nově infrazářič do koupelny, jaké máte postřehy …
slabici
Před 4 lety
6
Schody z OSB
Dobrý den, Prosím ma někdo schody jen z OSB desek? Od Odborníka máme po stranách na kraji (napravo …
verunka989
Před 4 lety
1
Tip na dřevostavby v okolí Zlína?
Máte někdo zkušenosti s firmou na výstavbu dřevostavby? :slight_smile: Díky
stavitel2
Před 4 lety
9
Časová náročnost zapravování špalet?
Dobrý den, rád bych se informoval, jestli existuje nějaká norma, jak dlouho trvá zedníkovi zapravi…
jstrnad
Před 5 lety
4
Stavba domu - soused deb*l
Ahojte, dočetla jsem se, že na povolení stavby domu je nyní potřeba jen ohlášení. Co to všechno obn…
lukasberan
Před 5 lety
1
2
34
Záclony
Na čem máte záclony tak aby byly až ke stropu prosím ?! Prosím odkazy a fota 🙏 tak aby tam byla zác…
adajoha22
Před 5 lety
9
Zbourání balkonů
Pěkný den, na RD máme dva balkóny v hrozném stavu, zachovat je nechci, můžete mi prosím někoho dopo…
flor1
Před 5 lety
1
Jaké dveře k podlaze
Ahoj, jdu si opět pro radu. Vybíráme interiérové dveře a jsem z toho lehce vedle :smiley: Podlahu…
luckavra
Před 5 lety
16
Protipožární půdní schody
Ahoj, nechali jsme si namontovat půdní schody, ale nejsou protipožární, přestože podle projektu by …
puhelin
Před 5 lety
5
1
2
…
306
307
308
309
310
…