O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kterou umyvadlovou baterii? Grohe Eurosmart x Hansgrohe Logis :)
Duel :slight_smile: Kterou byste zvolili a proč? A pokud někdo máte fotky, budu ráda:slight_smile:…
norikakaa
Před 5 lety
5
Zaklady na drevostavbu
dobry den hledam firmu na postaveni zakladni desky na drevostavbu.
n_ergy
Před 5 lety
16
7,5 cm YTONG
Zdravím, Stavím ze 450mm YTONG Lambdy. V každé paletě je "x" cihel 75mm příčkovek. (Zřejmě aby se …
davve03
Před 5 lety
1
Podlahové topeni nefunguje
Ahoj. Kúpil som starší dom v už započatej rekonštrukcii. V prízemí má kombináciu podlahového vytápě…
wpavel
Před 5 lety
5
Sousedovic okna přímo k nám do ložnice - řešení
Zdravim, soused bude stavet dum a okna, ktera budou v patre, budou smerovat primo k nam loznice a n…
zmrz_lina
Před 5 lety
1
2
59
Omítky a výměna rámů oken
Dobrý den, prosím o radu, máme domluvené omítkáře, kteří budou nastupovat, před domem silo a zjisti…
dave_91
Před 5 lety
1
Projekt O115 djs architecture
Zdravim, stavi nekdo dum od DJS a to konkretne O115? Zajimal by me realny rozpocet a zda je kvalitn…
evaoo
Před 5 lety
1
Jak sladit barvu fasády, oken a střechy ?
Ahoj, pomalu musíme vybírat nějaké barevné řešení střechy (hliníková falcovaná), oken (hliník v ext…
windu
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Bezúdržbová domácnost
Dobrý den, zatím pouze přemýšlím o ideálním domě a byla bych ráda, aby byl co nejméně náročný na úd…
jajinka_007
Před 5 lety
20
Je tu někdo, koho baví vybavování bytu, má rád design a poradil by mi?
Zdravím, poradil by mi někdo v soukromé zprávě s výběrem nábytku vzhledem k betonovým stěnám? Posla…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Infrapanely / Infratopení místo žebříku do koupelny
Budeme mit podlahove vytapeni. Zvazujeme dat do koupelny misto zebriku infrapanely. Predevsim na vy…
radim2015
Před 5 lety
9
Kabely Fénix první dny provozu
Ahoj mám dotaz, všem děkuji a relevantní odpovědi... Včera jsme poprvé pustili vytápění odporove d…
aksile88
Před 5 lety
12
Půdorys bungalov 169m2
Zdravím, než půjdeme k projektantce, chci mít nějaký návrh pro představu již vymyšlený. Tohle je z…
puhelin
Před 5 lety
20
Stavex Kutná Hora. Máte s touto firmou zkušenost?
Máte zkušenosti s touto fimou?Postavený domeček?
kofejn
Před 5 lety
4
Sauna v koupelně
Dobrý den, prosím o Vaše názory či zkušenosti týkající se koupelen viz. obrázek. Řešíme, zda dát s…
radim2015
Před 5 lety
2
Elektrokotel+krb
Dobrý den, plánujeme novostavbu a řešíme vytápění. Nejsme nakloněni TČ, rekuperaci..nejraději bycho…
wpavel
Před 5 lety
21
Cena výstavby hrubé stavby
Ahoj je adekvátní cena za výstavbu hrubé stavby což je obvod šíře 550 mm, nosné zdi 250 mm a příčky…
jarin1
Před 5 lety
6
Úzká předsíň v paneláku
Na jaře plánujeme dělat předsíň, nejhorší je, že je úzká a moc se stamtoho nevejde, máte zkušenost …
vrajmantak
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
94
Povolení k přístupu na pozemek
Krásný den, téměř po roce máme konečně projekt k přístavbě na garáž. Garáž je na hranici pozemků a …
vrajmantak
Před 5 lety
7
Kvalita Porotherm a založení 1.řady
Dobrý den, chtěl bych Vám nasdílet pár fotek z naší stavby. Stavíme jednopatrový dům z cihel Poroth…
josefx
Před 5 lety
2
Osvětlení pracovní plochy bez horních skříněk
Jak, prosím, máte vyřešeno osvětlení kuchyňské linky, pokud nemáte horní skříňky? Budu mít v kuchyn…
termat5
Před 5 lety
17
Názor na (ne)pochybení dozoru
Potřebuji radu 😁 Postavili nám špatný rozměr základové desky a musí to opravit. Měli jsme dozor, kt…
linnosaurus
Před 5 lety
26
Kuchyně DATART
Zdravím vás, netušila jsem, že DATART dělá i kuchyně, mají kuchyňská studia jak v Praze tak i na M…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Velikost dveří
Dobrý den, prosím o radu. Budeme si zařizovat podkroví jak jste řešili dveře? Nevím jestli jít do s…
l_sekanina
Před 5 lety
3
Vestavená No frost lednice do kuchyně Ikea
Dobrý den, poraďte prosím vestavenou lednici No Frost, která by pasovala do kuchyní Ikea. Ostatní…
svetlana_remizov
Před 5 lety
1
SPC Rigid Vinyl - Floor Forever
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s pokládkou SPC Rigid Vinylu? S pokládkou zrovna tohoto druhu…
damn
Před 5 lety
1
Jsem tady nový.
Kdo nabídne levný pronájem bytu na venkově za Prahou? Jenom k trvalému pobytu. Miroslav Masopust.…
mirekm7
Před 5 lety
1
Doladění projektu Bungalov 4+1
Prosím o názory na detaily projektu (ale klidně i připomínky k čemukoliv): - Udělali byste spíž úpl…
jose10r
Před 5 lety
10
Kuchyňská linka - akryl nebo lamino
Zdravim, chtela bych se s Vami poradit, jaky material byste doporucili na dvirka skrinek (akryl neb…
evajihlava
Před 5 lety
10
Jakého výrobce jističů zvolit Eaton,Hager,Oez,či Noark?
Máte nějaké doporučení nebo zkušenosti jakého výrobce jističů zvolit do domu? co jsem našel recenze…
dyrup
Před 5 lety
1
2
39
1
2
…
316
317
318
319