O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyň - prosím o názor
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o názor. Kuchyň plánujeme v bílém lesku. Pracovní desku budeme…
kokeja
Před 5 lety
29
Vychytávky na ručně dělané dětské hřistě /domeček?
Prosím o typy na různé vychytávky na dětské hřiště, které jste si sami vyráběli případně i koupili.…
jaasminka
Před 5 lety
9
Zahradní architekt- zlínský kraj
Prosím o vaše doporučení na zahradního architekta v okolí Vsetína. Jednalo by se pouze o návrh bez …
zbranda
Před 5 lety
1
Životnost deskových radiátorů
Dobrý den, jakou máte zkušenost se životností deskových radiátorů.Máme je 30 let, zatím bez závady,…
pavelpk
Před 5 lety
2
Jističe, spotřeba, propočty
Dobrý den, zkouším se prokousat diskuzemi a ucelit si informace. Elektřina a propočty jdou vcelku m…
lagys
Před 5 lety
1
2
58
Euroline 2070 5+KK
Prosím o názor na tuhle novinku od Euroline. https://www.euroline.cz/cz/projekty/rodinne-domy/deta…
petrk77
Před 5 lety
9
Levnější umyvadlo z hobby marketu
Zdravím, vybíráme hranaté umyvadlo do koupelny v max. šířce 65cm, paradoxně se mi nejvíc líbí umyva…
esmeralda2
Před 5 lety
3
Jakou máte výšku pracovní desky?
Kdo máte novou kuchyň, poraďte prosím, jakou máte výšku pracovní desky? Teď máme 90cm, zvažuji 93cm…
kafr
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Terasa - Popínavá rostlina na střešní lanka
Dobré poledne,plánovala jsem nad venkovní vířivku platany vyvázané do deštníku, ale včera mi to Fer…
luca86
Před 5 lety
10
Prosím poraďte s malinkou koupelnou
Dobrý den, prosím o radu s koupelnou, naše koupelna má ani ne 4 metry čtvereční, posílám plánek, r…
aloisie
Před 5 lety
5
Hudební hriste na zahrade pro deti
Nemá někdo něco takového na své zahradě? Zajimalo by me,jak jste pripadne postupovali pri tvorbe sl…
marketa_sob
Před 5 lety
26
Soukromé diskuse
Fungují Vám soukromé diskuse?? Jdou do nich přidávat prispevky???
mon_88017
Před 5 lety
12
Vestavná trouba - tradiční vzhled
Poraďte prosím, jakou byste vybrali vestavnou troubu, která bude mít alespoň trochu tradiční vzhled…
marketa_sob
Před 5 lety
1
Stavební povolení/ohláška
Dobrý den, měla bych dotaz, na způsob, jakým bude stavební úřad postupovat při povolení stavby příz…
puhelin
Před 5 lety
9
Černé baterie v koupelně, jaká je údržba?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s černými bateriemi v koupelně a s jejic…
pj_bydlime
Před 5 lety
9
Jde to zrealizovat? Nespadne nám to na hlavu?
Zbourali jsme příčku, kterou jsme chtěli o 30cm vytáhnout do předu. A tím vytvořit tak více místa n…
demolitionman
Před 5 lety
7
Umyvadlová skříňka versus shoz na pradlo
Máte někdo tip, jak vyřešit shoz na prádlo začínající v podkrovní koupelně. Vychází nám přesně ved…
jakuda
Před 5 lety
9
3 metry od plotu
Ahoj, vite tu nekdo pls, jak to je, kdyz bychom staveli pres povoleni (ne ohlasku) a chteli mit dum…
belmonka
Před 5 lety
31
Měření vlhkosti v podlaze
Dobrý den, prosím o radu, jak změřit vlhkost v anhydridové podlaze, když si budeme pokládat vinyl a…
ptjj
Před 5 lety
7
Vjezd na pozemek
Zdravím, zvažuji koupi stavební parcely a chtěla bych vás požádat o radu k vybudování vjezdu na poz…
lenkah22
Před 5 lety
8
Kuchyň bez horních skříněk - ochrana zdi za sporák
Budeme mít kuchyň jako na obrázku, bez horních skříněk, varna deska 30 cm od zdi. Prosím kdo máte p…
sasynkamil
Před 5 lety
11
TČ Panasonic aquarea 7kw VS Nibe F2040 6kw
Dobrý den, rozhoduji se s výběrem TČ do novostavby RD s TZ 5,40... Má někdo zkušenosti s těmito TČ?…
cyklos
Před 5 lety
8
Podlahové vytápění v celém domě
Zdravím, chci se zeptat na vaše názory ohledně podlahového vytápění v celém domě (ve všech místnos…
zubr487
Před 5 lety
1
2
36
Střešní izolace - jakou máte a zkušenosti?
Hezký den, začínáme přemýšlet, jakou dát střešní izolaci. Vata? Foukaná? Chytrá pěna? Jákou máte a …
lucka_dc
Před 5 lety
7
Lednice z Ikei - rozporuplné recenze
Dobrý den. Máte lednici z Ikei? Trošku mě udivují hodně rozporuplné recenze - buď někdo píše, že …
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Venkovní žaluzie - nabídka od developera
Ahoj, developer nám nabízí možnost nechat si udělat elektriku na venkovní žaluzie. Já pořád nevím j…
sasynkamil
Před 5 lety
7
Zakladova deska - rovinnost, prebrani, prosim radu
Dobry den, prosim o radu - zitra mame prebirat zakladovou desku od vetsi pristavby RD (neni jeste …
martin_fio
Před 5 lety
7
Zasklení oken
Dobrý den, objednal jsem okna následujících parametrů: 1. CX6.4-12TGI-TN4-12TGI-TN4 33.1+TN4+33.1TN…
ren22
Před 5 lety
1
Nepořádek na stavbě
Jen dotaz týkající se vašich zkušeností se stavební firmou. Děláme rekonstrukci domu. Kolem domu je…
ozzy77
Před 5 lety
5
Příjezdovka + sítě
Zdravím, jsem v tomto absolutně nezkušený. Vyhlédl jsem si pozemek, prosím o radu. K pozemku chybí…
norikakaa
Před 5 lety
4
1
2
…
334
335
336
337
338
…