O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlaha - leštěný beton v interiéru, jste spokojeni?
Zdravím všechny, má někdo zkušenost s leštěným betonem v interiéru ? Moc se mi to líbí, ale zajím…
aninkas2
Před 5 lety
1
2
39
Jak a kde hledat stavební pozemky? Nějaké nápady?
Ahoj všem, sháním stavební pozemek a už nevím, kde/jak hledat. Máte nějaké tipy mimo "techniky" níž…
lina_pi
Před 5 lety
15
Stavební pozemek zdarma. Jaké obce ho nabízejí?
Dobrý den, slyšel jsem, že některé malé obce, aby zvýšily počet svých obyvatel, nabízejí stavební …
lina_pi
Před 5 lety
13
Lze na zbořeništi postavit rodinný dům?
Dobrý den. Máme zájem s přítelem koupit pozemek, který se bude dražit (exekuce). Jedná se o zarostl…
lubomir_kubis
Před 5 lety
6
Klasické smaltové hrnce na indukci
Máme doma klasické smaltové rendlíky a hrnce, aktuálně si budeme pořizovat indukci. Je mi je škoda …
ondra_ondra
Před 5 lety
7
Izolace chytrá pěna, máte zkušenost?
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo s touto izolací zkušenosti uvažuji o tom že bych ji p…
jhs82
Před 5 lety
1
2
...
...
7
8
221
Levný parní čistič na sedačku
Poradíte nějaký parní čistič za rozumnou cenu, kterým bych mohla vyčistit sedací soupravu? Vůbec se…
jaasminka
Před 5 lety
3
Indukce do paneláku
Moc prosím o pomoc, jakou vybrat indukci do panelového bytu? Někde jsem četla, že by měla být vícef…
florammi
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Řezat zdivo - ano, nebo ne?
Dobrý den, stojíme před rozhodnutím, zda budeme na budoucí stavbě řezat zdivo, nebo nebudeme. Proje…
bayt
Před 5 lety
7
Reklamace oken
Ahoj, řešíme reklamaci oken kvůli tomu, že je dodali s poškrábanými rámy. Firma, od které jsme okna…
adamstarosta
Před 5 lety
10
Poptávám zedníky na stavbu bytového domu - jižní čechy
Dobrý den, nemáte někdo tip na zedníky na stavbu menšího bytového domu (6bytů). Jedná se o jednod…
kubassszx
Před 5 lety
1
Topné panely vs přímotopy - PROSÍM PORAĎTE
Zdravím, řešíme vytápění přístavby - garáže a víceúčelové místnosti. Topení bude elektrické, v me…
kikiwhite
Před 5 lety
3
Vestavná lednice provizorně volně ložená.
Zdravím, je technicky možné umístit vestavnou lednici na zem jakoby volně stojící? Jde mi o max měs…
verunky
Před 5 lety
4
Salamander bluevolution 82- šedá a stříbrná
Zdravím, prosím má někdo okna šedá, stříbrná? nemyslím antracit, ale něco světlejšího... prosím o f…
ninaclaudius
Před 5 lety
12
Koupelna- obklady
Zdravim, prosim o radu davat obklady v koupelne az po strop nebo ne? Skrz plisen atd.. diky
fiaiv
Před 5 lety
4
Řešení detailu u francouzského okna
Zdravím, chtěl bych požádat o názory a rady, jak vyřešit detail prahu u francouzského okna. Detail …
mirek_dusin
Před 5 lety
19
Prosím o zhodnocení návrhu projektu 5+kk
Zdravím vespolek :slight_smile: Moc Vás prosím o konstruktivní kritiku našeho půdorysu domu. Návrh…
p3p1n0
Před 5 lety
6
Návrh koupelny
Dobrý den , co říkáte na návrh koupelny ? Jde mi jen o rozmisteni , obklady jsou nahodny. Dveře jso…
ptjj
Před 5 lety
7
Plastová okna zkušenosti s f. na Vysočině (Havl.Brod, Ždár, Jihlava)
Od koho byste doporučili a proč. Ideálně za poslední rok, pobočky Havl.Brod, Jihlava.
kofejn
Před 5 lety
3
Jakou postel 90x200 cm doporučíte pro dítě?
Prosím o vaše tipy na postel pro dítě- 90x200 cm. Nejlépe s úložným prostorem. Děkuji
skunkos
Před 5 lety
5
Samonivelační stěrka na podlahu v celém bytě
Dobrý den, máte prosím někdo samonivelační stěrku na podlaze? Podklad beton. Pořád se nemůžeme r…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Mezery ve zdivu - pórobeton
Ahoj, chtěl se vás touto cestou dotázat na vhodný výrobek, kterým bych mohl opravit, resp. vypln…
martina_hanusova
Před 5 lety
14
Poloha branky a brány
Ahoj střecháčci, ráda bych znala Váš názor na způsob řešení vjezdu/vchodu do domu. Varianta 1 by b…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Máte zkušenosti s firmou Zděné bungalovy s.r.o.?
Ahoj zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s touto firmou? Mají velice…
boby1
Před 5 lety
5
Skleník - obi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo skleník z hobby marketů a jak je spokojen?
karch
Před 5 lety
1
Prodloužení zastřešení terasy
Krásný den všem, máme bungalov tvaru L a střechu také ve stejném tvaru. Terasu máme dlouhou cca 7m …
bayt
Před 5 lety
2
Podlaha v kuchyni
Porad tapu jakou podlahu v kuchyni. Mate nekdo trivrstvou lepenou? Budeme mit v obyvacim oristoru t…
ptjj
Před 5 lety
3
Elektrika v bytě - vypínače, zásuvky, oddělené okruhy - vychytávky
Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li byste mi nedoporučili nějaké vychytávky, které se týkají elektri…
davex
Před 5 lety
5
Solární panel
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zapojením zavlažovacího systému na solární panel ? Nic velkého..…
obludak
Před 5 lety
3
Teak-shop
Dobrý den, máte někdo zkušenost s eshopem Teak-shop a nábytkem Nunning? Je nábytek kvalitní?
radkaskr
Před 5 lety
1
1
2
…
340
341
342
343
344
…